BoqoJIa3a Posted February 27, 2007 Share Posted February 27, 2007 Trqbva da ima6 v samiq skype otdelen tab s hronologiqta(history) i ot tam mislq 4e durji6 delete dokato stane ili drugiq na4in e Tools(instrumenti)=>Options(nastroiki)=>Privacy(poveritelnost) i tam nqkude tursi6 Clear Chat History Ми аз писах в темата за програмата, ама никой не е отговорил и затва тука пробвам Иначе съм пробвал вече през нея и резултата е минута работене и след тва компютъра забива и трябва да рестартирам.За това питам дали може някъде ръчно да се изтрие, щото през нея няма да мога по ниакъф начин.Може би тва е знак, най-сетне да си преинсталирам windows-a след година и половина ползване без никва профилактика Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightKiller Posted February 27, 2007 Share Posted February 27, 2007 Някой ще може ли да ми даде линк към сайт където да пише различните видове Техно Транс и Хаус...смисал знам няколко ама искам да се запозная повече...Мерси! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted February 27, 2007 Share Posted February 27, 2007 Някой ще може ли да ми даде линк към сайт където да пише различните видове Техно Транс и Хаус...смисал знам няколко ама искам да се запозная повече...Мерси! www.mp3.com? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 27, 2007 Share Posted February 27, 2007 Trqbvat mi pravilata za Texas Hol'em i nqkakvi strategii/taktiki za zalgane JOIN THE CLUB макар че баща ти може да ми се кара после... Някой ще може ли да ми даде линк към сайт където да пише различните видове Техно Транс и Хаус...смисал знам няколко ама искам да се запозная повече...Мерси! Не бе w00x не го пращай в джаза, нека пробва сам! Напиши tecno music, trance music, house nusic, electronic music, каквото ти скимне момче - в ГУГЪЛ! Ако искаш нещо по-специално за сваляне и евентуално не си се сборил тогава питай ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted February 28, 2007 Share Posted February 28, 2007 Някой може ли да ми каже сайта на Българското издание на National Geographic Magazine, защото в интернет не мога да го намеря нещо, а в момента нямам списание пред себе си да го погледна. Може да ми кажете и издателството. Искам да се свържа с тях, за да питам какво стана с тия 11 карти, които вървят с тазгодишният абонамент и които щяха да пристигнат с куриер след издаването на втория брой. Та ако някой знае директен отговор на моя проблем.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted February 28, 2007 Share Posted February 28, 2007 в списанието пише само един мейл, който е: nationalgeographic@sanomabliasak.bg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
game_overss Posted February 28, 2007 Share Posted February 28, 2007 ZDF imali q po cable na EK? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutSider Posted February 28, 2007 Share Posted February 28, 2007 Какви са симптомите на заушката? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted February 28, 2007 Share Posted February 28, 2007 Какви са симптомите на заушката? Подува ти се под ухото, боли те глава, вдигаш температура. Каква е вероятността тест за бременност да сбърка ??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE-AGENT Posted February 28, 2007 Share Posted February 28, 2007 Каква е вероятността тест за бременност да сбърка ??? Ами ... малка е вероятността, но съм бил свидетел на случай, при който теста показва, че работата е заминала ... пък гинекологът казва, че нищо няма Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Tinkertrain Posted February 28, 2007 Share Posted February 28, 2007 Каква е вероятността тест за бременност да сбърка ??? Znam za sluchai v koito edin test pokazva bremennost, povtoren test pak pokazva bremennost, a vsyshnost momicheto imalo nqkvi hormonalni problemi li kvo tam i ne e bila bremenna. Taka che greshka e dopustima drug e vyprosa che tva e 1 na 1000 sluchaq sigurno dva testa da pokajat che si bremenna a vsyshnost da ne si Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted February 28, 2007 Share Posted February 28, 2007 Каква е вероятността тест за бременност да сбърка ??? опааа, бебче ли ще си имаме? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
juji Posted February 28, 2007 Share Posted February 28, 2007 Подува ти се под ухото, боли те глава, вдигаш температура. Каква е вероятността тест за бременност да сбърка ??? На самата опаковка би трябвало да си пише процент на достоверност. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted February 28, 2007 Share Posted February 28, 2007 Таз година тетко, догодина дедко ^^. Къде в Пловдив мога да намеря магазин за яки ножове, ками, къси мечове тип гладиус, самурайски мечове и подобни благородни чекийки :]? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tetr0d0 Posted February 28, 2007 Share Posted February 28, 2007 Таз година тетко, догодина дедко ^^. Къде в Пловдив мога да намеря магазин за яки ножове, ками, къси мечове тип гладиус, самурайски мечове и подобни благородни чекийки :]? В повечето оръжейни магазини има И хубави ножове, но цената им върви от над 50 кинта.. Миналия ден гледах много арни в един сравнително нов магазин на "Пещерско шосе" почти срещу ТЕТ-а има една уличка с 1-2 погребални агенции, та в началото на тая уличка има нещо като оръжеен магазин (повече мяза като на риболовен магазин).. Ако пък искаш нещо екзактно - някъде в блоковете около надлеза пред McDrive (срещу ВСИ) имало някъв ковач дет прави кото му кажеш.. ПП. Абе хубави ножове има навсякъде из Пловдив, ама май някой го мързи да пита и да търси Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted February 28, 2007 Share Posted February 28, 2007 Ами аз търсих из стария град, понеже не точно ловджийски нож ми трябва ;D. Един приятел си взе гладиус 50-60 санта острие от Сф ама чак дотам нещо не ми се ходи. Търсих из антикварните магазини и магазини за сувенири, ама такива животни дето аз искам няма :\. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted February 28, 2007 Share Posted February 28, 2007 Таз година тетко, догодина дедко ^^. Къде в Пловдив мога да намеря магазин за яки ножове, ками, къси мечове тип гладиус, самурайски мечове и подобни благородни чекийки :]? Зависи дали искаш качество или визия. Разгледай 3-те сувенирни магазини в халите. Също така и на чешмичката на джумаята, като тръгнеш нагоре към църквата, след аптеката от ляво се пада 4 или 5-ти магазин. Пак е за сувенири, но за скъпи сувенири. Там има ками на Denix. Пусни едно търсене за Denix replicas в Google и ще видиш за какво става въпрос точно. Подобни съм виждал на много места, но с много по-лоша изработка и на по-ниска цена. Разбира се това са само модели. Не са остри и са доста скъпи. Един меч е към 100 лева, а една кама към 30 (с поставката). Аз имам ето такова и мога да ти кажа, че е доста автентично. По-скъпите модели, които не се водят Letter Opener са още по-добри и са малко по-големи. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted March 1, 2007 Share Posted March 1, 2007 свърза ли се с издателството? и аз имам абонамент, но за никакви карти не съм чувал. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted March 1, 2007 Share Posted March 1, 2007 свърза ли се с издателството? и аз имам абонамент, но за никакви карти не съм чувал. Вчера майка ми тамън се наканила да звъни в издателството, защото тя по-предвидливо от мен, взела телефона от списанието. Но от фирмата при която е абонаментът ни и казали, че вчера ги разнасяли и тя като отишла на работа, картите били там. В една кутия са. Така че, вчера трябва да са ти пристигнали. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raging Fire Posted March 1, 2007 Share Posted March 1, 2007 Как да спра promp-а на win-a, който реве за активиране ? Остават още 3 дни, тъка че побързайте в отговора си, моля ^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted March 1, 2007 Share Posted March 1, 2007 Каква е вероятността тест за бременност да сбърка ??? Всичко е наред, мерси на всички P.S. При SureCheck e 1 % вероятността да сбърка Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
geraldo Posted March 1, 2007 Share Posted March 1, 2007 Какво по дяволите озбачава символа {P...} и има ли изобщо такъв? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted March 1, 2007 Share Posted March 1, 2007 Какво по дяволите озбачава символа {P...} и има ли изобщо такъв? {} = целувка {P} = целувка с език . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted March 1, 2007 Share Posted March 1, 2007 {} = целувка{P} = целувка с език . {P...} а тия ... сигурно са за целувка и после продължение или сас задна вратичка нещо Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
geraldo Posted March 1, 2007 Share Posted March 1, 2007 (edited) {P...} а тия ... сигурно са за целувка и после продължение или сас задна вратичка нещо Хахаха много ви благодаря и на двамата! Edited March 1, 2007 by geraldo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts