w00x Posted February 8, 2007 Share Posted February 8, 2007 до с.Подкова област Кърджализащо? Защото ако беше на морето, щяхме да му намерим купувач. Трябва да се свържеш с агенция за недвижими имоти и да им го предложиш на тях. Друг избор нямаш. Доста трудно ще продадеш такъв парцел сам. Ако беше на морето, щеше да станеш милионер за отрицателно време Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nostradamos Posted February 9, 2007 Share Posted February 9, 2007 Чак да "сглобяваш" не е нужно. Това е стандартен кабел, почти всеки има такъв. Навремето се връзваха видео с телевизор с такива. Елементарен - 2 чинча от единия край - 2 от другия. A toq deto e s 3 4in4a moje li da polzvam samo 2 ta????deto si e za DVD to i Televisora Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted February 9, 2007 Share Posted February 9, 2007 A toq deto e s 3 4in4a moje li da polzvam samo 2 ta????deto si e za DVD to i Televisora Moже и аз лично съм го пускал ,но май ще работи само звука на моно другия е да стане стерео Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nostradamos Posted February 9, 2007 Share Posted February 9, 2007 (edited) Moже и аз лично съм го пускал ,но май ще работи само звука на моно другия е да стане стерео A ot Nastoikite na DVD to moje li da se napravi Stereo Edited February 9, 2007 by Nostradamos Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted February 9, 2007 Share Posted February 9, 2007 някои знае ли дали има фото или някаф печатен център където мога да им занеса снимка и те да ми я направят на плакат? мерси предварително Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted February 9, 2007 Share Posted February 9, 2007 A ot Nastoikite na DVD to moje li da se napravi Stereo При положение, че кабела не пуска моно сигнал, да се съдереш не можеш да го изкараш стерео. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KnoppiX Posted February 9, 2007 Share Posted February 9, 2007 някои знае ли дали има фото или някаф печатен център където мога да им занеса снимка и те да ми я направят на плакат?мерси предварително Пробвай в дясно от Лъкито, точно отдясно на Тарикати има една печатница, там може и да ти свършат работата. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted February 9, 2007 Share Posted February 9, 2007 Какви са глобите за изгубени документи (лична карта и шофьорска книжка) и съответно издаването на нови? Ако пледирам, че са откраднати ще ме глобяват ли пак? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted February 9, 2007 Share Posted February 9, 2007 Какви са глобите за изгубени документи (лична карта и шофьорска книжка) и съответно издаването на нови? Ако пледирам, че са откраднати ще ме глобяват ли пак? и при двата варианта се плаща няква глоба,но при "кражба" е по малка.не знам колко е точно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted February 9, 2007 Share Posted February 9, 2007 abe dali ima nqkude v pld kudeto kato dam snimka i da mi e napravqt na puzel v smisul da e napravqt na ne6ot kato karton i na par4enca kato puzel 4e mn mi se struva got za podaruk / koito ot furuma se se6ta za koi e podaruka da ne mu kazva Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted February 9, 2007 Share Posted February 9, 2007 abe dali ima nqkude v pld kudeto kato dam snimka i da mi e napravqt na puzel v smisul da e napravqt na ne6ot kato karton i na par4enca kato puzel 4e mn mi se struva got za podaruk / koito ot furuma se se6ta za koi e podaruka da ne mu kazva Сефте чувам такова нещо, че се предлага изобщо като услуга, но при положение, че един пъзел 1500 части е 20 лева, такъв пъзел би трябвало да струва към 80-100. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted February 9, 2007 Share Posted February 9, 2007 e az nz dali se predlaga kato usluga no mi hrumna kato ideq i me kefi. a 6to puk da e tolkova skup, govorim za snimka da kajem format 15/10, pravqt 30tina par4eta moje i po-malko i gotovo. ne mislq 4e 6te trqbva da e tolkova skupo.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted February 9, 2007 Share Posted February 9, 2007 Какви са глобите за изгубени документи (лична карта и шофьорска книжка) и съответно издаването на нови? Ако пледирам, че са откраднати ще ме глобяват ли пак? Може и да не те глобят, аз си бях изгубил личната карта миналата година и ми издадоха нова без глоба. Казаха ми, че някой си решавал дали ще ме глоби. Глобата мисля, че е 20 лева. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jojo Posted February 9, 2007 Share Posted February 9, 2007 e az nz dali se predlaga kato usluga no mi hrumna kato ideq i me kefi. a 6to puk da e tolkova skup, govorim za snimka da kajem format 15/10, pravqt 30tina par4eta moje i po-malko i gotovo. ne mislq 4e 6te trqbva da e tolkova skupo.. Защо не пробваш сам да го направиш: купуваш един готов пъзел, отгоре лепиш снимка и режеш. Много отдавна направих една снимка на "Металика" на пъзел, беше А4. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted February 9, 2007 Share Posted February 9, 2007 еми може..аз мислех да го направя сам да ги лепна на картон и да ги режа, но твоят вариант е доста по-добър и лесен...пък и ще съм сиг че мяза на пъзел Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted February 10, 2007 Share Posted February 10, 2007 Къде между пешеходния и пощата има банкомати на хеброс или HVB? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted February 10, 2007 Share Posted February 10, 2007 (edited) С кво да си изчиста ТФТ-то? еми имам предвид като е нацапан, не само да го избрша... Edited February 10, 2007 by Xciter Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted February 10, 2007 Share Posted February 10, 2007 С кво да си изчиста ТФТ-то? С мека суха кърпа. В кутиите на мониторите в офиса имаше кърпи с които става перфектно. Меки и без влакна които може да пуснат. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted February 10, 2007 Share Posted February 10, 2007 Къде между пешеходния и пощата има банкомати на хеброс или HVB? Eдиния за който се сещам е този на самата банка Хеброс а именно срещу дюнерите Аладин другия е от този банкомат в посока към пощата пак от лявата страна където е централата на БЗНС мисля срещу Мильо Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted February 10, 2007 Share Posted February 10, 2007 С кво да си изчиста ТФТ-то? еми имам предвид като е нацапан, не само да го избрша... С навлажнена микрофибърна кърпа. Продават се в Метро. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted February 10, 2007 Share Posted February 10, 2007 Как се казваше движението/сектата, който отричаха новите технологии?? Едни такива - обличат се с дрехи от 19 век, ползват каруци и свещи. Засичал съм ги няколко пъти по филмите, ама името им все го забравям - едно такова странно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
laury Posted February 10, 2007 Share Posted February 10, 2007 Как се казваше движението/сектата, който отричаха новите технологии?? Едни такива - обличат се с дрехи от 19 век, ползват каруци и свещи. Засичал съм ги няколко пъти по филмите, ама името им все го забравям - едно такова странно. мормони Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
slay Posted February 10, 2007 Share Posted February 10, 2007 Как се казваше движението/сектата, който отричаха новите технологии?? Едни такива - обличат се с дрехи от 19 век, ползват каруци и свещи. Засичал съм ги няколко пъти по филмите, ама името им все го забравям - едно такова странно. не са мормони, а амиши, всички мъже са с бради, и е забранено на децата да се женят за хора извън тяхното общество Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted February 10, 2007 Share Posted February 10, 2007 (edited) дайте моля идея за програмка за лично счетоводство аналогична на тази. или ми кажете къде да я потърся кракната. вариаnтите с максимално опростен и интуитивен интерфейс като за възрастни хора силно ме интересуват. някой ползва ли такива? edit. открих майкрософтското мъни, ама май ще дойде доста сложничко. търся алтернативи. Edited February 10, 2007 by mobo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakatak_zick Posted February 10, 2007 Share Posted February 10, 2007 Имам нокиа 6670,но нещо не мога да я свържа с ПЦ-то в нас.Инсталирал съм пс суит и драйверите за усб кабела в компекта(това от цд-то в кутията) Когато свържа кабела към тел-а ми излиза долув дясно ,че е свързан 6670,но до тук.Пц суита не разпознава че е свързан поддържан тел и тва е.Как да си пращам мултимедиа... Моля хора с такъв тел или 6630,6680(предполагам ,че е идентично) да ми помогнат Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts