ov3rm4n Posted February 5, 2007 Share Posted February 5, 2007 Преспапие. Не е вярно. Преспапие е нещо съвсем трето. Обикновено е нещо малко, но тежко (фигурка или подобно)- използва се за затискане на листове хартия. Такива кълба могат да се ползват като преспапие, но не са преспапие и не са правени да са преспапие... Английската дума за преспапие е paper-weight и тук можеш да видиш как изглеждат преспапиетата... http://images.google.com/images?hl=en&...sa=N&tab=wi Добавка Такивата-топки-дето-като-ги-разклатиш-вали-сняг се казват... каква изненада - Snow Ball... да не повярва човек. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted February 5, 2007 Share Posted February 5, 2007 Някой да има идея откъде мога да си купя крака за въртящ стол от типа на тия с хидравликата. Директорски се водеха нещо такова. На моя му потроших краката и искам да му купя нови щото иначе е много удобен за продължително киснене пред компютъра. Ако някой има инфо да сподели. Ако пък има някъде метални такива крака, ще е направо супер Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted February 5, 2007 Share Posted February 5, 2007 Някой да има идея откъде мога да си купя крака за въртящ стол от типа на тия с хидравликата. Директорски се водеха нещо такова. На моя му потроших краката и искам да му купя нови щото иначе е много удобен за продължително киснене пред компютъра. Ако някой има инфо да сподели. Ако пък има някъде метални такива крака, ще е направо супер Ами отиваш в Метро или Практикер и търсиш представителя на доставчиците на столовете. Познавам момчето и ще ти свърши работа. Проблема е, че единия ден е в Метро, другия в Практикер и не знам дали ще го уцелиш Имам му номера, ако нещо не може да го намериш ми драсни един ПМ и ще ти го пратя Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted February 5, 2007 Share Posted February 5, 2007 Е то направо ми го прати вместо да се мъча да го целя, че не съм и от Пловдив на всичкото отгоре По-добре да мъ звънна да се уговорим нещо си да му кажа модела на стола и т.н. подробности Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted February 5, 2007 Share Posted February 5, 2007 Къде мога да намеря агар-агар Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted February 5, 2007 Share Posted February 5, 2007 Някой да има идея откъде мога да си купя крака за въртящ стол от типа на тия с хидравликата. Директорски се водеха нещо такова. На моя му потроших краката и искам да му купя нови щото иначе е много удобен за продължително киснене пред компютъра. Ако някой има инфо да сподели. Ако пък има някъде метални такива крака, ще е направо супер "Лош, лош Килър! ...навремето ми лепна цели 20% Майтапът настрана...виж тази тема и питай продавача не продава ли още такива - може да ти свършат работа, а и 12 лв. е добра цена. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 5, 2007 Share Posted February 5, 2007 Някой да има идея откъде мога да си купя крака за въртящ стол от типа на тия с хидравликата. Директорски се водеха нещо такова. На моя му потроших краката и искам да му купя нови щото иначе е много удобен за продължително киснене пред компютъра. Ако някой има инфо да сподели. Ако пък има някъде метални такива крака, ще е направо супер Мога да ти уредя такива колелца, пиши ми на ЛС и най-важното - покажи ми какви точно са твоите понеже има няколко вида. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted February 5, 2007 Share Posted February 5, 2007 Ама не само колелца, мене колелцата са ми здрави. Аз чупих самите крака дето държат колелцата. Ще се пробвам да намеря модела на стола из нета някъде. Имам и друг въпрос. Къде мамка му мога да се запиша да изкарам Сиско академията, щото търсих някакъв офис около градинката дето са художниците на главната и нищо не намерих. Някой ако изкара и телефон ще пие много бира. Търсих из разни сайтове, излезнаха една камара номера, адреси и т.н., после ме насочиха натам дето ви разправям че търсих и нищо. Тея са ебахти потайните типове от Сиско. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted February 5, 2007 Share Posted February 5, 2007 По-добре дръпни от нета литература и симулатори и отивай направо на изпити... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted February 5, 2007 Share Posted February 5, 2007 (edited) Ама не само колелца, мене колелцата са ми здрави. Аз чупих самите крака дето държат колелцата. Ще се пробвам да намеря модела на стола из нета някъде. Имам и друг въпрос. Къде мамка му мога да се запиша да изкарам Сиско академията, щото търсих някакъв офис около градинката дето са художниците на главната и нищо не намерих. Някой ако изкара и телефон ще пие много бира. Търсих из разни сайтове, излезнаха една камара номера, адреси и т.н., после ме насочиха натам дето ви разправям че търсих и нищо. Тея са ебахти потайните типове от Сиско. овърман хубаво те съветва. наистина ако си с акъла си се образовай сам, защото там едва ли ще чуеш нещо по-различно от curriculum-а им (curriculum - учена дума за онлайн учебния им материал, може дори да й бъркам правописа). единственото по-интересно, което могат да ти предложат в тази или други подобни академии е да пипнеш жив Сиско рутер, макар и по-старичък модел, както и вместо да правиш 3-4 от всичките 50 упражнения на онлайн-симулаторите, да ги врътнеш с реално конфигуриране на въпросните джаджки, които пък не са включени никъде, та е се тая. но ако много държиш прословутата сиско академия се намираше над интернет-зала "Вуду"(залата е на 2ри етаж, академията на 3ти), на самата Главна - срещу магазина на "Geox". повтарям: не е откъм градинката, където са кристала и вердито, а на Главната. влиза се покрай един кафе-афтомат вляво, а вдясно е входа на некъв "голям" магазин за дрехи. правят отстъпки за студенти. информацията ми е доста стара и може малко да са се поизнесли. друг вариант е, понеже успяха в крайна сметка преди 2-3 години да се разберат с ТУ-София и там вече се водят същите курсове, да попиташ дали ги няма и във пловдивския филиал на ТУ-то. edit: овъре, и аз не твърдя че пипането на жив рутер е кой знае кво. просто това е единствената разлика между обучение в курс и самообучението, щото и в курса научаваш точно толковоа, колкото си прочетеш сам. а и самия изпит си е на симулатори, тъй че конфигурирането на жив рутер и привикването на съкратено изписване на команди може да изиграе лоша шега в сюблимния момент. Edited February 5, 2007 by mobo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted February 5, 2007 Share Posted February 5, 2007 Виждал съм занимания на пловдивска Сиско академия... виждал съм и лекторите им... да не кажа, че са гимназисти още... някои не знаеха добре и английски. повече няма да коментирам. Пипането на "жив" сиско рутър не е толкова вълнуващо колкото звучи - разлика от симулаторите няма. За сметка на това има страхотни симулатори... Предимство на самоподготовката е че се движиш с твоето си темпо - не изчакваш никого или не догонваш никого - имаш толкова време колкото ти трябва. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted February 5, 2007 Share Posted February 5, 2007 Тъй като ми трябва един домашен телефон ( нямам гсм на човека ) а домашняи е сменен ми казват да се обадя на служба спрафки. Какъф е номера и дали биха ми дали новия ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted February 5, 2007 Share Posted February 5, 2007 Тъй като ми трябва един домашен телефон ( нямам гсм на човека ) а домашняи е сменен ми казват да се обадя на служба спрафки. Какъф е номера и дали биха ми дали новия ? 144, би трябвало да ти го дадат. Кажи, че става въпрос за Пловдив, че са в Бургас. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 5, 2007 Share Posted February 5, 2007 Ама не само колелца, мене колелцата са ми здрави. Аз чупих самите крака дето държат колелцата. Ще се пробвам да намеря модела на стола из нета някъде. Сещам се аз защо си ги счупил Мога да те уредя и със здрава метална основа, но все пак трябва да видим дали ще пасне ствола Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted February 5, 2007 Share Posted February 5, 2007 (edited) глобата е 20 лв до 3 месеца след като е изтекъл ако не се лъжа за повече май беше по-голяма ама колко точно незнам. трябва да ти напишат акт в полицията и след тва да си платиш глобата по акта. ама ако си го загубил тряа са занимаваш с още глупости и за една седмица няма да стане. без връзки поне На мен пък не ми искаха никакви пари Тръснах паспортите и си тръгнах... btw- бяха изтекли от половин година. Еdit - сега гледам, че става дума за не само изтекъл срок, ами и загубен - там незнам как са нещата... Edited February 5, 2007 by simbata Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted February 5, 2007 Share Posted February 5, 2007 Тъй като ми трябва един домашен телефон ( нямам гсм на човека ) а домашняи е сменен ми казват да се обадя на служба спрафки. Какъф е номера и дали биха ми дали новия ? Я виж това няма ли да ти свърши работа... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted February 5, 2007 Share Posted February 5, 2007 абе не мога да намеря темата за оригиналните парфюми които продаваше 1 човек от форума , единственната таква тема която откривам е на потребителя ROBIN но другата не мога да я открия някакви идеи ? да не е изтрита поради някаква причина ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubo Posted February 6, 2007 Share Posted February 6, 2007 (edited) имаше един сайт ,( НЕ БЕШЕ на БТК ) като напишеш телефон ти връща името на което е регистриран ! някой знае ли дали съществува още и къде е ? Edited February 6, 2007 by u_bo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dulgia Posted February 6, 2007 Share Posted February 6, 2007 За колко време най-бързо мога да си взема книжката от КАТ след подаване на документи? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted February 6, 2007 Share Posted February 6, 2007 Хора,ако има някой запознат с творчеството и живота на Е.Багряна,много ви моля да ми помогнете.Начи трябва ми инфо защо на поетесата е бил преписан образ на грешница, заради приятелствата и с Боян Пенев,Йордан Йовков и др...Ако можете да ми помогнете много 10х предварително! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted February 6, 2007 Share Posted February 6, 2007 (edited) За колко време най-бързо мога да си взема книжката от КАТ след подаване на документи? ами моята беше готова след по-малко от седмица, въпреки че ми казаха след месец. направи се на луд и иди след една седмица може и да ти е готова Edited February 6, 2007 by Stenli Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted February 6, 2007 Share Posted February 6, 2007 Как се пишат формули (в смисъл с дробна черта и другите му математически истории) в Powerpoint? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted February 6, 2007 Share Posted February 6, 2007 Виждал съм занимания на пловдивска Сиско академия... виждал съм и лекторите им... да не кажа, че са гимназисти още... някои не знаеха добре и английски. повече няма да коментирам. Пипането на "жив" сиско рутър не е толкова вълнуващо колкото звучи - разлика от симулаторите няма. За сметка на това има страхотни симулатори... Предимство на самоподготовката е че се движиш с твоето си темпо - не изчакваш никого или не догонваш никого - имаш толкова време колкото ти трябва. Нямам необходимата самодисциплина да седна сам да уча. Предпочитам да уча в някакъв колектив, тъй като така уча много по-бързо и много по-качествено. Учил съм достатъчно за да стигна до този извод Освен това имам нужда от смяна на обстановката, та се получава съчетаване на полезното с приятното Мерси за съветите все пак и за мястото Имам курсовете им на компютъра, свалил съм ги отпреди половин година може би, но сам се сещай колко съм научил досега Освен това планирам да изкарам и 12-те части. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pisach Posted February 6, 2007 Share Posted February 6, 2007 Виждал съм занимания на пловдивска Сиско академия... виждал съм и лекторите им... да не кажа, че са гимназисти още... някои не знаеха добре и английски. повече няма да коментирам. Пипането на "жив" сиско рутър не е толкова вълнуващо колкото звучи - разлика от симулаторите няма. За сметка на това има страхотни симулатори... Предимство на самоподготовката е че се движиш с твоето си темпо - не изчакваш никого или не догонваш никого - имаш толкова време колкото ти трябва. Из между лекторите има големи професионалисте, хора със много знания, "всички" е силно казано. По някога възрастта не е от значение. Аз лично съм имал много лабораторни упражнения и съм доволен. Преди всичко е дали ТИ искаш да се научиш, не е проблема в лекторите. Аз се запознах с много качествени хора, които работят тук и там, а това хич не е малко. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted February 6, 2007 Share Posted February 6, 2007 Да, това може би е единственото предимство - завързваш полезни контакти... Иначе - лектора болен, айде нема занятия... Имало мач на националния - айде да отменим занятието... и хиляди други неудобства от това да се движиш в "пакет" с десет човека с разни интереси и прочие... И си прав, че най-важното е да имаш желание - ако имаш желание и интерес не ти трябват лектори... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts