RaptoR Posted February 1, 2007 Share Posted February 1, 2007 R_a_p_t_o_R, не зависи ли в кой квартал живееш? Ако си с обикновена поръчка - 30 дни може и в районното по адресна както е казано по-назад. Иначе не. Стария паспорт се носи задължително, за да не се отнесе глоба. Единствено ако е от ония с комунистическия герб с една декларация, че е загубен може да се мине без глоба. Дискутирани са тези неща вече и то май в тази тема. Само че в местното районно няма кой да ти попълни документите, което си е досадно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted February 2, 2007 Share Posted February 2, 2007 ето го и моето вапросче от каде мога да си купя яки,големи плакати на WoW,TBC,WC3 TFT търся от някаде 1 месец ходих в махазина на пулсар зад халите и там нямаха така че ако някой има полезно инфо моля да сподели Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted February 2, 2007 Share Posted February 2, 2007 Учудвам се, че гений, като теб търси акъл от нас. Обикновено ти само раздаваш, без да питаш.. дали е нужен... При поръчката на повече от 1 игра се дават безплатно от доставчика.. За България той е Пулсар. Отиваш в Юнивърс и им предлагаш далавера.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
day Posted February 2, 2007 Share Posted February 2, 2007 otnosno nestandartnite vaprosi koi 6te stane pobeditel v konkursa na slavito? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandyr Posted February 2, 2007 Share Posted February 2, 2007 може ли да се направи временна татуировка на лицето.. и колко горе-долу ще трае, ако може? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted February 2, 2007 Share Posted February 2, 2007 потърси темата за татусите там е разисквано доста пъти и все пак единственните временни татуировки са с кана траят при доста пазене 1-2-3 седмици но като почне да избледнява стои адски грозно Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted February 3, 2007 Share Posted February 3, 2007 (edited) хората на евроком отварят ли http://subs.unacs.bg/ преглътнах,че нещо стана с www.football24.com ама за субтитрите няма как да стане и на мен ми излиза същото...значи не е ек тоя път Edited February 3, 2007 by frodo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted February 3, 2007 Share Posted February 3, 2007 на мен ми дава Couldn't connect to MySQL server Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted February 3, 2007 Share Posted February 3, 2007 хората на евроком отварят лиhttp://subs.unacs.bg/ преглътнах,че нещо стана с www.football24.com ама за субтитрите няма как да стане и на мен ми излиза същото...значи не е ек тоя път аз съм на ggbit и сега го отворих сайта може да е било нещо временно . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutSider Posted February 3, 2007 Share Posted February 3, 2007 ГГбит предлагат ли услугата като на евроком тама 2лв ли колко беше временно прекъсване или квото се води там Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted February 3, 2007 Share Posted February 3, 2007 Може ли да се махне досадният надпис с името на оператора, който стои по средата на дисплея на телефона? Ако има значение операторът ми е Глобул, апаратът е сименс Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaZoR Posted February 3, 2007 Share Posted February 3, 2007 Ами те повечето сименси мисля имат опция да се подменя логото с твоя картинка.Другия вариант е да си поръчаш/направиш такава.Виж в all4smartphone.com едно време пишеше как се прави. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted February 3, 2007 Share Posted February 3, 2007 (edited) Може ли да се махне досадният надпис с името на оператора, който стои по средата на дисплея на телефона? Ако има значение операторът ми е Глобул, апаратът е сименс аз моето го махнах като си свалих през телефона прозрачно лого от ту http://www.jhonny.org/wap/index.php#main аз съм с нокиа но в темата ставало и за сименс а и да няма просто свалях това лого и след това в опциите както казаха над мене заменяш логото с тази картинка и всичко е 6 Edited February 3, 2007 by zlobil Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted February 3, 2007 Share Posted February 3, 2007 Живи и здрави Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerry^^ Posted February 3, 2007 Share Posted February 3, 2007 (edited) Във всички университети в САЩ ли семестрите свършват по едно и също време? И кога свършва този, който тече сега? Edited February 3, 2007 by gerry^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted February 4, 2007 Share Posted February 4, 2007 Някакъв списък с известните фобии да е срещал? Нещо от сорта на "еди-какво-си-фобия - страх от еди-какво-си" и така изброени най-срещаните... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopche Posted February 4, 2007 Share Posted February 4, 2007 (edited) Edited May 25, 2007 by kopche Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted February 4, 2007 Share Posted February 4, 2007 Трябва ми груба информация за курса на долара в края на миналия век. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 4, 2007 Share Posted February 4, 2007 Трябва ми груба информация за курса на долара в края на миналия век. ХОП Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted February 4, 2007 Share Posted February 4, 2007 Трябва ми снимка на пурпурен цвят Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ludoto_mimi Posted February 4, 2007 Share Posted February 4, 2007 Как се наричат тези стъклени кълба, които като ги разклатиш и сякаш вали сняг? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted February 4, 2007 Share Posted February 4, 2007 Как се наричат тези стъклени кълба, които като ги разклатиш и сякаш вали сняг? Преспапие. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted February 4, 2007 Share Posted February 4, 2007 От каде мога да си намеря цигари Давидоф Голд без бандерол? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
slay Posted February 5, 2007 Share Posted February 5, 2007 Отваря ли ви се нормално датата Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted February 5, 2007 Share Posted February 5, 2007 Отваря ли ви се нормално датата не от вчера е няква лагава неще да зареди главната страница сваля се с по 30к Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts