velvet_underground Posted January 31, 2007 Share Posted January 31, 2007 Свалих си от софтуера Windows XP pro Sp2 final-integrated-PGM,файловете са .bin. i .cue .Как точно се прави boot cd с Nero? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted January 31, 2007 Share Posted January 31, 2007 Свалих си от софтуера Windows XP pro Sp2 final-integrated-PGM,файловете са .bin. i .cue .Как точно се прави boot cd с Nero? Аз си го записах просто като Image file и после настроих БИОС-а да търси буут от CD-то а не от флопи или друго устройство Май е това Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEFARIOUS Posted January 31, 2007 Share Posted January 31, 2007 Свалих си от софтуера Windows XP pro Sp2 final-integrated-PGM,файловете са .bin. i .cue .Как точно се прави boot cd с Nero? File>Burn Image> Избираш .cue файла Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 31, 2007 Share Posted January 31, 2007 За да не отварям цяла тема.. Поръчах си часовник по интернет, пратиха ми order confirmation и до там. А трябваше да ми пратят нов мейл, че са го ship-нали. Писах им няколко пъти, но не ми отговарят. А на всичкото отгоре от сметката ми е изтеглена съответната сума. Поръчката я направих на 18ти този месец. Сайтът е www.watchco.com и е SSL secured с thawte. Какво мога да направя? Няма ли Order Tracking? Може да са го задържали на митницата за заплащане на мито, при което няма да получиш известие. Трябваше да поръчаш от страна членка на ЕС, сега много лошо си си набутал таралеж в гащите. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
warp Posted January 31, 2007 Share Posted January 31, 2007 Ами би трябвало след като го ship-нат да ми пратят мейл с тракинг номер, обаче не съм получил нищо. Не отговарят и на моите мейли... Иначе е от САЩ часовникът. Съмнявам се да го спрат на митницата, щото струва 95$... Или вече и евтините неща задържат? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted January 31, 2007 Share Posted January 31, 2007 (edited) File>Burn Image> Избираш .cue файла -а възможно ли е да не се получи,защото записах диска,пускам от БИОС-а да буутва от cd-rom,но след тва пак си зарежда виндовс и въобще не отваря прозореца за инсталиране.възможно ли е тая версия,която съм свалил като се запише да не е bootable или нещо подобно?Спасявайте положението,щото не мога да си намеря стария диск с ХР Оправих се.Свалих друга версия и всичко е ОК.Вече съм с нов Джам Edited January 31, 2007 by velvet_underground Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted January 31, 2007 Share Posted January 31, 2007 (edited) -а възможно ли е да не се получи,защото записах диска,пускам от БИОС-а да буутва от cd-rom,но след тва пак си зарежда виндовс и въобще не отваря прозореца за инсталиране.възможно ли е тая версия,която съм свалил като се запише да не е bootable или нещо подобно?Спасявайте положението,щото не мога да си намеря стария диск с ХР да, възможно е диска да не е боотващ. защо не си направиш системна дискета и не си го инсталнеш с нея. и да не забравиш, ако трябва на отделна дискета си качи smartdrv, че последния път бях забравил да кача и 2 дена не можах да си оправя бозата едит: едва ли не си забелязал, но на мен ми пише press any key to boot from cd та възможно ли е да си пропуснал този надпис Edited January 31, 2007 by Stenli Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted January 31, 2007 Share Posted January 31, 2007 евроком има ли още съпорт по icq? ако има дайте го,че ша им се карам Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted January 31, 2007 Share Posted January 31, 2007 Имаше някакъв торент за фрий музика (разбирайте freeware, не пиратска), някой да помни url? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 31, 2007 Share Posted January 31, 2007 Ами би трябвало след като го ship-нат да ми пратят мейл с тракинг номер, обаче не съм получил нищо. Не отговарят и на моите мейли... Иначе е от САЩ часовникът. Съмнявам се да го спрат на митницата, щото струва 95$... Или вече и евтините неща задържат? Всичко над 50 евро се задържа на митница за обмитяване. Зависи и от това какво са обявили при изпращането. Ако са го обявили като лични вещи, няма да има мито. Ако са го обявили като часовник, митото може да е доста солено. Зависи. Имат си таблици и смятат там. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted January 31, 2007 Share Posted January 31, 2007 (edited) Ааа някой запознат може ли да ми каже до кога е сега вечерния час за лица под 16 години(na 14-15 сми ) .Неска компанийката отишли на билярд в Екскалибур(аз не бях щот просто не бях в града) и седяли до 8 и полвина(други пъти сме си тръгвали от там към 9-като спори играта ) и дошъл някфа кука и ги нахокал кфо праят тука още-вечерния час бил до 8?Ако има някой запознат да каже. П.П.Само не ми са карайте кфо са праели до толкова късно навънка-еми не секи ден висим до 9 часа навън-ся просто е благоприятно стечение на обстоятелствата-ваканцийка,родителите са му отпуснали края,вечерния час е малко по-късно-та затфа Edit:Последно са знаеше,че е 9 и полвина бе O_o.Аз затфа питам.Иначе куката колко му е някой дет не му са чака за масата вече да званне на приятел и да го помоли да отиде да ги изнесе Edited January 31, 2007 by asd Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Tinkertrain Posted January 31, 2007 Share Posted January 31, 2007 Еми то едва ли има по-запознати с вечерния час от куките Щом е казал 8 тряя да е 8... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dnikolaev43 Posted February 1, 2007 Share Posted February 1, 2007 Не съм сигурен ,но вечерния час за заведения в които се сервира алкохол е 8.А иначе до 9-10 може да си щъкаш по улиците с обяснението ,че се прибираш.Пак повтарям ,че не съм сигурен - до сега не са ми правили проблеми. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jojo Posted February 1, 2007 Share Posted February 1, 2007 Има, струва ми се, нов клип/песен на Pussy cat dolls, по някаква кола се плъзгат нещо, някой знае ли как се казва? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liverpool`Fan`1 Posted February 1, 2007 Share Posted February 1, 2007 Има един сайт - пловдивски warez, в който са написани за всички доставчици локалните сайтове.Ако някой има представа кой е той нека даде линк ?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted February 1, 2007 Share Posted February 1, 2007 Има един сайт - пловдивски warez, в който са написани за всички доставчици локалните сайтове.Ако някой има представа кой е той нека даде линк ?! http://warez-plovdiv.hit.bg/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted February 1, 2007 Share Posted February 1, 2007 абе не мога да намеря темата за оригиналните парфюми които продаваше 1 човек от форума , единственната таква тема която откривам е на потребителя ROBIN но другата не мога да я открия някакви идеи ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liverpool`Fan`1 Posted February 1, 2007 Share Posted February 1, 2007 http://warez-plovdiv.hit.bg/ Благодаря за бързия отговор Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
slay Posted February 1, 2007 Share Posted February 1, 2007 Има, струва ми се, нов клип/песен на Pussy cat dolls, по някаква кола се плъзгат нещо, някой знае ли как се казва? Wait a minute Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Tinkertrain Posted February 1, 2007 Share Posted February 1, 2007 Сигурно ша ми са изсмеете, ама въпроса ми е как са прави международен паспорт и къде да подавам документацията, че тоя дето имам е от бебешките ми години Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MititU Posted February 1, 2007 Share Posted February 1, 2007 (edited) Имам една въпросителна за територията,населението и икономиката на Федерални микронизийски щати Edited February 1, 2007 by MititU Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 1, 2007 Share Posted February 1, 2007 Сигурно ша ми са изсмеете, ама въпроса ми е как са прави международен паспорт и къде да подавам документацията, че тоя дето имам е от бебешките ми години Срещу офиса на М-тел на Васил Априлов се намира голямата сграда, в която се намира паспортна служба. Отпред е 2-ро районно отляво отстрани е паспортна служба. Носи си стария паспорт. Там попълват документи и всичко. В салона ги подаваш и т.н. Ще ти обяснят всичко. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ludoto_mimi Posted February 1, 2007 Share Posted February 1, 2007 R_a_p_t_o_R, не зависи ли в кой квартал живееш? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted February 1, 2007 Share Posted February 1, 2007 (edited) Сигурно ша ми са изсмеете, ама въпроса ми е как са прави международен паспорт и къде да подавам документацията, че тоя дето имам е от бебешките ми години Можеш да си го изкараш от паспортната служба в РПУто по адреса от личната ти карта. Ще са ти нужни две снимки (размер за лична карта), квитанция за платена такса, в която и да е банка, лична карта и заявление, което ти го дават от самата паспортна служба, за да го попълниш. Ако имаш стар паспорт, го носиш и него! Edited February 1, 2007 by sincity Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted February 1, 2007 Share Posted February 1, 2007 Пак тряа да питам нещо .Някой има ли идея от къде мога да си зема една от фанелките на Карлито.Мн са бесни с една ябълка .А има и едни други-последно с такава го мятнах направо едно бясно човече дет държи ябълка .Ем дано сте ма разбрали-ако някой знае от къде мога да си зема една такава е златен Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts