w00x Posted January 19, 2007 Share Posted January 19, 2007 някой може ли да ми помогне да си намеря сценарий към някой филм,независимо кой.просто ми е интересно как изглежда това чудо. Friends Успех с отварянето. На мен на 4-тия рефреш ми зареди индекса. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil`Nigga Posted January 19, 2007 Share Posted January 19, 2007 Имаше един сайт, в който си качваш снимка и се генерираха по нея личности, с които си приличаш най-много. Някой да има идея как беше адреса? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopche Posted January 19, 2007 Share Posted January 19, 2007 (edited) Edited May 25, 2007 by kopche Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 19, 2007 Share Posted January 19, 2007 Преди 2 дена питах за youtube там дето трябва (в раздела "Видео"), но нямам отговор, а с тази връзка дето я имам направо изкрейзвам....та ще попитам и тук. Ето направо линка към въпроса ми: Въпрос за YouTube. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 19, 2007 Share Posted January 19, 2007 Преди 2 дена питах за youtube там дето трябва (в раздела "Видео"), но нямам отговор, а с тази връзка дето я имам направо изкрейзвам....та ще попитам и тук. Ето направо линка към въпроса ми:Въпрос за YouTube. Мога да ти предложа преди да гледаш видеотата да отиваш директно на сайта на YouTube, за да можеш после да го затвориш, но не съм сигурен дали не трябва да пуснеш видеото преди да ти даде да идеш на сайта с клик върху него(видеото). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SomeoneElse Posted January 20, 2007 Share Posted January 20, 2007 Бахаха, това с лицата ме изкара жена, щото съм с дълга коса! А иначе някой може ли да ми каже от къде мога да си намеря и закупя компас в Пловдив? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEFARIOUS Posted January 20, 2007 Share Posted January 20, 2007 Бахаха, това с лицата ме изкара жена, щото съм с дълга коса! А иначе някой може ли да ми каже от къде мога да си намеря и закупя компас в Пловдив? В магазините за пищови и чикии. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
D-Devil666Hell Posted January 21, 2007 Share Posted January 21, 2007 Амм некой да знае кога ще имаме нови админи.И кой е измислил цигарите.Тенкс предварително. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEFARIOUS Posted January 21, 2007 Share Posted January 21, 2007 Амм некой да знае кога ще имаме нови админи.И кой е измислил цигарите.Тенкс предварително. Мисля си, че е малко след откриването на Америка. Тогава мореплавателите са донесли тютюн в Европа. В началото лули, а може би малко по-късно някой умник се е сетил да слага листата в хартия. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted January 21, 2007 Share Posted January 21, 2007 Шо всички басисти ся някви дълги и тънки? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted January 21, 2007 Share Posted January 21, 2007 Шо всички басисти ся някви дълги и тънки? Не е баш така, например виж Робърт Трухильо или Йън Хил Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Tinkertrain Posted January 21, 2007 Share Posted January 21, 2007 Не е баш така, например виж Робърт Трухильо или Йън Хил Или Майк Антъни Ааа и Годжи Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lada_1500 Posted January 21, 2007 Share Posted January 21, 2007 Кои беше адреса на форума на Евроком София ,мерси Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
po_taka Posted January 21, 2007 Share Posted January 21, 2007 Кои беше адреса на форума на Евроком София ,мерси http://forum.ekk.bg/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hosta Posted January 22, 2007 Share Posted January 22, 2007 Защо Франческа Лодо не е звезда в киното при положение ,че изглежда толкова добре?!?!?!?!?!?!?!?!?!?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 22, 2007 Share Posted January 22, 2007 От одеве където погледна нови юзъри да пишат, всичките са се регистрирали или днес или вчера. Какво става тука? Да не е пусната някаква реклама на сайта, че така нападат като комари? Даже топ постъра за дена се е регистрирал днес. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted January 22, 2007 Share Posted January 22, 2007 (edited) ne prosto tupata tema za vakanciqta e adski aktivna s nekvi neizvestni posteri i kato searchvat za vakanciq qvno tova im predlaga neta unfortunately ... imam 19 posta za poslednite 24 4asa pove4e nqma da pi6a ni6to do utre po nqkoe vreme 4e me e sram Edited January 22, 2007 by don_anton Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted January 22, 2007 Share Posted January 22, 2007 От одеве където погледна нови юзъри да пишат, всичките са се регистрирали или днес или вчера. Какво става тука? Да не е пусната някаква реклама на сайта, че така нападат като комари? Даже топ постъра за дена се е регистрирал днес. Според мен причината е, че wrzru.com и линковете през него към форума и благинките се вижда и отвън. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaZoR Posted January 22, 2007 Share Posted January 22, 2007 (edited) Точно.Одеве търсих нещо в чичко гугъл и ми изкара линк към форума.Ей досега го разглеждах един тука регнат в 12 часа и шари безмислени глупости.35 поста от които нито един ,ама един смислен няма. Edited January 22, 2007 by RaZoR Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted January 22, 2007 Share Posted January 22, 2007 Точно.Одеве търсих нещо в чичко гугъл и ми изкара линк към форума. ... Гугъл и преди е изкарвал постове от форума. Понякога рано сутрин забелязвам потребител Google.com да чете board index-а , вероятно машината рови и по темите. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lada_1500 Posted January 24, 2007 Share Posted January 24, 2007 Откъде може да се купи машинно масло че искам да си смажа перките на компютъра Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pisach Posted January 24, 2007 Share Posted January 24, 2007 (edited) Откъде може да се купи машинно масло че искам да си смажа перките на компютъра Финно машинно масло се продава в мялки тубички във всяка железария. Edited January 24, 2007 by Pisach Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted January 24, 2007 Share Posted January 24, 2007 Питам тук, а не в темата за World of WarCraft, защото проблемът ми по-скоро не е свързан с играта. Изтече ми предплатения месец, в който без проблеми играх. Когато направих акаунта си въведох информацията на VISA и всичко беше нормално. Очаквах днес (датата когато е първото плащане) от близард самички да си изтеглят следващата сума и да не ме дразнят с това. Влезох в сайта, поиска ми цялата информация наново, въведох я и ми каза, че Verification Code ми е invalid. Картата е от райфайзен банк, виза. Кодът е същия, който въведох и преди, тогава стана, сега не. Къде е проблемът?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted January 24, 2007 Share Posted January 24, 2007 awe pls kajete mi koi sa u4astnicite v stani bogat 6ampion i kolko pari sa spe4elili do sega 4e saita ne mi otvarq taq 4ast Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deyan Posted January 24, 2007 Share Posted January 24, 2007 Как мога да си взема шофьорска книжка категория Ткт? Има ли теоретичен и практически изпит? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts