Jump to content
BulForum.com

Тема за кратки въпроси

tankis

Recommended Posts

Действително старите дрегери се случва да реагират на цигари и дори на повечко кафе.

Някога, когато пушех ми отчете на "Кент" без никакъв алкохол- преди около 15г.

А, да и на мърмоти отчита...

• Replies 45.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• RaptoR

3760

• w00x

2908

• djadomraz

1772

• Midex

1497

Top Posters In This Topic

Posted Images

вчера 2-3 хлапета в един бар (без значение кои) се "гъзарееха" с няколко пури естественно изглеждаха доста смешно по простата причина че изобщо си нямаха и понятие как се пуши пура , та днес цял ден гложди мисълта , как точно се пушат пурите от 2 часа рова из гооглето ама нищо конкретно няма пише навсякъде "приготовлението и пушенето на пурата е цял ритуал" , ала-бала но никъде не е написано с подробности а ми се искаше да се образовам малко , та ако някой може да ми даде всякакво инфо за пурите ще съм му много благодарен

единственното което точно знам е че не се гълтат както цигарите другото ми е тъмна индия :P

Доколкото си спомням има 3 начина на рязане на пурата за да се пуши - малко кръгче, голямо кръгче и ромб. Пурата е добре да се пали със специален кибрит за пури или като си я купуваш ти дават лентички от специално дърво, които палиш и чрез тях си палиш пурата

Отзад, за да можеш да дърпаш. В момента не си спомням дали отпред отрязани се продаваха или го режат и това допълнително. Ама се режат със специална резачка. Обикновено като си купуваш пурата, те питат искаш ли да ти я отрежат и с каква форма и ти дават и дървени ленти за запалване

Edited by slay

вчера 2-3 хлапета в един бар (без значение кои) се "гъзарееха" с няколко пури естественно изглеждаха доста смешно по простата причина че изобщо си нямаха и понятие как се пуши пура , та днес цял ден гложди мисълта , как точно се пушат пурите от 2 часа рова из гооглето ама нищо конкретно няма пише навсякъде "приготовлението и пушенето на пурата е цял ритуал" , ала-бала но никъде не е написано с подробности а ми се искаше да се образовам малко , та ако някой може да ми даде всякакво инфо за пурите ще съм му много благодарен

единственното което точно знам е че не се гълтат както цигарите другото ми е тъмна индия :P

Доколкото си спомням има 3 начина на рязане на пурата за да се пуши - малко кръгче, голямо кръгче и ромб. Пурата е добре да се пали със специален кибрит за пури или като си я купуваш ти дават лентички от специално дърво, които палиш и чрез тях си палиш пурата

Check this out !

Защо някой мъже си оставят нокъта на малкия пръст по-дълъг ??? :)

Защото са селяни и си бъркат в ухото или под ноктите с оставения дълъг нокът

Адски хигиенично и мъжествено!

За почесване предполагам. И вадене на разни неща от разни отвори.. а някои от чиста проба селения.

А.. не видях, че вече има отговор.

Edited by liquid

преглеждай сайтовете на телевизията или радиото особено където има няква статистика някой топ 15 или топ 50 иначе за чалгии

http://www.planeta.tv/forums/index.php тва само измъдрих другия вариянт е да слушаш кой е изпълнителя въпреки , че досега съм запомнял на всеки 100 само 1 който представят .

Мамка му ... как е шестоъгълник на английски, няма го дори в големия речник. Да не би да има някакво друго име ?

Ако купя хладилник от Метро,Техномаркет или някои от големите магазини осигуряват ли превоз или трябва да се спасявам сам ,и ако осигуряват само в рамките на града ли

Ако купя хладилник от Метро,Техномаркет или някои от големите магазини осигуряват ли превоз или трябва да се спасявам сам ,и ако осигуряват само в рамките на града ли

За Зората съм 100% сигурен , че е безплатен мисля , че и на метро беше но не съм сигурен .

Зора,Техномаркет,Технополис - безплатен в рамките на града! ;)

Само да знаеш, че е безплатен до тротоара или паркинга пред вас. От там нататъка запряташ ръкави и се спасяваш сам.

Някой да знае от къде мога да закупя играта "Скрабъл" ? Предполагам от някоя книжарница, но в коя би могло да го има ? И цена ако кажете сте златни :) !

Последно видях скрабъл в метро, мисля, че беше 20 лева.