Fibaman Posted January 7, 2007 Share Posted January 7, 2007 Някой да ми каже как се води като модел костенурката на VW. Ровя в мобиле.де, ама нещо не мога да се оправя Дайте едно рамо За бръмбара ли става въпрос ... http://images.google.bg/images?svnum=10&am...tle&spell=1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrEvil Posted January 7, 2007 Share Posted January 7, 2007 VW Käfer Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted January 7, 2007 Share Posted January 7, 2007 Да, за същия. Намерих го. Много ми харесва, макар и да съм фен на други коли Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted January 7, 2007 Share Posted January 7, 2007 Да, за същия. Намерих го. Много ми харесва, макар и да съм фен на други коли Ами като караме френски коли, да не би да сме сектанти случайно ? Класиката си е класика. И мен ме кефи, обаче (пред)последната модификация - онази с по-заоблените форми и извити стъкла. Опитът за римейк нещо не ме впечатли. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted January 7, 2007 Share Posted January 7, 2007 Ами като караме френски коли, да не би да сме сектанти случайно ? Класиката си е класика. И мен ме кефи, обаче (пред)последната модификация - онази с по-заоблените форми и извити стъкла. Опитът за римейк нещо не ме впечатли. На мен новата ми харесва повече. Представям си я с един двигател 160-170 к.с. и ще има Ламбада Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LPFC Posted January 7, 2007 Share Posted January 7, 2007 Откъде могат да се купят щифтчета за обеци? не знам кво точно е "щифтчета за обеци",но има един много голям магазин само за такива неща в Капана,точно на кръстовището,дето едната улица води за Сенса,другата за Макалали и Найлона,третата за XXL,четвъртата за Мармалад и Петното.Та там е този магазин на 2 етажа и се казва BIJULAND.Предполагам,че там ще има това нещо. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 7, 2007 Share Posted January 7, 2007 А някой ще може ли да ми обясни, защо от известно време насам, ъплоуда се влияе от даунлоуда при положение, че преди бяха 2 съвсем различни канала и не се влияеха по никакъв начин. Сега като свалям и не мога да качвам като хората! Интернета е .... Евроком. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted January 8, 2007 Share Posted January 8, 2007 А някой ще може ли да ми обясни, защо от известно време насам, ъплоуда се влияе от даунлоуда при положение, че преди бяха 2 съвсем различни канала и не се влияеха по никакъв начин. Сега като свалям и не мога да качвам като хората! Интернета е .... Евроком. няма такова нещо,поне не и при мен.последните 2 седмици не съм си спирал компа.даунлоада ми е според сийда,но ако има е на макс,ъплоуда...е той никога не е на макс,но варира 20-30к Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trifo Posted January 8, 2007 Share Posted January 8, 2007 Трябва ми карта на Солун, някой може ли да помогне? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted January 8, 2007 Share Posted January 8, 2007 А някой ще може ли да ми обясни, защо от известно време насам, ъплоуда се влияе от даунлоуда при положение, че преди бяха 2 съвсем различни канала и не се влияеха по никакъв начин. Сега като свалям и не мога да качвам като хората! Интернета е .... Евроком. Най - странното е, че и аз наблюдавам това явление. Когато ъплоадвам с макс скорост и интернета все едно го няма. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 8, 2007 Share Posted January 8, 2007 няма такова нещо,поне не и при мен.последните 2 седмици не съм си спирал компа.даунлоада ми е според сийда,но ако има е на макс,ъплоуда...е той никога не е на макс,но варира 20-30к Не си ме разбрал. Аз искам да кажа, че един вид, общо даунлоуд и ъплоуд са ми 180К, а не даунлоуд 180К и ъплоуд 60К. Ако огранича даунлоуда на 120К, ъплоуда става 60, но ако даунлоуда ми е на 180, ъплоуда се движи между 2-3К. Аномалията до сега се е проявявала само (само така съм пробвал) като съм свалял от локалния и през това време съм ъплоудвал през скайп към Гигабит. към двама различни потребители. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lada_1500 Posted January 8, 2007 Share Posted January 8, 2007 Предложете подходящ подарък за юбилеен рожден ден на 60 годишен мъж ,че аз нещо немога да измисля подходящ за около 50-60 лв макс Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mauler Posted January 8, 2007 Share Posted January 8, 2007 (edited) Трябва ми карта на Солун, някой може ли да помогне? http://www.justgreece.org/greece/thessalon...oniki-maps.asp# http://xix.physics.auth.gr/xix_thessaloniki_map.jpg http://www.saloniki.org/map/map_en.htm ама най-хубава е на http://maps.google.com/ Edited January 8, 2007 by mauler Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pisach Posted January 8, 2007 Share Posted January 8, 2007 (edited) Трябва ми карта на Солун, някой може ли да помогне? http://maps.google.com/maps?f=q&hl=en&...mp;t=h&om=1 Предложете подходящ подарък за юбилеен рожден ден на 60 годишен мъж ,че аз нещо немога да измисля подходящ за около 50-60 лв макс Obi4am knigi da podariavam, moze niakoi noz (knife)....skoro 6te si zalepia na KBDto lepenki za BDS, 4e mi pisna taia 6liokavica!! Edited January 8, 2007 by Pisach Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dulgia Posted January 8, 2007 Share Posted January 8, 2007 Имам в колата оригинална музика вградена (не е със стандартен изход като за плеърите които се продават, а просто в таблото) и 6 диска чейнджър, ама проблема е че не чете мп3.Може ли някъде да ми сменят само четеца примерно, така че да разчита мп3ката или няма начин? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black Knight Posted January 8, 2007 Share Posted January 8, 2007 Да питам някой дали е на ясно мръднаха ли цените на колите 2-ра ръка?! Нали отпадна ДДС-то след 1-ви?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted January 8, 2007 Share Posted January 8, 2007 Да питам някой дали е на ясно мръднаха ли цените на колите 2-ра ръка?! Нали отпадна ДДС-то след 1-ви?! Няма да стане толкова изведнъж. Следи тази тема. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamen Posted January 8, 2007 Share Posted January 8, 2007 Колко сантиметра са 6"22" фута (въобще как е формулата) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 8, 2007 Share Posted January 8, 2007 Да питам някой дали е на ясно мръднаха ли цените на колите 2-ра ръка?! Нали отпадна ДДС-то след 1-ви?! Не само това ами и митница няма да минават, но не се надявай промените да случат още на 8-ми Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 8, 2007 Share Posted January 8, 2007 (edited) 6,22 feet - 1,89m harmonika напълно ги омаза сметките нещо Edited January 8, 2007 by w00x Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
harmonika Posted January 8, 2007 Share Posted January 8, 2007 (edited) Колко сантиметра са 6"22" фута (въобще как е формулата) 1inch-2.54cm, 12inches-1foot. 6"22"-7"10фута=238,7см Edited January 8, 2007 by harmonika Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted January 8, 2007 Share Posted January 8, 2007 Какво е "mockup"? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deyan Posted January 8, 2007 Share Posted January 8, 2007 Какво е "mockup"? Here... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 8, 2007 Share Posted January 8, 2007 Какво е "mockup"? Mакет на нещо. Самолет, кола, сграда. Или скица. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted January 8, 2007 Share Posted January 8, 2007 Къде в Пловдив може да се изкара курс за барман да имаш някакво удостоверение или сертификат ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts