James Bond Posted December 31, 2005 Share Posted December 31, 2005 Като стана дума за фотошопа и аз имам един въпрос та той е при другите постоянно бави ли се или е от мен защото когато натисна някакво копче 1 минута пише Not Responding а не е вирус... някой друг да има такъв проблем? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankis Posted December 31, 2005 Author Share Posted December 31, 2005 И на мен понякога така ми прави... Честита Нова Година!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted January 1, 2006 Share Posted January 1, 2006 знаете ли колко се събраха от българската коледа? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted January 1, 2006 Share Posted January 1, 2006 знаете ли колко се събраха от българската коледа? 1 милион и нещо ама колко и нещо нз ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted January 1, 2006 Share Posted January 1, 2006 1 милион и нещо ама колко и нещо нз ... някъде към 1,7мил бяха по коледа май. стана ми интересно колко са пратили през тази седмица Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted January 1, 2006 Share Posted January 1, 2006 abe imam 1 priqtel koito si be6e donesal ot germaniq ili angliq edno takova bqlo prodalgovato na razmeri kolkoto kibritena kutiq pulna s nqkuv prax ta toi si darpa6e ot tova i po toq na4in otkaza cigarite ta vaprosa mi e v plovdiv moje li da se nameri takova 4udo ili nqkvo sprei4e da kajem za otkazvane na cigari , priqtelq ne moga da go pitam dali ima v plovdiv 6toto pak e v angliq i pove4e nqma da si idva a i mu nqmam telefona taka 4e se 4udex dali nqkoi e 4uval za tva 4udo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightKiller Posted January 1, 2006 Share Posted January 1, 2006 abe imam 1 priqtel koito si be6e donesal ot germaniq ili angliq edno takova bqlo prodalgovato na razmeri kolkoto kibritena kutiq pulna s nqkuv prax ta toi si darpa6e ot tova i po toq na4in otkaza cigarite ta vaprosa mi e v plovdiv moje li da se nameri takova 4udo ili nqkvo sprei4e da kajem za otkazvane na cigari , priqtelq ne moga da go pitam dali ima v plovdiv 6toto pak e v angliq i pove4e nqma da si idva a i mu nqmam telefona taka 4e se 4udex dali nqkoi e 4uval za tva 4udo Нали има такива номера за информация за отказване на цигарите що не порбваш там може да го знаят....само номерата не се сещам .Глей само да не се объркаш кат им казваш за тоя бял прах че ще стане весело Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted January 1, 2006 Share Posted January 1, 2006 abe imam 1 priqtel koito si be6e donesal ot germaniq ili angliq edno takova bqlo prodalgovato na razmeri kolkoto kibritena kutiq pulna s nqkuv prax ta toi si darpa6e ot tova i po toq na4in otkaza cigarite ta vaprosa mi e v plovdiv moje li da se nameri takova 4udo ili nqkvo sprei4e da kajem za otkazvane na cigari , priqtelq ne moga da go pitam dali ima v plovdiv 6toto pak e v angliq i pove4e nqma da si idva a i mu nqmam telefona taka 4e se 4udex dali nqkoi e 4uval za tva 4udo Tabex... за 3-4 дена дават ефект.Ако не имаш право да ги върнеш в аптеката. Не съм ползвал, но ако има някой, който е нека ти обясни по-подробно.(ако не знаеш за какво става въпрос) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted January 1, 2006 Share Posted January 1, 2006 abe gledam go toq tabex ama edin poznat mi kaza 4e ne stavalo ni6to i se otkazax Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted January 1, 2006 Share Posted January 1, 2006 kvo e moderated mode ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted January 1, 2006 Share Posted January 1, 2006 (edited) kvo e moderated mode ? Нещо дето съм го търпял 65 дни... Ми значи като пуснеш пост, той не излиза.Когато влезе модератор във форума, той прочита поста и преценя дали да бъде пуснат.И тогава той си застава на мястото, но ако модератора се забави 10-11 часа смятай, че поста ти няма да бъде видян от никой. Бе като цяло не е приятна работа, особено като ти го сложат не за лошо държание или флууд, ами за голям подпис. Edited January 1, 2006 by WriteR4e Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted January 1, 2006 Share Posted January 1, 2006 kvo e moderated mode ? Пусни още няколко поуста един след друг и ще ти се изясни Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopche Posted January 1, 2006 Share Posted January 1, 2006 (edited) Edited May 25, 2007 by kopche Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KnoppiX Posted January 1, 2006 Share Posted January 1, 2006 Защото е канал1, а там прогрес не е забелязвам от далечната зима на 1999 година Mod Mode е нещо доста ефикасно в дадени ситуации и доста лошо в други. А коя е ситуацията в дадения частен случай зависи само от коя страна стоиш Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted January 2, 2006 Share Posted January 2, 2006 Защо Канал 1 пуска всяка година на първи януари новогодишния обеден концерт на Виенската Филхармония? А нещо против? Концертът и тази година беше супер. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEDi Posted January 2, 2006 Share Posted January 2, 2006 (edited) Но честно казано предпочитам канал1 пред БТВ, не като филми, а като предавания едно-друго. В БТВ са прекалено америкализирани, новините са отвратителни и на Нова Година не показаха часовник! Закъсняхме малко с Новата Година заради тях! П.П. Какво е "хамиш" и какво е "кашик" Edited January 2, 2006 by VEDi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted January 2, 2006 Share Posted January 2, 2006 Нещо дето съм го търпял 65 дни... Ми значи като пуснеш пост, той не излиза.Когато влезе модератор във форума, той прочита поста и преценя дали да бъде пуснат.И тогава той си застава на мястото, но ако модератора се забави 10-11 часа смятай, че поста ти няма да бъде видян от никой. Бе като цяло не е приятна работа, особено като ти го сложат не за лошо държание или флууд, ами за голям подпис. Къф е бил тоя подпис Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted January 2, 2006 Share Posted January 2, 2006 (edited) ... ами за голям подпис. Къф е бил тоя подпис Голям Edited January 2, 2006 by Fibaman Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted January 2, 2006 Share Posted January 2, 2006 Голям Е то и аз имах голям подпис, ама ми написаха само 100 пикселс... някви такива. Пък на него са му сложили moderated mode, така че трябва да е бил по специален Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted January 2, 2006 Share Posted January 2, 2006 Ей това е наистина скапано. Аз пък вече сто пъти си слагам разни големи парчаци и ми ги махат. Може би вече съм достатъчно дърто куче и съм почнат да получавам определени привилегии...не вярвах, че и това ще стане. В същност защо няма система, която да спира големите подписи? Просто като може до определена големи, наистина да може до нея, а не да пуска колкото си искаш и после да ти го махат модераторите...хем занимавка и за тях има, хем и ти си преебат... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted January 2, 2006 Share Posted January 2, 2006 Но честно казано предпочитам канал1 пред БТВ, не като филми, а като предавания едно-друго. В БТВ са прекалено америкализирани, новините са отвратителни и на Нова Година не показаха часовник! Закъсняхме малко с Новата Година заради тях! П.П. Какво е "хамиш" и какво е "кашик" за бтв новините съм съгласен, че са боза отвсякъде, напоследък почнах да гледам на НТВ за ради репортажите, които правят, но и на 1-ва не са лоши за предаванията бих поспорил малко, но не е тук мястото. кашик е най-обикновения войник в армията доколкото знам Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KnoppiX Posted January 2, 2006 Share Posted January 2, 2006 Защото ограничението в i.p.b. е до големина в К и до брой символи, а не до пиксели на изображение. Принципно може би е възможно да се направи, но си е занимавка. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted January 2, 2006 Share Posted January 2, 2006 Е то и аз имах голям подпис, ама ми написаха само 100 пикселс... някви такива. Пък на него са му сложили moderated mode, така че трябва да е бил по специален Еми то и на мене ми пишеше 100 пиксела... обаче аз глупака пак си върнах сигнатурата... след това пак 100 пикс... и на 4-5 път вече ми сложиха модерейтед. Махнаха ми го след 15 дни и аз пак си сложих голяма сигнатура (този път без да искам, защото бяха 2 картинки по по-малко от 100 пиксела и незнаех, че се гледа общо колко е). След това пак модерейтед още около 2 месеца и така... а и това: Сигнатури 27. Ограничението за полване на сигнатури е 100 пиксела по височина и достатъчно по ширина за да не разпъва страницата хоризонтално при разделителна способност от 800x600. Размерът 100 пиксела не включва допълнителен текст. Ако искате и текст и картинка тогава във всички случаи картинката трябва да е по-малка от 100 пиксела и текста да е с обем, който в комбинация с картинката да не надхвърля 100-те пиксела ако сигнатурата е съставена само от една картинка. На не изпълнилите това правило сигнатурите ще се изтриват без предупреждение. При връщане на сигнатурата ще се налагат по-сериозни наказания. Все пак форумите са за дискусии, не за показ на картинки и текст под всеки пост. За тази цел има други полета, в които можете да пишете за вашите интереси, които се показват в страниците за всеки отделен потребител. Когато дойдох във форума изобщо не си го спомням да съм го чел... но както и да е. Абе инфото за предупрежденията като цяло ми е интересно, ама няма да ви го покажа от съображение за сигурност. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted January 2, 2006 Share Posted January 2, 2006 Когато дойдох във форума изобщо не си го спомням да съм го чел... но както и да е. не си го чел, защото го нямаше и аз за сефте го виждам тва правило Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted January 2, 2006 Share Posted January 2, 2006 2 въпроса: Има ли чуждестранни телевизии, които пускат български филми? Как се правят солети? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts