Fibaman Posted January 5, 2007 Share Posted January 5, 2007 ??? Там се пейства линка на клипчето и започва да се сваля . Формата обаче е .флв и се гледа с флв плеър (дано да не съм объкрал нещо) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jop4423 Posted January 6, 2007 Share Posted January 6, 2007 Имам едно въпреосче. Поради обясними причими смятам да си махам кабелната и да минавам на цифрова телевизия. Та да ви питам може ли от един декодер да се изпрати сигнал към 2 приемника Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted January 6, 2007 Share Posted January 6, 2007 Имам едно въпреосче.Поради обясними причими смятам да си махам кабелната и да минавам на цифрова телевизия. Та да ви питам може ли от един декодер да се изпрати сигнал към 2 приемника леко доуточнение по въпроса като отговора не го знам имаш предвид пиратски сигнал-да плащаш за 1 телевизор,а да си пуснеш втори?щото квото четох за айтиви и булсатком от скоро са почнали да предлагат услуга втори телевизор Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jop4423 Posted January 6, 2007 Share Posted January 6, 2007 леко доуточнение по въпроса като отговора не го знам имаш предвид пиратски сигнал-да плащаш за 1 телевизор,а да си пуснеш втори?щото квото четох за айтиви и булсатком от скоро са почнали да предлагат услуга втори телевизор Еми, срам, не срам - да! Не ми харесва идеята да ме друсат по още 7 лева на месец заради 2ро тв. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
slay Posted January 6, 2007 Share Posted January 6, 2007 (edited) Мисля че може, само че каквото се гледа на единия телевизор се гледа същото и на другия. Edited January 6, 2007 by slay Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted January 6, 2007 Share Posted January 6, 2007 hm tva e kofti 6toto za pove4eto hora tva e smisula na dvata TV pone za men de Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted January 6, 2007 Share Posted January 6, 2007 Имам едно въпреосче.Поради обясними причими смятам да си махам кабелната и да минавам на цифрова телевизия. Та да ви питам може ли от един декодер да се изпрати сигнал към 2 приемника Теоретично би трябвало да можеш закупуваш си втори примник и преди първия със един сплитъер 1към2 може и да може да стане далаверата но не съм сигурен и аз поне така си мисля . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nostradamos Posted January 6, 2007 Share Posted January 6, 2007 (edited) Някой може ли да ми предложи къща или вила(в околностите на Пловдив) под наем за 1 събиране????Ако някой има идея да казва(който помогне успешно 1 бира от мен ) Може и в Пловдив Edited January 6, 2007 by Nostradamos Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jojo Posted January 6, 2007 Share Posted January 6, 2007 Вярно ли е, че ако се отрежат мустаците на една котка започва да губи равновесие и залита? Демек те играят роля на нещо като рецептори на равновесието. Изкушавам се да ги кръцна на моя котак за проба, но сърце не ми дава... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted January 6, 2007 Share Posted January 6, 2007 Теоретично би трябвало да можеш закупуваш си втори примник и преди първия със един сплитъер 1към2 може и да може да стане далаверата но не съм сигурен и аз поне така си мисля . а на втория приемник кой ще му купи сим карта с кодовете на месеца, та да разкодира смислено, а?! цифровото предаване на телевизионни програми няма нищо общо с аналоговото и не го бъркайте именно за да се избегнат подобни пиратизми са измислени сеттопбоксовете (или като явно е по-популярно "цифров приемник" или "цифров декодер"). едно устройство - един абонат. по принцип пиратизма и при тази система не е невъзможен, но засега не е масово явление, тъй като се изискват доста добри технически познания и още повече свободно време от пирата Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lada_1500 Posted January 6, 2007 Share Posted January 6, 2007 Вярно ли е, че ако се отрежат мустаците на една котка започва да губи равновесие и залита? Демек те играят роля на нещо като рецептори на равновесието. Изкушавам се да ги кръцна на моя котак за проба, но сърце не ми дава... Не е вярно Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moon Light Posted January 6, 2007 Share Posted January 6, 2007 Е как да не е... Аз пък съм чувала, че с мустаците усещат как да не се блъснат в някой предмет, нещо от сорта звучи много глупаво... обаче мисля, че определено не е хубаво да се режат. А за равновесие и опашката може да служи по някой път. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted January 6, 2007 Share Posted January 6, 2007 Вярно ли е, че ако се отрежат мустаците на една котка започва да губи равновесие и залита? Демек те играят роля на нещо като рецептори на равновесието. Изкушавам се да ги кръцна на моя котак за проба, но сърце не ми дава... Що не се изкушиш да си изкараш окото? Същото ще е. Не се обиждай, ама какво ти пречат мустачките на котката? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 6, 2007 Share Posted January 6, 2007 Вярно ли е, че ако се отрежат мустаците на една котка започва да губи равновесие и залита? Демек те играят роля на нещо като рецептори на равновесието. Изкушавам се да ги кръцна на моя котак за проба, но сърце не ми дава... Напълно вярно е. Залитането не е чак толкова фрапиращо, но се наблюдава. Не си прави експерименти и не мъчи животното. Между другото по-зле е ако само от едната страна липсват мустаците - тогава се вижда ефекта по-добре. Ако ти се случи да видиш някоя котка с опърлени мустаци ще разбереш Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lada_1500 Posted January 6, 2007 Share Posted January 6, 2007 Не е вярно ,от личен опит ти казвам .Пък там кои чул кои не-дочул е друга работа А тва за залитанията е направо смешна работа Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted January 6, 2007 Share Posted January 6, 2007 Има само един начин да се разбере . Аз пак си търся медикометозна ( медикаметозна ) аплазия ако някой има роднина доктор или познат в онкохематологично отделение може да даде отговор аз нямам затова питам . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted January 6, 2007 Share Posted January 6, 2007 По молба на 1 приятел: Някой знае ли къде се продава паста (или нещо такова) което премахва драскотини от часовници/бижута и т.н.? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted January 7, 2007 Share Posted January 7, 2007 ХОРА.ВЪПРОСА НЕ Е НЕСТАНДАРТЕН АМА Е МНОГО СПЕШНО.КАЖЕТЕ ОТ КЪДЕ МОГА ДА ПРЕПИША ЛИТЕРАТУРНО ИНТЕРПРЕТАТИВНО СЪЧИНЕНИЕ ВЪРХУ СТИХОТВОРЕНИЯТА НА НИКОЛАЙ ЛИЛИЕВ-"тихият пролетен дъжд...","Светло утро..." и "Кръгозори" Много благодаря предварително.Проверих в referati.com,но там има много малък откъс по-скоро онова е само тезиса Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted January 7, 2007 Share Posted January 7, 2007 ХОРА.ВЪПРОСА НЕ Е НЕСТАНДАРТЕН АМА Е МНОГО СПЕШНО.КАЖЕТЕ ОТ КЪДЕ МОГА ДА ПРЕПИША ЛИТЕРАТУРНО ИНТЕРПРЕТАТИВНО СЪЧИНЕНИЕ ВЪРХУ СТИХОТВОРЕНИЯТА НА НИКОЛАЙ ЛИЛИЕВ-"тихият пролетен дъжд...","Светло утро..." и "Кръгозори" Много благодаря предварително.Проверих в referati.com,но там има много малък откъс по-скоро онова е само тезиса Ти ако върху Лилиев не можеш да пишеш най-добре още сега се махай от даскало и хващай хъра... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted January 7, 2007 Share Posted January 7, 2007 Вероятно сте чували за токовия удар в Коматево на връх Нова година.... е и ние изгоряхме с 3 телевизора, 1 видео, 1 субуфер, 1 телефон и 1 модем. Решението от EVN е всеки си носи уредите на поправка и взима касови бележки, фактури и всякакви такива документи, след това в енергото си получаваме сумата. Намерих сервиз за телевизорите и субуфера, на телефона и модема им купих нов адаптер и всичко е 6, но остава видеото.... ТА, някой да знае сервиз в който могат да го оправят, но и да издадат касова бележка или нещо от сорта?! Ако да - за по-лесно посочете го тук. Благодаря предварително. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted January 7, 2007 Share Posted January 7, 2007 Впрочем, (оффтопик) като става въпрос за котки, ако не сте виждали котка, на която са и парализирани предните лапи, да се катери по дърво само със задни, значи нищо не сте виждали. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
second.life.syndrome Posted January 7, 2007 Share Posted January 7, 2007 Откъде могат да се купят щифтчета за обеци? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted January 7, 2007 Share Posted January 7, 2007 Някой да ми каже как се води като модел костенурката на VW. Ровя в мобиле.де, ама нещо не мога да се оправя Дайте едно рамо Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEFARIOUS Posted January 7, 2007 Share Posted January 7, 2007 Някой да ми каже как се води като модел костенурката на VW. Ровя в мобиле.де, ама нещо не мога да се оправя Дайте едно рамо VW Beetle Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrEvil Posted January 7, 2007 Share Posted January 7, 2007 Kaefer, Kever може да ги търсиш на Andere Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts