nakatak_zick Posted January 4, 2007 Share Posted January 4, 2007 ok , а освен в Метро къде другаде може да има ? В златната топка виж Това е спортният магазин до сандвич трепач(до ст Христо Ботев) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted January 4, 2007 Share Posted January 4, 2007 някой регистриран ли е в zip.bg? за кво става въпрос?по добър ли е сайта от atol.bg? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted January 4, 2007 Share Posted January 4, 2007 Противопоказателно ли е кърмачка да пие аспирин и витамин ц ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEFARIOUS Posted January 4, 2007 Share Posted January 4, 2007 Противопоказателно ли е кърмачка да пие аспирин и витамин ц ? Витамин С май не, но мисля че аспирина е гаден. По принцип чрез майката може да достигне до детето, а за под 10 годишни деца е мн опасно да се пие. Води до развиване на една болест (не я помна как се казва), която води до смърт. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LPFC Posted January 4, 2007 Share Posted January 4, 2007 (edited) някой може ли да ми каже как да си сваля клипче от сайтове от типа на http://www.youtube.com едит:мерси Fibaman,намерих го Edited January 4, 2007 by LPFC Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted January 4, 2007 Share Posted January 4, 2007 някой може ли да ми каже как да си сваля клипче от сайтове от типа на http://www.youtube.com Няколко страници по-назад някой беше обяснил Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaio Posted January 4, 2007 Share Posted January 4, 2007 някой може ли да ми каже как да си сваля клипче от сайтове от типа на http://www.youtube.com Когато ти зареди страницата на клипа,отваряш Page Source-a й. Намираш къде е линка на клипчето,копваш,paste и готово Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted January 4, 2007 Share Posted January 4, 2007 тъпият ми компютър пак нещо се прецака , от 2-3 дена ми бръмчеше странно и като го отворих видях че е едно такова малко вентилаторче , закачено е на една голяма платка , тва мисля е дъното (не разбирам нищо от компютри ) какво да го правя че да спре да шуми щото просто ми къса нервите ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted January 4, 2007 Share Posted January 4, 2007 ми щом не разбираш нищо, най добре иди го занеси в някоя фирма да ти го сменята с някое по -тихо. Ако решиш че можеш земи го смажи... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaio Posted January 5, 2007 Share Posted January 5, 2007 тъпият ми компютър пак нещо се прецака , от 2-3 дена ми бръмчеше странно и като го отворих видях че е едно такова малко вентилаторче , закачено е на една голяма платка , тва мисля е дъното (не разбирам нищо от компютри ) какво да го правя че да спре да шуми щото просто ми къса нервите ? Да,решението е 1) Издухай го хубаво с прахосмукачката,ако трябва и целия комп.Обер му праха и т.н. (ама лекичко де) 2) Има специални "мазила" (нз как точно да го кажа ), с които се мажат вентилаторите и ще спре, или поне ще намали бученето. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorikkk Posted January 5, 2007 Share Posted January 5, 2007 някой знае ли правят ли пици във "Веселото село"... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted January 5, 2007 Share Posted January 5, 2007 (edited) някой знае ли правят ли пици във "Веселото село"... абе кви пици бе там има шашлъци,мешани скари,плата...общо взето тва дет расте на кокъл junior reactor-conga fury...някой хваща ли думичките на мъжа или са просто напеви? Edited January 5, 2007 by frodo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moon Light Posted January 5, 2007 Share Posted January 5, 2007 (edited) тъпият ми компютър пак нещо се прецака ... вентилаторче ... какво да го правя че да спре да шуми щото просто ми къса нервите ? Да,решението е 1) Издухай го хубаво с прахосмукачката,ако трябва и целия комп.Обер му праха и т.н. (ама лекичко де) Да, по-добре го занеси на сервиз. Присъствах на един опит с прахосмукачка... бащата на една приятелка реши да се прави на про, издуха го с прахосмукачката, обаче металната тръба на прахосмукачката се докосна до видеокартата, създаде се (нещо-си, и аз не разбирам кой знае колко) и видеокартата отиде, та айде 100лв. за нова. Edited January 5, 2007 by Moon Light Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 5, 2007 Share Posted January 5, 2007 Да, по-добре го занеси на сервиз. Присъствах на един опит с прахосмукачка... бащата на една приятелка реши да се прави на про, издуха го с прахосмукачката, обаче металната тръба на прахосмукачката се докосна до видеокартата, създаде се (нещо-си, и аз не разбирам кой знае колко) и видеокартата отиде, та айде 100лв. за нова. И аз колкото пъти съм се правил на "про" на включен компютър все съм изгарял по нещо... ....я някоя отвертка съм изпускал и е окъсявала, я някой кабел с метален жак...и пак същият резултат. Най-добре да се разредиш преди това от статичното електричество (че и то прави мизерии) като се добреш до метала на кутията, след това изключваш захранващия кабел...поизчакваш малко да се разредят кондензаторите и тогава пипаш смело. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted January 5, 2007 Share Posted January 5, 2007 май май ще го занеса до няква фирма .... не ме бива особено по фината техника и най-вероятно ще го прецакам още повече като се знам ...... мерси много все пак на всички Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil`Nigga Posted January 5, 2007 Share Posted January 5, 2007 (edited) Някой да помни страницата където можеше да пуснеш online радио на компа си, както беше това на ЕК преди време. Edited January 5, 2007 by Lil`Nigga Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
slay Posted January 5, 2007 Share Posted January 5, 2007 Тази, кликаш горе на онлайн радио, имаше и още една подобна, ама не мога да се сетя коя беше Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil`Nigga Posted January 5, 2007 Share Posted January 5, 2007 Тази, кликаш горе на онлайн радио, имаше и още една подобна, ама не мога да се сетя коя беше Не ме разбра, искам аз да пусна не да слушам Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaio Posted January 5, 2007 Share Posted January 5, 2007 Да, по-добре го занеси на сервиз. Присъствах на един опит с прахосмукачка... бащата на една приятелка реши да се прави на про, издуха го с прахосмукачката, обаче металната тръба на прахосмукачката се докосна до видеокартата, създаде се (нещо-си, и аз не разбирам кой знае колко) и видеокартата отиде, та айде 100лв. за нова. AXXAAXXA :D Егати преебаването е станало Аз почти всеки път като пускам прахосмукачка в стаята и минавам и през компа и (да не чуе дявола) съм нямал проблеми....не знам "прото" как го е правил :lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 5, 2007 Share Posted January 5, 2007 Успял е при включен компютър. А компютър аз лично с прахосмукачка не мога да изчистя. Незнам вие как го правите. С компресор - чиста работа. Духане му е майката, не смукане. ( ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted January 5, 2007 Share Posted January 5, 2007 Вие много мързеливо го давате.Аз лично слагам компа на масата разхвърлям го на съставни части и започвам с една четка за водни боички 10 номер ли каква беше да чистя всяка част една по една.Ако има нужда слагам на вентилаторите по 1 капка машинно масалце да не ми ручат че ме изнервят Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted January 5, 2007 Share Posted January 5, 2007 (edited) Какво е това заболяване тежка медикометозна ( медикаметозна ) аплазия трябват ми минималните изискванията за подкарване на виндолс ХП и скайп . OutSider ша имам да черпа като се видим Edited January 5, 2007 by UzITo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutSider Posted January 5, 2007 Share Posted January 5, 2007 (edited) Here's What You Need to Use Windows XP Professional • PC with 300 megahertz or higher processor clock speed recommended; 233 MHz minimum required (single or dual processor system);* Intel Pentium/Celeron family, or AMD K6/Athlon/Duron family, or compatible processor recommended • 128 megabytes (MB) of RAM or higher recommended (64 MB minimum supported; may limit performance and some features) • 1.5 gigabytes (GB) of available hard disk space* • Super VGA (800 x 600) or higher-resolution video adapter and monitor • CD-ROM or DVD drive • Keyboard and Microsoft Mouse or compatible pointing device Skype # PC running Windows 2000 or XP. (Windows 2000 users require DirectX 9.0 for video calls). # Internet connection (broadband is best, GPRS is not supported for voice calls, and results may vary on a satellite connection). # Speakers and microphone - built-in or separate. # To make video calls you’ll need a computer with at least a 1GHz processor, 256 MB RAM and of course a webcam. # We also recommend that you have at least a 400 MHz processor, 128 MB RAM and 15 MB free disk space on your hard drive Edited January 5, 2007 by OutSider Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamen Posted January 5, 2007 Share Posted January 5, 2007 Когато ти зареди страницата на клипа,отваряш Page Source-a й. Намираш къде е линка на клипчето,копваш,paste и готово www.keepvid.com Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaio Posted January 5, 2007 Share Posted January 5, 2007 www.keepvid.com ??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts