RaptoR Posted December 30, 2005 Share Posted December 30, 2005 (edited) не подозирах че ще се включа тук в тази тема НО има ли по-велико парче от For An Angel на PVD хубавеца едит: кой по дяволите унищожи парада??? погледнете клипа!!!! Edited December 30, 2005 by R_a_p_t_o_R Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted December 30, 2005 Share Posted December 30, 2005 Бе май си четат всичко що е avi Един приятел наскоро си взе такова DVD и му дадох всичките си филми като му казах че някои може и да не му тръгнат. Обаче се оказа че са му тръгнали, а не са всички с DivX. Само има проблем при четенето на субтитрите. Мисля, че трябваше да са srt формат иначе не ги четеше. Защото гледах в Технополиса и на всички пишеше "ДивХ със субтитри на български" ... дано наистина да чете всичко ... 10х Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEDi Posted December 30, 2005 Share Posted December 30, 2005 не подозирах че ще се включа тук в тази тема НО има ли по-велико парче от For An Angel на PVD хубавеца едит: кой по дяволите унищожи парада??? погледнете клипа!!!! За видеото на песента ли става въпрос? А кой е тоя PVD хубавеца? Накакъв певец ли? Дай някакво инфо, линкове. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE-AGENT Posted December 30, 2005 Share Posted December 30, 2005 За видеото на песента ли става въпрос? А кой е тоя PVD хубавеца? Накакъв певец ли? Дай някакво инфо, линкове. Мисля че е имал предвид Paul Van Dyk - For An Angel наистина е много яко Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEDi Posted December 30, 2005 Share Posted December 30, 2005 PVD го намерих ама песента не. Качени са само някакви remix-ове, както впрочем е и при Rammstein Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 30, 2005 Share Posted December 30, 2005 (edited) Мисля че е имал предвид Paul Van Dyk - For An Angel наистина е много яко Много добре мислиш Edited December 30, 2005 by R_a_p_t_o_R Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pyroman Posted December 30, 2005 Share Posted December 30, 2005 Качени са само някакви remix-ове, както впрочем е и при Rammstein За Rammstein не съм съгласен освен "някакви remix-ове" са качени и всички официално издадени албуми: Herzeleid ; Sehnsucht ; Mutter ; Reise, Reise ; Rosenrot както и лайв изпълнение Live aus Berlin. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEDi Posted December 30, 2005 Share Posted December 30, 2005 Да, но от 20 папки 5 са албуми. Понеже доскоро не бях слушал много Rammstein и не знаех кои са албумите и кои remixovete трябваше бая време да се ровя . Ще е хубаво да слагат (remix) след папките с remixove. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted December 30, 2005 Share Posted December 30, 2005 (edited) пичове, понеже имам мн. яка хрема, предполагам че е синузит-а ми, да знаете някаква бабешка рецепта за лечение, понеже на лекар ще мога да ида чак след празниците, а тва не се търпи майка ми викаше да си слагам капки от лук в носа, но това може да се приеме за средновековно мъчение и много трудно ще го повторя едит: мерси, сашо, утре ще скокна до аптеката да си взема Edited December 30, 2005 by Stenli Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
diabolik Posted December 30, 2005 Share Posted December 30, 2005 (edited) Прави си водни пари и си готов Пояснявам - в една малка тенджерка с вода, слагаш е на котлона докато не закипи, слагаш си една кърпа на главата и се надвисваш над тенджерката и дишаш парата Кърпата си е слагаш за да не отива много пара на страни а всичко да идва в теб Аааа да и във водата се слага лайка за по-добър ефект Edited December 30, 2005 by diabolik Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted December 30, 2005 Share Posted December 30, 2005 (edited) пичове, понеже имам мн. яка хрема, предполагам че е синузит-а ми, да знаете някаква бабешка рецепта за лечение, понеже на лекар ще мога да ида чак след празниците, а тва не се търпи майка ми викаше да си слагам капки от лук в носа, но това може да се приеме и за средновековно мъчение и много трудно ще го повторя Красьо,пробвай с капки Olynth - на мен ми помогнаха много бързо и също имах ужасна хрема btw - оправяй се,че скоро откриваме футболния сезон Edited December 30, 2005 by sasho_1989 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted December 30, 2005 Share Posted December 30, 2005 пичове, понеже имам мн. яка хрема, предполагам че е синузит-а ми, да знаете някаква бабешка рецепта за лечение, понеже на лекар ще мога да ида чак след празниците, а тва не се търпи майка ми викаше да си слагам капки от лук в носа, но това може да се приеме за средновековно мъчение и много трудно ще го повторя Аз години наред имах синузит докато една зима майка ми не ме принуди да си слагам капки от чесън, газ и лимонов сок (или нещо такова) и оттогава нямам синузит. Разбира се болката беше нещо несравнимо, имах чувството, че всеки момент ще умра, но след няколко сеанса се спрявих със синузита веднъж и завинаги. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 30, 2005 Share Posted December 30, 2005 Аз години наред имах синузит докато една зима майка ми не ме принуди да си слагам капки от чесън, газ и лимонов сок (или нещо такова) и оттогава нямам синузит. Разбира се болката беше нещо несравнимо, имах чувството, че всеки момент ще умра, но след няколко сеанса се спрявих със синузита веднъж и завинаги. ГАЗ???? За тежки случаи има едни евкалиптови капсули Наистина могат да ти изгорят носа, но дишаш свободно Що се отнася до тенджерата - хубаво е да има лайка във водата Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted December 30, 2005 Share Posted December 30, 2005 С прясно мляко също ставал номера Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted December 30, 2005 Share Posted December 30, 2005 пичове, понеже имам мн. яка хрема, предполагам че е синузит-а ми, да знаете някаква бабешка рецепта за лечение, понеже на лекар ще мога да ида чак след празниците, а тва не се търпи майка ми викаше да си слагам капки от лук в носа, но това може да се приеме за средновековно мъчение и много трудно ще го повторя едит: мерси, сашо, утре ще скокна до аптеката да си взема kapki za nos ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted December 31, 2005 Share Posted December 31, 2005 (edited) пичове, понеже имам мн. яка хрема, предполагам че е синузит-а ми, да знаете някаква бабешка рецепта за лечение, понеже на лекар ще мога да ида чак след празниците, а тва не се търпи майка ми викаше да си слагам капки от лук в носа, но това може да се приеме за средновековно мъчение и много трудно ще го повторя Аз години наред имах синузит докато една зима майка ми не ме принуди да си слагам капки от чесън, газ ... О да. Течната газ е най-доброто средство. Баща ми така се излекува миналата зима. Като смръкна малко през носа и се оправи за секунди. След няколко дена прилъга и майка ми. Разбира се че ще те заболи малко, все пак това е газ. Но един път направиш ли го, после няма да се нуждаеш да повториш. Edited December 31, 2005 by breakneck Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 31, 2005 Share Posted December 31, 2005 (edited) До колко работи МЕТРО днес? ----мерси, хем бях в сайта и не го видях тва мигащо каре хахаха------- Edited December 31, 2005 by R_a_p_t_o_R Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted December 31, 2005 Share Posted December 31, 2005 (edited) До колко работи МЕТРО днес? http://www.metro.bg/ в ляво е работното време (в ляво или вляво се пише ? ) Edited December 31, 2005 by Fibaman Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted December 31, 2005 Share Posted December 31, 2005 (в ляво или вляво се пише ? ) "вляво" и "вдясно" се пише слято, когато се определя положение (спрямо текущото) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deyan Posted December 31, 2005 Share Posted December 31, 2005 Ще има ли някакъв транспорт на 1-ви? Таксита,маршрутки? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted December 31, 2005 Share Posted December 31, 2005 благодаря на всички за съветите, мисля да ги пробвам всички пък дано нещо помогне Ще има ли някакъв транспорт на 1-ви?Таксита,маршрутки? таксита предполагам ще има, друг е въпроса на колко ще возят Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted December 31, 2005 Share Posted December 31, 2005 (edited) Някой може ли да ме светне дали може да се оправят червените очи с фотошоп 7. Че от одеве търся, а не намирам нищо подобно. Edited December 31, 2005 by breakneck Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted December 31, 2005 Share Posted December 31, 2005 благодаря на всички за съветите, мисля да ги пробвам всички пък дано нещо помогне таксита предполагам ще има, друг е въпроса на колко ще возят ами предполагам,че ще продължат,както от преди 10 минути вече,на двоен апарат! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GUI Posted December 31, 2005 Share Posted December 31, 2005 Някой може ли да ме светне дали може да се оправят червените очи с фотошоп 7. Че от одеве търся, а не намирам нищо подобно. Като отделен инструмент или ефект може да няма, затова ще се наложи ръчно селектиране и баланс на цветовете (червен - на минимум). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankis Posted December 31, 2005 Author Share Posted December 31, 2005 Виж в youngdesigner.info. Там имаше май такъв урок Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts