w00x Posted August 9, 2023 Share Posted August 9, 2023 Не съм. Или това беше сарказъм? Под Sandbox нямах предвид браузъра, а отделната среда в Уиндоус: https://learn.microsoft.com/en-us/windows/security/application-security/application-isolation/windows-sandbox/windows-sandbox-overview Зарежда ти изолирана Уиндоус среда, която губи всички настройки, когато я затвориш. Може да си правиш тестове с инсталации на разни програми, сайтове, да чупиш, трошиш. Като я затвориш, всичко се трие. Като стартираш отново, всичко си е чисто. Описаното от теб звучи като инкогнито режим, което не е същото. Да, но за разлика от сандбокса в Уиндоус, на виртуалната машина можеш да сложиш каквато си искаш операционна система (при сандбокса в Уиндоус се използва основната операционна система) и да я ползваш като втори компютър, защото може да запазваш настройките при изключване. За сандбокса съм ти дал линк горе как да си го пуснеш на Уиндоус 10/11. За виртуална машина може да пробваш VirtualBox или VMWare Player. Безплатни са. Може да използваш и вграденото в Уиндоус: https://learn.microsoft.com/en-us/virtualization/hyper-v-on-windows/quick-start/quick-create-virtual-machine Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikktor Posted August 10, 2023 Share Posted August 10, 2023 Някой може ли да ми помогне с поръчка от Amazon.de през Габко? ей така е на английски: Това съм написал за адрес. За съжаление сайта им не е обновяван скоро и полетата за адрес са се променили във времето. Сега отивам в кошницата доставката е в Понеделник - склада тогава работи имам ID в адреса и имена - в инструкциите пише, че ако ID не се приема, може да се сложи и в адреса. Нещо да съм объркал? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ton4o Posted August 10, 2023 Share Posted August 10, 2023 (edited) On 8/9/2023 at 2:13 PM, w00x said: Не съм. Или това беше сарказъм? Под Sandbox нямах предвид браузъра, а отделната среда в Уиндоус: https://learn.microsoft.com/en-us/windows/security/application-security/application-isolation/windows-sandbox/windows-sandbox-overview Не, няма сарказъм, буквално пред очите ми се отвориха нови Уиндоус светове. Благодаря за инфото 5 hours ago, vikktor said: Някой може ли да ми помогне с поръчка от Amazon.de през Габко? Извинявай, а защо Габко, а не Габиеле? Edited August 10, 2023 by Ton4o Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikktor Posted August 11, 2023 Share Posted August 11, 2023 (edited) Защото в Гъбко имам регистрация, в Gabieli нямам. Но ако е по-лесно - ще си направя. edit: всъщност имам регистрация там. Не съм се сетил за тях. Edited August 11, 2023 by vikktor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted August 11, 2023 Share Posted August 11, 2023 А в Ггбг ? Но пък те нямат офис в Пловдив. Иначе е така, изглежда си ок адреса. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
deus_pld Posted August 11, 2023 Share Posted August 11, 2023 Голямото предимство на Габиели е, че централният им склад е в Пловдив и като ти дойде пратката можеш да идеш да си я вземеш директно от там, вместо да товариш сметката с още един куриер и още дни за доставка. Иначе като тарифи май са си плюли в устите всичките, едва ли има съществена разлика. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted August 11, 2023 Share Posted August 11, 2023 Те даже някои са на еднакви адреси. Не помня кои фирми бях видял, че получават на един и същи адрес. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
plameni Posted August 11, 2023 Share Posted August 11, 2023 Картел Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikktor Posted August 11, 2023 Share Posted August 11, 2023 добер де, това че имат склад в ПЛД наистина спестява. ей така го написах (скрийншота). сега трябва да платя и да регистрирам поръчката, така ли? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 11, 2023 Share Posted August 11, 2023 Не така. Пропуснал си нещо. Може и без да я регистрираш. Те автоматично я регистрират като пристигне при тях. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikktor Posted August 11, 2023 Share Posted August 11, 2023 Delivery Address Victor Penchev Id48585 Werkstraße 5 Gutweiler, 54317 Germany не ми прие името и ID на едно място и за това го добавих в полето на адреса Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 11, 2023 Share Posted August 11, 2023 Paketservice липсва от полета с адреса. Ей това ти е адреса за доставка. Victor Penchev Paketservice Id: 48585 Werkstr 5 Gutweiler, 54317 Germany Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
plameni Posted August 11, 2023 Share Posted August 11, 2023 4 hours ago, w00x said: Може и без да я регистрираш. Те автоматично я регистрират като пристигне при тях. Ако имаш данните на пратката (номер за проследяване), по-добре я регистрирай. Понякога изпращачите пропускат да напишат id-то и стават едни... На два пъти мои пратки без id, от Пловдив са заминавали за Бургас, към клиент със същото име и фамилия. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikktor Posted August 11, 2023 Share Posted August 11, 2023 2 hours ago, w00x said: Paketservice липсва от полета с адреса. важно ли е? трябва да отменя поръчката за да я редактирам. Edit: добавих го като допълнителна инструкция към доставката. Ще видим какво ще стане Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 11, 2023 Share Posted August 11, 2023 1 hour ago, plameni said: Ако имаш данните на пратката (номер за проследяване), по-добре я регистрирай. Понякога изпращачите пропускат да напишат id-то и стават едни... На два пъти мои пратки без id, от Пловдив са заминавали за Бургас, към клиент със същото име и фамилия. Да, винаги е по-добре да се регистрира. Просто последните пъти ми записват нова пратка, вместо да ми маркират вече регистрираните като получени. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubo Posted August 16, 2023 Share Posted August 16, 2023 Да препоръчате велосервиз в Пловдив? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 17, 2023 Share Posted August 17, 2023 Моето колело от няколко години се "лекува" при Коцето. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubo Posted August 17, 2023 Share Posted August 17, 2023 От магазина-сервиз на руски/6-ти.09. каза, че не може да се направи. Но в магазина-сервиз на Драг го оправиха за 12 лв. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikktor Posted August 19, 2023 Share Posted August 19, 2023 Искам да си купя някаква плоча, мисля си за нещо негърско.... джаз или соул.... бос съм в тези жанрове, но на грамофон си представям само такава музика. Нещо романтично, но не сълзливо или тип justify my love. Можете ли да препоръчате нещо? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
plameni Posted August 19, 2023 Share Posted August 19, 2023 Препоръчвам да прегледаш този канал MrVinylObsessive Предполагам все нещо ще ти допадне, а и ще откриеш колко други стилове звучат брилянтно на плоча Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chasti Posted August 20, 2023 Share Posted August 20, 2023 Това е най-доброто, дето ми идва на главата Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted August 22, 2023 Share Posted August 22, 2023 Търся безплатно 3Д планиране за дома с възможно по-реалистичен изглед. Зная за ИКЕА приложението, но е ограничен избора на мебели до техния каталог. Някой ползвал ли е друга безплатна алтернатива? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted August 22, 2023 Share Posted August 22, 2023 За домашно ползване до сега съм ползвал https://www.roomsketcher.com/.. Има доста голям каталог от неща и по принцип е доста гъвкъв. И не помня да съм плащал за нещо. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 24, 2023 Share Posted August 24, 2023 Трябва ми майстор, който да изработи и монтира метален капак на един сервизен прозорец във входа. Не ми трябва изолация. Трябва ми колкото да затвори отвора, за да не влизат гълъби. Препоръки? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikktor Posted August 27, 2023 Share Posted August 27, 2023 Ходя на автоматична автомивка, обаче днес забелязах, че лака все едно е паднал. Капака изглежда замазан, похабен. Има ли нещо пастиращо за ръчен труд или някакъв вариант без пребоядисване, Другите части не изглеждат по този начин. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts