mauler Posted December 15, 2006 Share Posted December 15, 2006 хора имам следния проблем :от два дена на модема ми светят само горните две лампички и онази жълтата.received-a ми мига а наи-долната зелена не свети хич.някой има ли идея що така става или да звана на поддръжката.(тва не го пиша от нас,ако някой се чуди) да ве звъни на съпорта тва ти е първата работа. за тва са го напраили и тва им е работата... само внимавай къф номер набираш че има голяма вероятнос да звъннеш в нас а аз питам колко ще ми излезе куриерска доставка от москва до софия на книга 350 страници твърди корици? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted December 15, 2006 Share Posted December 15, 2006 С какво най-бързо мога да изхабя батерията на телефона Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted December 15, 2006 Share Posted December 15, 2006 С какво най-бързо мога да изхабя батерията на телефона с говорене Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 15, 2006 Share Posted December 15, 2006 С какво най-бързо мога да изхабя батерията на телефона Oбади се на Оператор. Ако ти е безплатно разбира се. Пусни да ти говори за промоции и ще я изхабиш за нула време Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LPFC Posted December 15, 2006 Share Posted December 15, 2006 С какво най-бързо мога да изхабя батерията на телефона прослушай си мелодиите 3 пъти Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted December 16, 2006 Share Posted December 16, 2006 С какво най-бързо мога да изхабя батерията на телефона С разни java програми. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted December 16, 2006 Share Posted December 16, 2006 10x all Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopche Posted December 16, 2006 Share Posted December 16, 2006 (edited) Edited May 25, 2007 by kopche Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
second.life.syndrome Posted December 16, 2006 Share Posted December 16, 2006 Дайте идеи откъде да се сдобия с книжка за стоте национални туристически обекта? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mauler Posted December 16, 2006 Share Posted December 16, 2006 Голям Въпрос:Аз съм регистрирана като човек със свободна професия по БУЛСТАТ. Доколкото знам, трябва да си плащам осигуровките всеки месец on my own. Въпросът ми е - какъв процент от месечната ми сумичка трябва да давам и къде да ги плащамммм? в национална агенция по приходите www.nap.bg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted December 16, 2006 Share Posted December 16, 2006 След като стана въпрос за данъците и аз имам един въпрос. Ако си повече от 183 дена извън страната не дължиш данъци в България нали? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopche Posted December 16, 2006 Share Posted December 16, 2006 (edited) Edited May 25, 2007 by kopche Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mila Posted December 16, 2006 Share Posted December 16, 2006 След като стана въпрос за данъците и аз имам един въпрос. Ако си повече от 183 дена извън страната не дължиш данъци в България нали?Според мен, ако имаш доходи в България, независимо къде се намираш, дължиш данъци. Не дължиш данъци за доходи в чужбина, ако те са обложение с данъци там. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted December 16, 2006 Share Posted December 16, 2006 Според мен, ако имаш доходи в България, независимо къде се намираш, дължиш данъци. Не дължиш данъци за доходи в чужбина, ако те са обложение с данъци там. А ако съм в чужбина и работа за фирма извън страмата обаче си получавам заплатата в българска банка? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
harmonika Posted December 16, 2006 Share Posted December 16, 2006 (edited) А ако съм в чужбина и работа за фирма извън страмата обаче си получавам заплатата в българска банка? Ако получаваш възнаграждение извън границите на родината ни се предполага, че не дължиш данъци, поради факта,че си ги плащаш на територията на страна, в която реализираш приходите. За избягване на двойното данъчно облагане страните имат споразумения помежду си. Не знам точно спогодбата със Сърбия, но не би трябвало да дължиш данъци тук, ако си платил веднъж такива. Edited December 16, 2006 by harmonika Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted December 16, 2006 Share Posted December 16, 2006 Мерси за информацията. Май ще трябва да ходя при някои запознат в детайли с законите. Дали има някои в форума които да е специалист в тези работи? Искам само 2-3 въпроса да задам или пък ако може да ме насочите. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted December 16, 2006 Share Posted December 16, 2006 (edited) Кой е изобретателят на презерватива? Edited December 16, 2006 by sasho_1989 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted December 16, 2006 Share Posted December 16, 2006 Помни ли ти някой... То това е фолклор, няма си автор... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted December 16, 2006 Share Posted December 16, 2006 За презервативите в този си вид се е погрижил Ч. Гудиар (САЩ). Иначе самия откривател липсва. Древногръцки историци свидетелстват, че още 3000 години преди Рождението на Христа легендарният Минос, цар на Крит, самичък измислил кондома, поради налегналата го нужда. Честите му съпружески измени толкова разсърдили жена му Пасифея, че тя омагьосала царя: стигало само да легне с жена и изхвърленото от него семе се превръщало в отровни змии и скорпиони, които се нахвърляли на дамата, с която царят бил правил любов и убивали жената. Минос обаче намерил изход, като сложил пикочeн мехур на козел във влагалището на поредната любовница и всичко минало успешно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted December 16, 2006 Share Posted December 16, 2006 абе има ли плейлиста на всичко от мп3.ком.хк Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted December 17, 2006 Share Posted December 17, 2006 Как магнитните бури влияят на хората? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted December 17, 2006 Share Posted December 17, 2006 абе има ли плейлиста на всичко от мп3.ком.хк Да потърси в раздел мп3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pi4aga Posted December 17, 2006 Share Posted December 17, 2006 абе пичове,има ли някъв компютърен магазин в пловдив дето работи днес,че искам да си купя малко рамец Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted December 17, 2006 Share Posted December 17, 2006 (edited) какъв език говорят в тибет и как се пише на този език "таши дилей"? не съм сигурен че е китайски щото тая фраза не ми изглежда да е такава.някакъв диалект е ама какъв Edited December 17, 2006 by frodo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 17, 2006 Share Posted December 17, 2006 (edited) какъв език говорят в тибет и как се пише на този език "таши дилей"? Тибет е .... планина?? edit: явно е местност. и след като се намира в китай, се говори китайски. Edited December 17, 2006 by w00x Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts