vikktor Posted May 12, 2023 Share Posted May 12, 2023 Да, за Пловдив става въпрос. В сайта на ЕВН така пише. Най-вероятно 7 дена е максималният срок, а в България всички чакат последния момент. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted May 12, 2023 Share Posted May 12, 2023 Ами не е така. Всичко е според работата. Такива генерални изводи не са непременно валидни за всичко. Изненадващо ЕВН извънсезонно са експедитивни. Много отдавна не съм се занимавал да ги викам официално, обикновено ги привиквам на частно, а от 14 години имам ключ от абонатната и знам кои са крановете за точене и пълнене. Не знам кога са си повервАли с тая цена, но последно ме убеждаваха, че от ВиК ги карали да плащат водата (бла бла бла) и прочее глупости. Общо взето допълнителна кражба на наши пари връз пладнешкия обир, който е цялостната им услуга. В моя случай пък съм на последен етаж и точим много малко вода, та нали се сещаш кога ще им да шеесе леа (каквито ще плати и първи етаж при пълно източване)??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted May 12, 2023 Share Posted May 12, 2023 Ето за това ми харесват новите кооперация. При мен топломера е на входа на апартамента и има кранове за всеки радиатор. Системата може да се източи цялата, или само на който радиатор ми потрябва. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
earache Posted May 13, 2023 Share Posted May 13, 2023 И също нито стълбищата, нито апартаментите изглеждат като занемарено сървърно (жиците). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikktor Posted May 13, 2023 Share Posted May 13, 2023 Някой има ли 3Д Принтер? Трябва ми нещо дребно. Under Desk Mount for 2021 Mac Mini by MultimediaLabsAtBrown | Download free STL model | Printables.com или подобно Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted May 13, 2023 Share Posted May 13, 2023 То и на мене - една зъбчатка имам за правене и пусто няма кой... В София ми искат 40 лева (?!?!), отделно куриери, разправии... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
earache Posted May 13, 2023 Share Posted May 13, 2023 Вчера ми монтираха СОТ. Поискаха ключ от входа на блока, аз не им дадох. Дали сбърках? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 13, 2023 Share Posted May 13, 2023 Ами, как ще влезнат ако ти се активира СОТ-а? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted May 13, 2023 Share Posted May 13, 2023 15 minutes ago, earache said: Вчера ми монтираха СОТ. Поискаха ключ от входа на блока, аз не им дадох. Дали сбърках? И да и не - в момента ако нещо се случи все едно нямаш СОТ. И аз се помотах докато им дам чип на моите... Няма как да ти отчетат адекватно реакцията ако не стигнат до вратата ти. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubo Posted May 14, 2023 Share Posted May 14, 2023 15 hours ago, earache said: Вчера ми монтираха СОТ. Поискаха ключ от входа на блока, аз не им дадох. Дали сбърках? Зависи - СОТ-а с видеопоток при задействане на събитие ли е? Ако не е - наистина все едно нямаш СОТ. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ton4o Posted May 17, 2023 Share Posted May 17, 2023 Здравейте, Знаете ли кои са тези два филма. https://www.instagram.com/p/CsV8FKzskIX/ и https://www.instagram.com/p/CsWML_DoSk3/ Мерси! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 17, 2023 Share Posted May 17, 2023 Сериали са. Entourage Dr House Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ton4o Posted May 18, 2023 Share Posted May 18, 2023 (edited) 20 hours ago, w00x said: Сериали са. Entourage Dr House... Благодаря ти! А някой може ли да ми помогне и за един друг филм. РАзказва се за един на вид, нормален човек, който се запознава с нормални хора, но се оказва психопат, който ги кара в някаква местност и ги пуска, за да ги лови с пушка, като животни - например, запозна се с една жена, която има малко дете и ги закара на пикник и там ги застреля. Edited May 18, 2023 by Ton4o Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 18, 2023 Share Posted May 18, 2023 The House That Jack Built https://www.imdb.com/title/tt4003440/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ton4o Posted May 18, 2023 Share Posted May 18, 2023 Благодаря Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chasti Posted May 21, 2023 Share Posted May 21, 2023 Прелеза при Каспела пуснаха ли го? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted May 21, 2023 Share Posted May 21, 2023 Не. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chasti Posted May 21, 2023 Share Posted May 21, 2023 Ако беше Бойко до сега да работеше Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted May 21, 2023 Share Posted May 21, 2023 3 hours ago, chasti said: Ако беше Бойко до сега да работеше Ми той Бойко 15 години управляваше и двама поредни кмета от неговата партия имаше и прелеза пак не го пуснаха?!?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted June 1, 2023 Share Posted June 1, 2023 Ще пътувам до Гоце Делчев. Джипсиеса ми дава два варианта - през Белово-Юндола и през Пещера-Батак-Доспат. До Доспат знам, че е читав пътя, от там до Гоце Делчев не съм минавал. Другия маршрут не съм го карал от сигурно 10 години. Някакви препоръки? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 1, 2023 Share Posted June 1, 2023 Пътят през Доспат е окей, но има повече завои. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted June 1, 2023 Share Posted June 1, 2023 Пътя Белово- Юндола е доста добре. Минавал съм преди година и нямаше дупки. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted June 1, 2023 Share Posted June 1, 2023 Преди няколко години го направиха целия, но през Велинград. Белово Юндола беше гаден, аз минавам през Велиград-Юндола и надолу Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted June 1, 2023 Share Posted June 1, 2023 Да по спомен и аз от там минах. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted June 1, 2023 Share Posted June 1, 2023 За Гоцето минавам само през Пазарджик-Велинград-Юндола-Елешница-Гоцето…Пътя е чудесен, ако няма трафик може да се шофира и с доста прилична скорост. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts