w00x Posted March 2, 2023 Share Posted March 2, 2023 Сменях термостат на една фурничка, но имам някакъв проблем с новия. Старият изглежда ето така. Уж поръчах същия, но дойде леко различен. Моделът е изписан по същия начин иначе. Новият изглежда ето така: Проблемът е, че след като го монтирах, като включа горен реотан си работи. Като включа долен реотан - също. Като включа и двата обаче - жичката на термостата след 5 секунди започва да се нажежава и изключва. След 10 секунди пак се нажежава и пак изключва. Не вярвам да нагрява до 250 градуса за под 10 секунди и то само ако двата реотана са включени. Ако работи само един, не изключва толкова бързо. Някакви идеи къде да търся проблема? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pamporov Posted March 2, 2023 Share Posted March 2, 2023 От къде го поръча? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted March 2, 2023 Share Posted March 2, 2023 От Aliexpress. Марката е същата, моделът на това, което получих, също е като на стария. На снимката в обявата е правилния артикул, но този, който получих е различен. Реших, че може да е нова ревизия със същите параметри, но така като изключва при два реотана, вече не съм сигурен. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pamporov Posted March 2, 2023 Share Posted March 2, 2023 (edited) Залагам на некачествен продукт. Купи от тук: https://www.business.bg/f-12490/hrivas.html Edited March 2, 2023 by pamporov Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted March 2, 2023 Share Posted March 2, 2023 Благодаря. В Събота ще ги посетя. Ако отида със стария, дали ще имат алтернативен продукт, защото аз очевидно не разбирам особено много? Много трудно успявам да намеря по разни сайтове и се съмнявам, че ще успея да намеря където и да било. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pamporov Posted March 2, 2023 Share Posted March 2, 2023 Задължително носи дефектния терморегулатор. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
earache Posted March 2, 2023 Share Posted March 2, 2023 Какво значи една банка да е гарант по външния дълг? Неска го чух по адрес на Уникредит Булбанк. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
instinct Posted March 2, 2023 Share Posted March 2, 2023 Ако приемем буквално това, което си написал, то това е схема, при която ако се забави плащане от наша страна по външния дълг, ще го отнесе Булбанк - парите ще ги даде тя и после ще си чака правителството да й възстановява сумата. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted March 3, 2023 Share Posted March 3, 2023 (edited) 12 hours ago, w00x said: Благодаря. В Събота ще ги посетя. Ако отида със стария, дали ще имат алтернативен продукт, защото аз очевидно не разбирам особено много? Много трудно успявам да намеря по разни сайтове и се съмнявам, че ще успея да намеря където и да било. Може и тук: Магазин за резервни части и битова техника Пармака 088 400 4794 https://maps.app.goo.gl/D2hWrzaYCud9reVf7?g_st=ic Намирал съм всякакви джаджи за нови, стари и много стари уреди там…. Edited March 3, 2023 by Mockingbird Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted March 4, 2023 Share Posted March 4, 2023 И аз залагам на Хривас като мястото за резервни части! С Пармака съм брал ядове за некачествени части (не обича да си спазва гаранциите), а се познаваме отдавна. За това вече и болтче не бих купил от него. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted March 4, 2023 Share Posted March 4, 2023 Някой има ли впечатление от устройствата 3в1 на Brother? Качество, поддръжка, проблеми, връзка с компютър, софтуер? Като цяло и за самата марка, че не съм се сблъсквал с тях. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted March 4, 2023 Share Posted March 4, 2023 Надеждни устройства с ниска цена за поддръжка. В офиса сме с 4 такива от 10 години. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EEK! Posted March 4, 2023 Share Posted March 4, 2023 Само провери конкретния модел, който си си харесал с какви консумативи е, имаха една серия за която нямаше съвместими тонери, а оригиналните бяха много скъпи. А за други серии самите Брадър предлагат оригинален евтин тонер за (само)зареждане. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danzki Posted March 4, 2023 Share Posted March 4, 2023 (edited) От 4 години ползвам DCP-510W вкъщи. Консумативите са евтини, работи безпроблемно засега. Качеството на печат дори на фото хартия е доста прилично за ценовия си клас. Edited March 4, 2023 by Danzki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted March 4, 2023 Share Posted March 4, 2023 Благодаря за инфото на всички. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 6, 2023 Share Posted March 6, 2023 Имаме ли из копченатискачите тука някой да разбира повече от Adwords, че да ми помогне? Писна ми да си давам парите на мошениците от Гугъл и съм сигурен, че се ебават с мен, а както чувам и далеч не само с мен Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted March 6, 2023 Share Posted March 6, 2023 Е ти сам ли си пипаш по тия adwords ? От копченатискач до копченатискач има голяма разлика Тия с Маркетинга са друга работа. Една позната има фирма за маркетинг, мога да ти дам сайта им и да й обясниш какво искаш Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 6, 2023 Share Posted March 6, 2023 (edited) Естествено че сам. Не виждам досега да е някаква космическа наука, но или пропускам нещо, или както се говори Гугъл правят номера, за да взимат пари. Подпалиха ни телефоните за глупости от цепене на дърва до язовири под наем - ние стоим като гръмнати. мисля че гугъл, за да взима пари ни набутва номерата на някакъв рандъм принцип сред куцо и сакато, а аз се опитвам да си промотирам сайта... Вече ми дойде страшно много и така съм побеснял, че ще ги търся да ги паля. Телъс са първи, тия след тях! ЕДИТ: Quote От копченатискач до копченатискач има голяма разлика Но има и общ знаменател - всичките са много устати в интернет Edited March 6, 2023 by RaptoR Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted March 6, 2023 Share Posted March 6, 2023 Абе ти си по-устат Нещо не си я настроил като хората Не е космическа наука, но си има специфични неща, не е просто да си плеснеш данните и да заработи перфектно Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted March 6, 2023 Share Posted March 6, 2023 Явно за коптенатискач не става Виден. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
deus_pld Posted March 8, 2023 Share Posted March 8, 2023 Питанка към пътуващите в чужбина: другата седмица ми се налага да летя до Германия по работа. Но покрай всичките ковиди и ограничения не съм си поглеждал паспорта и миналата година ми е изтекъл. (последно съм пътувал 2020-та, точно преди да затворят всичко). Сега въпросът е бих ли имал някакъв проблем да пътувам само с личната карта, или за всеки случай да пускам една експресна поръчка утре за нов паспорт + глобата че не съм го върнал в тримесечния срок? Ясно ми е, че сме Европейски съюз и тн., просто винаги досега при всичките ми пътувания съм имал валиден паспорт, сега за първи път съм в ситуация да нямам и ми е дерт. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted March 8, 2023 Share Posted March 8, 2023 Изобщо не ти трябва паспорт. Даже и за Сърбия, Турция, Северна Македония не искат. Пътувай спокойно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted March 8, 2023 Share Posted March 8, 2023 34 minutes ago, deus_pld said: Нямаш проблеми да летиш с лична карта. Единствено когато се прибираш трябва да видиш кои гишета в Германия са за хора които пътуват с лична карта. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
deus_pld Posted March 8, 2023 Share Posted March 8, 2023 ОК, благодаря Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted March 8, 2023 Share Posted March 8, 2023 Глоба за паспорт имаше ако сетиш да го върнеш до 6 м след изтичане. След това не. Някаква такава щуротия май имаше. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts