bl8 Posted December 6, 2006 Share Posted December 6, 2006 да ама не става като го отворя направо ми почва презентацията не ми показва опциите за редакция Знам го тоя номер, отвори първо пауър поинта, от там му дай Open и презентацията няма да почне Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mauler Posted December 6, 2006 Share Posted December 6, 2006 Значи в Word и Excel редовно си използвам бутона за хиперлинкове като тако свързвам инфо от няколко документа, но сега ми трябва да си направя един документ с линкове към сайтове. проблемът се състои в това, че когато ми се отвори прозорчето за въвеждане на адреса, не ми е разрешен десен бутон, с който да вмъкта адреса, а трябва да го набирам ръчно, което си е чисто безумие.Някой знае ли какво мога да направя(освен документ с разширение от рода на html), за да си направя един документ с активни линкове? Вместо мишката използвай клавишни комбинации - Ctrl+V примерно Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
juji Posted December 6, 2006 Share Posted December 6, 2006 Вместо мишката използвай клавишни комбинации - Ctrl+V примерно Ще те схрускам! Много ти благадаря! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted December 6, 2006 Share Posted December 6, 2006 (edited) Трябва ми сбит преразказ на сюжета на "Ромео и Жулиета", но не мога да намеря Помощ? П.С. Намерих си на английски, не е толкова дълъг и ще си го преведа. Все пак ако някой има нещо да се обади моля. Edited December 6, 2006 by Legop4o Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted December 6, 2006 Share Posted December 6, 2006 Дали някъде по Руски ще ми купят телефона веднага ... ? Или трябва да се остави и ако някой го купи и чак тогава Ако някой знае къде мога да си го шитна веднага нека да сподели Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted December 6, 2006 Share Posted December 6, 2006 на руски ще ти го купят веднага ама цената която ще ти дадът съм 10000% сигурен че изобщо няма да те задоволи...... просто изкупните им цени са смешни Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted December 6, 2006 Share Posted December 6, 2006 Когато се сканира даден документ може ли да...се цифровизира (ако може така да се каже)? Имам предвид да се разглежда като нормален текст, който може да се обработва с текстови редактори, а не като изображение. P.S. Мерси на JDFU за архиватора Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE-AGENT Posted December 6, 2006 Share Posted December 6, 2006 Когато се сканира даден документ може ли да...се цифровизира (ако може така да се каже)? Имам предвид да се разглежда като нормален текст, който може да се обработва с текстови редактори, а не като изображение. P.S. Мерси на JDFU за архиватора Да може. Аз така си сканирах от една книжка едни страници и след това си ги прекарах в Word да си ги принт-на не помня точно как ставаше, но ако ти трябва може да проверя Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted December 6, 2006 Share Posted December 6, 2006 Да може. Аз така си сканирах от една книжка едни страници и след това си ги прекарах в Word да си ги принт-на не помня точно как ставаше, но ако ти трябва може да проверя Мерси, засега не ми трябва. Информативно. Става въпрос дали се изисква допълнителен софтуер Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted December 6, 2006 Share Posted December 6, 2006 Ами софтуер е, да....колко е "допълнителен" е въпрос на гледна точка OCR софтуер му се вика. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted December 6, 2006 Share Posted December 6, 2006 Някой може ли да ми препоръча зимни гуми? Интересува ме размер 195/65/R15. Цените да са около 100лв. за бройка. Като гледам в тези граници се вместват Debica, Humho, Lassa и други на които им забравих марките. Като цяло съм предубеден към Lassa, защото имах такива летни на старата кола и на няколко пъти щях да се дрънна с тях за ради лошо сцепление с асфалта на по-остри завои. Моля да ми отговорят хора, които имат наблюдения Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted December 6, 2006 Share Posted December 6, 2006 ot kude da si namerq/kupq ot tezi reklami n absolut koito sa v stukleni ramki po kafetata gi ima! dali nqkoi ot tuk ne ed ilur na absolut ili puk sobstveni na kafe ili da ima nekva ideq kak moje da si go `nabavq` ? aide pi6ete nekvi idei 4e bih se radval da namerq edno takova / ne e za men/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted December 7, 2006 Share Posted December 7, 2006 Някой може ли да ми препоръча зимни гуми? ... Debica имат чудесни зимни гуми (серия Frigo) в тоя клас, карал съм с тях много време и бях много доволен. За твоя размер не знам, но 155/70/13 струваха ~60 лв/бр. с монтажа. Сега карам със зимни Kumho (с тях си дойде колата), но нямам наблюдения в снега и калта как ще са. На сухо са добре. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted December 7, 2006 Share Posted December 7, 2006 ot kude da si namerq/kupq ot tezi reklami n absolut koito sa v stukleni ramki po kafetata gi ima! dali nqkoi ot tuk ne ed ilur na absolut ili puk sobstveni na kafe ili da ima nekva ideq kak moje da si go `nabavq` ? aide pi6ete nekvi idei 4e bih se radval da namerq edno takova / ne e za men/ а защо трябва да си ги купуваш .... просто си ги направи сам аз имам горе долу всичките такива снимки на реклами на абсолют мисля че дори са с добра резолюция и след като си ги принтираш просто си купуваш подходящи рамки и всичко е 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakatak_zick Posted December 7, 2006 Share Posted December 7, 2006 на руски ще ти го купят веднага ама цената която ще ти дадът съм 10000% сигурен че изобщо няма да те задоволи...... просто изкупните им цени са смешни Еми...нали все пак и те трябва да намажат от продажбата... сашо къв ти е телефона Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted December 7, 2006 Share Posted December 7, 2006 (edited) Имам да пиша някакъв доклад по астрономия за "Новата планета" ... За Хуя ли трябва да пиша или ... ? Хелп ! Edited December 7, 2006 by Fibaman Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiMy_SuN Posted December 7, 2006 Share Posted December 7, 2006 Къде мога да си намеря бележка за училище от стоматолог? ПМ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted December 7, 2006 Share Posted December 7, 2006 Имам да пиша някакъв доклад по астрономия за "Новата планета" ... За Хуя ли трябва да пиша или ... ? Хелп ! Ами май ще тряя да пишеш Хуя... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
second.life.syndrome Posted December 8, 2006 Share Posted December 8, 2006 Дайте идея с какво да фиксирам боя? Рисувам върху глинени мъниста, ако това ще помогне като информация. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted December 8, 2006 Share Posted December 8, 2006 Дайте идея с какво да фиксирам боя? Рисувам върху глинени мъниста, ако това ще помогне като информация. Като бях по малак ния рисувахме върху керемиди след като засъхне боята ги лакирахме с безцветен лак . Дано съм помогнал вече непомня какъф точно лак беше . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted December 8, 2006 Share Posted December 8, 2006 Като бях по малак ния рисувахме върху керемиди след като засъхне боята ги лакирахме с безцветен лак . Дано съм помогнал вече непомня какъф точно лак беше . Ако боите са на водна основа, може да се лакира с нитроцелулозен лак. Веднъж пък си направих лак от целулоид, разтворен в ацетон. Използвах парчета стара линийка от онези, които стават за димки . Много добре пасна върху дърво, предполагам, че и върху глина ще е добре. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LPFC Posted December 8, 2006 Share Posted December 8, 2006 някой да ми каже от къде тръгвате рейсовете за пампорово или направо да ми даде списък с разписанието им. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
capone Posted December 8, 2006 Share Posted December 8, 2006 някой да ми каже от къде тръгвате рейсовете за пампорово или направо да ми даде списък с разписанието им. Ето..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MAster-D Posted December 9, 2006 Share Posted December 9, 2006 Искам да Ви попитам каде в Пловдив има закрити басейни ? Искам да ида на басейн тези дни , но незнам каде има закрит. Кажете каде има и какви са цените и дали са добри . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakatak_zick Posted December 9, 2006 Share Posted December 9, 2006 Трябва ми философско определение..или по-принцип правдоподобно учебно определение на думата "добродетел" защото мисля да го използвам в есе,но няма да е същото ако просто ей така наизуст си го напиша... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts