netrootbg Posted November 11, 2022 Share Posted November 11, 2022 2 hours ago, RaptoR said: Бреееейй, узряла една... С Pro версията съм от преди теб . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 12, 2022 Share Posted November 12, 2022 10 hours ago, earache said: Които си правил, или за които си чувал? И правил, и чувал, и виждал... Саже по-миналата година сам си измислих и направих дренажна система на целия двор в село. Като покрай нея си пуснах вода буквално до всяка една стопанска сграда в двора. Отделано откъм кладенеца съм разхвърлял вода на 8 места - за бъдещото, за бъдещите волиери, за пълнене на басейна и прочее и прочее и прочее. Остава ми да спретна е дна хубава разпределителна шахта, но събирам работа за цяла машиносмяна на багерчето да не го викам за глупости (единствената външна помощ, която ползвам). Въобще това за мен са си елементаризми. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted November 12, 2022 Share Posted November 12, 2022 3 hours ago, RaptoR said: Въобще това за мен са си елементаризми. Ама да си намеришнай-краткия път запрекарване на трасето с тръбите между отдлените обектите с теглови граф не можеш, нали? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 12, 2022 Share Posted November 12, 2022 7 minutes ago, mIRCata said: Ама да си намеришнай-краткия път запрекарване на трасето с тръбите между отдлените обектите с теглови граф не можеш, нали? Това за какво би ми било??? Аз да нямам 16 обекта за подвързване в група? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
earache Posted November 12, 2022 Share Posted November 12, 2022 Ми и мен не ми трябва да си правя дренаж на двора (даже нямам такъв ). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 12, 2022 Share Posted November 12, 2022 1 hour ago, earache said: Ми и мен не ми трябва да си правя дренаж на двора (даже нямам такъв ). Така де, никой не те и кара. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted November 13, 2022 Share Posted November 13, 2022 On 11/11/2022 at 8:12 PM, RaptoR said: Кат ти изпаткам един зад врата, че да си плеснеш носа в салатата Да ми кажеш извън примерно геотермалките какво по-точно професионално има у ВиК-то, дето да ти се налага да знаеш? За един прЕател питам. Освено ако естествено не градиш нЕкой ВЕЦ или не мериш водата на язовир? За домашното говоря. Шта изпапкам… Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 18, 2022 Share Posted November 18, 2022 Получи се една засечка тука при мене... Децата имаха акция за събиране на празни РЕТ бутилки в училище и всеки трябваше да носи по два чувала... Аз естествено събрах два кубика, но пък бях със Сюпърба и можах да кача няма и 1/2 от всичко. Сега имам 4-5 чувала в двора и не знам какво да ги правя, тъй като акцията свърши. Не ми се ще да идат в общия боклук. Някъде мога ли да ги дам? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
XMD Posted November 18, 2022 Share Posted November 18, 2022 Другия петък, ще идват да ми събират контейнерите за пластмаса и хартия, ако няма да ти пречат дотогава, може да ги метнем в тях. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted November 18, 2022 Share Posted November 18, 2022 Всеки жълт кош за боклук върши работа. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 18, 2022 Share Posted November 18, 2022 32 minutes ago, XMD said: Другия петък, ще идват да ми събират контейнерите за пластмаса и хартия, ако няма да ти пречат дотогава, може да ги метнем в тях. Никви грижи! Ще ги метна в буса на тръгване към Пловдив 18 minutes ago, Mockingbird said: Всеки жълт кош за боклук върши работа. КъФ кош бе, мамин, аз ти говоря за 5 чувала! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted November 18, 2022 Share Posted November 18, 2022 6 hours ago, RaptoR said: КъФ кош бе, мамин, аз ти говоря за 5 чувала! Ако ги оставиш до коша като минават да вземат жълтия ще вземат и тях. Аз лично съм пробвал така с зеления контейнер и стъкла оставих 2 чувала бутилки и ги взеха. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 18, 2022 Share Posted November 18, 2022 Въпросът е решен към момента Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted November 18, 2022 Share Posted November 18, 2022 (edited) Едит: Намерих Вениш за Килими и Дивани От къде мога да си купя препарат за пране на Дивани? Сестра ми си взеха Karcher WD2 от кауфланд на промоция преди време и сега се оказа, че могат да се ползват едни накрайници от друга серия(тази за прането) Реално препарата ще се пръска отделно. След това ще се жули с четка и след това с пароструйката и прахосмукачката ще се изсмуче. Ето така: Edited November 18, 2022 by kotora Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 18, 2022 Share Posted November 18, 2022 Къде бля цял ден по време на промоциЙти?!?!? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted November 18, 2022 Share Posted November 18, 2022 Абе чиче в Амазон има Черна Седмица Да не е само умрелия емаг ?!?!?!? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 18, 2022 Share Posted November 18, 2022 12 minutes ago, kotora said: Абе чиче в Амазон има Черна Седмица Да не е само умрелия емаг ?!?!?!? Препарати от Амазон?!?!? Момко, ти да не си дишал от ауспуха на тва кютуче дето го зема?!?!? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted November 18, 2022 Share Posted November 18, 2022 (edited) Препарата на Керхер е по-скъп отколкото в другите магазини, хмм черен петък оферта https://www.kaercher.com/bg/home-garden/pochistvashchi-preparati-i-preparati-za-poddrzhka/home-garden/perjashchi-smukachki/pochistvane-na-moketi-i-taapicerija/preparat-za-kilimi-rm-519-62957710.html https://www.emag.bg/pochistvasht-preparat-karcher-rm-519-za-kilimi-1-l-62957710/pd/DX6QCBBBM/?X-Search-Id=fee4a498234e91c922bd&X-Product-Id=47560609&X-Search-Page=1&X-Search-Position=0&X-Section=search&X-MB=0&X-Search-Action=view Даже В практикер е 19лв https://praktiker.bg/bg/Aks-malki-el-uredi/PREPARAT-ZA-POChISTVANE-NA-KILIMI-KARCHER-RM-519/p/464386 Edited November 18, 2022 by kotora Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 18, 2022 Share Posted November 18, 2022 Нали се сещаш, че има не само един препарат? Има и други препарати за дамаски на света! Даже и без промоция са евтини, особено щом няма да ги впръскваш с машината (само тогава се опитват да те вържат с марката)?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted November 22, 2022 Share Posted November 22, 2022 (edited) Получавам писмо от евн, че необитаема къща има 14 лв неплатени сметки, да си ги платя. Какво мога да се разправям? Мога ли да искам проверка на електромера? Edited November 22, 2022 by mIRCata Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted November 22, 2022 Share Posted November 22, 2022 18 minutes ago, mIRCata said: Получавам писмо от евн, че необитаема къща има 14 лв неплатени сметки, да си ги платя. Какво мога да се разправям? Мога ли да искам проверка на електромера? Имаш ИТН нали? Провери какво има начислено ново/старо и от кога. Къде ти е електромера вън на пътя или вътре? Свалени ли са ти бушоните? Може ли някой да се е закачил към теб? Иначе може да се оплачеш, жалба и идват. Така преди години бяха объркали на един приятел на село електромера с на комшията. Той плаща 300лв за 5 дена ползване, комшият 30лв на акумулираща печка и много доволен, докато не оправиха от ЕВН връзките. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted November 22, 2022 Share Posted November 22, 2022 Външен електромер. Бушониъе не са сваляни, но вътре няма нищо работещо, всичко е издърпано от контактите. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikktor Posted November 22, 2022 Share Posted November 22, 2022 И като стана въпрос за evn, тръбите на парното в едната стая доста бучат. Може ли да се направи нещо или да не се занимавам? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted November 22, 2022 Share Posted November 22, 2022 Може, но явно не си отворил крановете, като са пускали инсталацията. Би трябвало да се оправи проблема с времето. Ще избута въздуха. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
earache Posted November 23, 2022 Share Posted November 23, 2022 При мен винаги са били отворени, като я пълнят, но пак си шуми. Аз обаче го ползвам това като машина за бял шум в панелката. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts