RaptoR Posted October 21, 2022 Share Posted October 21, 2022 5 hours ago, Ferante said: Някой може ли да ми препоръча мъж адвокат в Пловдив, който е експерт в бракоразводни дела? Да не се развеждаш?!?! 3 hours ago, SpI7_FiRe said: Някой да има идея къде в Пловдив може да се направи една профилактика на кафе машина/автомат? Да - Жан сервиз е мястото. Ама за чак такава опашка не съм чувал досега... Разбира се всичко е възможно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpI7_FiRe Posted October 21, 2022 Share Posted October 21, 2022 8 minutes ago, RaptoR said: Да - Жан сервиз е мястото. Ама за чак такава опашка не съм чувал досега... Разбира се всичко е възможно. Жан сервиз ми казаха, че не работят с въпросния модел (Сименс) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 21, 2022 Share Posted October 21, 2022 7 minutes ago, SpI7_FiRe said: Жан сервиз ми казаха, че не работят с въпросния модел (Сименс) Още нещо, което чувам сефте... Много странно. Рови в Гугъл тогаз или виж кой го обслужва това гаранционно, па иди и си плати. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikktor Posted October 21, 2022 Share Posted October 21, 2022 (edited) Ами в Пан ей тук на шести септември правят кафе машини Аз там занесох телевизор. 2 месеца се опитваха да намерят част ама няма. И се наложи да ми го върнат. Edited October 21, 2022 by vikktor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
deus_pld Posted October 21, 2022 Share Posted October 21, 2022 Сервиз за кафемашини има на изхода на Пловдив посока Овощарския институт, след Инсаойл в дясно се пада. Нямам отзиви, просто често минавам от там и съм го виждал. Иначе Жан сервиз поддържат нашите два кафеавтомата на работа, Делонги Магнифика, един стар и един по-нов модел. Чак месец не помня, но по 2-3 седмици редовно се е случвало да стоят при тях. Просто много работа имат. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted October 22, 2022 Share Posted October 22, 2022 Ми наемат още хора и поемат повечето работа щом са търсени. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted October 22, 2022 Share Posted October 22, 2022 Щото пък е много лесно да се намери читав персонал в днешно време Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
plameni Posted October 22, 2022 Share Posted October 22, 2022 "Щото немаме 'ора баце!", а и матр'яла е един... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted November 2, 2022 Share Posted November 2, 2022 (edited) Искам да си взема качествен Display Port кабел. Препоръки за марка/магазин? Edited November 2, 2022 by Antares Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted November 2, 2022 Share Posted November 2, 2022 Тъкмо другата седмица очаквам тези https://www.amazon.de/gp/product/B09J2F1PV5/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o03_s00?ie=UTF8&psc=1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 2, 2022 Share Posted November 2, 2022 30 minutes ago, Antares said: Искам да си взема качествен Display Port кабел. Препоръки за марка/магазин? С такъв (v 1.4) съм от повече от година. Никакви проблеми. https://pt.aliexpress.com/item/32516394446.html?gatewayAdapt=glo2bra Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 4, 2022 Share Posted November 4, 2022 Някой да се е занимавал скоро с интериорни врати? Интересуват ме и от масив. Китайски и турски боклуци не ме интересуват. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted November 4, 2022 Share Posted November 4, 2022 28 minutes ago, RaptoR said: Някой да се е занимавал скоро с интериорни врати? Интересуват ме и от масив. Китайски и турски боклуци не ме интересуват. Лично аз не, но това е едната фирма която знам http://cham1.biz/contact/ тук до Ягодово. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 4, 2022 Share Posted November 4, 2022 10 minutes ago, UzITo said: Лично аз не, но това е едната фирма която знам http://cham1.biz/contact/ тук до Ягодово. Мерси. Отлична схема. Ако се договоря с тях хем ще взема и мрежа от Йота. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted November 6, 2022 Share Posted November 6, 2022 (edited) От къде да си купя череша хрущялка, ябълка златна превъзходна, праскова нектарина и дюла? Ще се садят сега есента и ще е по 1бр няма да ставам производител Edited November 6, 2022 by UzITo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 6, 2022 Share Posted November 6, 2022 (edited) 6 minutes ago, UzITo said: От къде да си купя череша хрущялка, ябълка златна превъзходна, праскова нектарина и дюла? Ще се садят сега есента и ще е по 1бр няма да ставам производител https://www.razsadnikat.com/ Чудесни хора, евтини дръвчета. От 4 лева стандартни овошки до 10-12 за дрян, нар и т.н. Всяка пролет са на пазара в Първомай, всичките ми фиданки са от тях. Работят с куриери и всичко. Действай смело. Edited November 6, 2022 by RaptoR Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
deus_pld Posted November 7, 2022 Share Posted November 7, 2022 +1 На тия базата им е в Драгойново. Всеки ден следобяд свалят онлайн-поръчките си до еконта в Дебър. Имало е дни не може да се влезе от дръвчета и храсти . Поинтересувай се обаче кое дърво как се опрашва, защото някои имат нужда от опрашител за да вържат плод. Със сигурност знам, че някои сортове череши са така. Най-добре им се обади предварително, кажи какво искаш и те да ти препоръчат. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
earache Posted November 8, 2022 Share Posted November 8, 2022 Ба го, защо толкова трудно пробивам тухла с бургия с 2 твърдосплавни пластини? По 15 мин налягане за дупка 5 см... Машината ми играе в ръцете... Кво правя грешно? Страх ме е да не изгоря перфоратора, че не е мой. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 8, 2022 Share Posted November 8, 2022 Или не си в тухла, или си уцелил арматура, перфоратор няма да изгориш, бургия лилава излиза ли? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 8, 2022 Share Posted November 8, 2022 17 minutes ago, earache said: Ба го, защо толкова трудно пробивам тухла с бургия с 2 твърдосплавни пластини? По 15 мин налягане за дупка 5 см... Машината ми играе в ръцете... Кво правя грешно? Страх ме е да не изгоря перфоратора, че не е мой. Не трябва ли да е ударна бормашината? Настроил ли си удара? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
earache Posted November 8, 2022 Share Posted November 8, 2022 А да, ударна е, в режим удар+въртене. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 8, 2022 Share Posted November 8, 2022 14 minutes ago, earache said: А да, ударна е, в режим удар+въртене. И ко праим кат удряме и въртим? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted November 9, 2022 Share Posted November 9, 2022 Ми к’во… удряме и въртим… Ако ще слагаме дюбел в тухла, най-добре е да сме само на въртене. Ако много се опъва тухлата може да пуснем и на удар, но да натискаме много леко, за да не й счупим стената и да получим чист отвор за дюбела. Уточни какво имаш предвид под 15 минути налягане за дупка 5 см? Дълбочина на отвора с ф-и колко? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
earache Posted November 9, 2022 Share Posted November 9, 2022 Ф8 е отвора, 5 см дълбок, 2-3 от които мазилка. След това почва мъката - едно скрибуцане, една борба с крокодил (бормашината), докато пробия до 1вата кухина в тухлата. А за натискането - аз не натискам много леко, а с цялата си тежест. С много леко натискане може и 30 минути да отнеме. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EEK! Posted November 9, 2022 Share Posted November 9, 2022 ЪЪ, да не се върти наобратно свредлото? Не че за тухла (тухла все пак, нали?) има значение. И каква точно е бормашината, по-горе си писал "перфоратор"? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts