kotora Posted June 7, 2022 Share Posted June 7, 2022 Ее ся играх игри на Лаптоп 10 години, ама рязко ми писна и си сглобих един сносен комп. Иначе да, Лаптоп за работа е перфе Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARPAnet Posted June 7, 2022 Share Posted June 7, 2022 По темата с лаптопа. Ако целта не е да се пътува и играе, а е да има лаптоп който да става и за гейм от време на време. Бих препоръчал комбо от конзола и нормален тъничък лаптоп. Ценово ще излезе малко по-скъпо от евтин гейм лаптоп, но гейминга ще е на ниво, а лаптопа няма да е тежък и неудобен за носене. :))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 7, 2022 Share Posted June 7, 2022 Ако целта е да се играе - Steam Deck или Nintendo Switch. Егати лаптопите... Мен на почивка не ми остават сили да гледам на края на деня, а какво остава да ми остане свободно време, за да играя игри.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted June 7, 2022 Share Posted June 7, 2022 11 minutes ago, w00x said: Ако целта е да се играе - Steam Deck или Nintendo Switch. Егати лаптопите... Мен на почивка не ми остават сили да гледам на края на деня, а какво остава да ми остане свободно време, за да играя игри.. Стийм Дек определено. Аз го поръчах още преди три месеца ама май ще ми го доставят чак в края на лятото. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted June 7, 2022 Share Posted June 7, 2022 43 minutes ago, w00x said: Мен на почивка не ми остават сили да гледам на края на деня Уж почивка - пък ти свършват силите. Да не си отишъл на "Уморявка"? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted June 7, 2022 Share Posted June 7, 2022 Това да си нося електронно устройство на море/балкан/почивка освен тела и книгата е абсолютен тъпизъм. Отишъл съм да се забавлявам, пека на слънце, плувам, вечер да къркам с приятели или да се разхождам някъде…. Ежедневно се чудя как да се отърва от електрониката, как пък не съм я взел и на почивката…. Абсурдно е…. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted June 7, 2022 Share Posted June 7, 2022 Зависи от отговорностите и как са уредени нещата във фирмата. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted June 7, 2022 Share Posted June 7, 2022 Отговорностите са много, но това си е моето време и фирмата ще трябва се оправи и без моето присъствие. Сори, цяла година бачкам за две седемдневки почивка по различно време на годината…. Света няма да свърши без мен…. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted June 7, 2022 Share Posted June 7, 2022 33 minutes ago, Mockingbird said: Сори, цяла година бачкам за две седемдневки почивка по различно време на годината Сериозно ли имаш само 14 дена отпуска? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted June 7, 2022 Share Posted June 7, 2022 Сигурно има 20 и си пази останалите 3-4 дена за коледа Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted June 7, 2022 Share Posted June 7, 2022 (edited) Не, имам 22 дни всяка година. Без да броя компенсация за работа през уикенда. Просто съм обвързан и с околните и за това горе-долу ми се връзват две по-големи почивки от по десетина дни, вкл. съботите и неделите….Реално имам натрупани към 40 дни отпуска до момента… Edited June 7, 2022 by Mockingbird Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted June 7, 2022 Share Posted June 7, 2022 Аз лятото изпуквам 10 дена ( две седмици,), покрай коледа хващам там да обединя още 10-на дена и остават няколко дни за тук там да взимам при нужда през годината Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted June 7, 2022 Share Posted June 7, 2022 То и при мен е горе-долу така, ама все прехвърлям останала отпуска за следващата година… Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted June 7, 2022 Share Posted June 7, 2022 Вие сте машини! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 7, 2022 Share Posted June 7, 2022 Тва е бахти и ужаса да работиш за някой друг.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted June 9, 2022 Share Posted June 9, 2022 On 6/8/2022 at 12:24 AM, RaptoR said: Тва е бахти и ужаса да работиш за някой друг.... Не съм сигурен, че стреса е по-голям от това да тежи цялата отговорност за фирмата върху теб... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 9, 2022 Share Posted June 9, 2022 (edited) 3 minutes ago, Antares said: Не съм сигурен, че стреса е по-голям от това да тежи цялата отговорност за фирмата върху теб... Да, и това го има... Извън работните часове си дигаш шапката и не ти дреме... Edited June 9, 2022 by RaptoR Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
XMD Posted June 9, 2022 Share Posted June 9, 2022 10 hours ago, RaptoR said: Да, и това го има... Извън работните часове си дигаш шапката и не ти дреме... Не ти дреме ако нямаш проблеми от всякакво естество. След като установих, че обектът затваря в 17:00, а аз продължавам да работя до 22:00 и отгоре, наложих възбрана за извършване на каквато и да е дейност свързана с работния процес. В повечето случаи сутринта ми излиза през гъза, но пък вечер съм свободен със семейството си. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 10, 2022 Share Posted June 10, 2022 8 hours ago, XMD said: Не ти дреме ако нямаш проблеми от всякакво естество. След като установих, че обектът затваря в 17:00, а аз продължавам да работя до 22:00 и отгоре, наложих възбрана за извършване на каквато и да е дейност свързана с работния процес. В повечето случаи сутринта ми излиза през гъза, но пък вечер съм свободен със семейството си. Чакай сега, аз визирам случая, когато си нечий служител, а ти говориш баш за случая, когато бизнесът е твой. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
XMD Posted June 10, 2022 Share Posted June 10, 2022 Да, нещо съм се объркал в прочита снощи Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 10, 2022 Share Posted June 10, 2022 5 minutes ago, XMD said: Да, нещо съм се объркал в прочита снощи Щото си бил уморен след работа Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
saiclabs Posted June 10, 2022 Share Posted June 10, 2022 On 6/7/2022 at 5:45 AM, vikktor said: Кажи после дали е свършил работа. Звънях два пъти. Единия път никой не вдигна, а втория път телефонът беше изключен. Все пак реших проблемът - поразгледах няколко клипчета за термостатите и се оказа, че майсторът го е свързал грешно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted June 10, 2022 Share Posted June 10, 2022 Ей тва е, майсто на хладилници да не може да върже един теромстат като хората. Това малко като с моята кутия на която бяха забравили да сложат филтъра. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted June 15, 2022 Share Posted June 15, 2022 Някой да има наблюдения и/или мнение върху електрическа четка за зъби? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 15, 2022 Share Posted June 15, 2022 7 minutes ago, UzITo said: Някой да има наблюдения и/или мнение върху електрическа четка за зъби? Аз лично си мисля, че е мижи да та лажем работата... Виж там с тия ултразвуковите скъпите вече май е друга работата. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts