jozo Posted April 13, 2022 Share Posted April 13, 2022 В тоя случай дерт нямаш, няма я топката отзад, та си караш без проблем. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 13, 2022 Share Posted April 13, 2022 Да, в тоя вид няма никакви проблеми Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted April 13, 2022 Share Posted April 13, 2022 (edited) Гърците имат термин за една категория, дето и викат - Агротико. Добре е да се разчетете за какво иде реч. Щото там (поне до едно време) благинките за тази категория бяха доста, но от как еврогейците им дръпнаха ушите. Малаките въведоха и доста ограничения. П.п. Не, че не съм и аз не съм зареждал нафта (навремето) на ойро и десет цента за литър (тогавашната цена за Агротико и на половина на цената за обикновените автомобили, а нафтата си беше същата), ама бях малко с връзки, нищо, че нито съм агротико, нито грък. Edited April 13, 2022 by gado Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 15, 2022 Share Posted April 15, 2022 On 4/13/2022 at 11:43 PM, gado said: Гърците имат термин за една категория, дето и викат - Агротико. Добре е да се разчетете за какво иде реч. Щото там (поне до едно време) благинките за тази категория бяха доста, но от как еврогейците им дръпнаха ушите. Малаките въведоха и доста ограничения. П.п. Не, че не съм и аз не съм зареждал нафта (навремето) на ойро и десет цента за литър (тогавашната цена за Агротико и на половина на цената за обикновените автомобили, а нафтата си беше същата), ама бях малко с връзки, нищо, че нито съм агротико, нито грък. Агротико, земи ми прати каквото там требе, че времето върви. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikktor Posted April 17, 2022 Share Posted April 17, 2022 Ще кажете ли къде да си дам парите да ми сложат дограма на прозореца? Казват, че всеки ден поскъпвала….. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 17, 2022 Share Posted April 17, 2022 (edited) 26 minutes ago, vikktor said: Ще кажете ли къде да си дам парите да ми сложат дограма на прозореца? Казват, че всеки ден поскъпвала….. Не че нещо, ма ти ся нямаш ли? И не че нещо, но всичко поскъпва с часове. Специално за дограма - ланската ми оферта от 6500 вече минава 8000 Edited April 17, 2022 by RaptoR Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikktor Posted April 17, 2022 Share Posted April 17, 2022 (edited) 1 hour ago, RaptoR said: Не че нещо, ма ти ся нямаш ли? това, което имам тука, не може да се каже дограма. Ама изглежда сложено по-добре от новата. Та за това, да не се нахендря пак и да проклинам, търся мнение. Работата е проста - само една тераса. едит. става въпрос за стандартна тераса 1.7 на 2 м, не за тераса като твоята 10 м. Яка тераса. Браво. Завиждам благородно. Edited April 17, 2022 by vikktor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 17, 2022 Share Posted April 17, 2022 2 minutes ago, vikktor said: това, което имам тука, не може да се каже дограма. Ама изглежда сложено по-добре от новата. Та за това, да не се нахендря пак и да проклинам, търся мнение. Работата е проста - само една тераса. едит. става въпрос за стандартна тераса 1.7 на 2 м, не за тераса като твоята 10 м. Яка тераса. Браво. Завиждам благородно. За кое завиждаш, че имам склад за ремонт ли? Решихме ли тая тераса как ще я правим - тройка, мат, безпрофилна? Или още разсъждаваш? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikktor Posted April 17, 2022 Share Posted April 17, 2022 6 minutes ago, RaptoR said: За кое завиждаш, че имам склад за ремонт ли? Решихме ли тая тераса как ще я правим - тройка, мат, безпрофилна? Или още разсъждаваш? аз разбрах, че имаш голяма тераса, на която искаш да сложиш безрамкови прозорци. Това ми прилича на мезонет с голяма тераса. И понеже знам, че някаква градина прави, заключих че става въпрос за голяма тераса на покрива на къща или блок, повече познато като мезонет. Терасата ще е нещо такова Стъклопакета, вероятно рефлекторен, ама теябва да го видя. Оферти и т.н. Все още не съм достатъчно запознат, за да ти кажа какво искам, но пък приемам съвети и от какво да бягам. Ся примерно като каза за липсата на всякаква изолация от безрамковите, после прочетох характвристикитв на няколко системи и действително е така. Не се бях замислил. Обаче бе знам за какво още да чета Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 17, 2022 Share Posted April 17, 2022 4 minutes ago, vikktor said: Стъклопакета, вероятно рефлекторен, ама теябва да го видя. Оферти и т.н. Все още не съм достатъчно запознат,Обаче бе знам за какво още да чета Аз и тераса имам за правене и много други неща... Общо взето имам за правене. А ти попрочети още месец-два и като решиш може да коментираме. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted April 18, 2022 Share Posted April 18, 2022 (edited) Май поредното изпускане на телефона не му се отрази добре и сензора за близост взе да прави номера. Става въпрос за Huawei P30 - да имате идеи за читав сервиз където може да кажат дали може да се ремонтира и ако може, да го направят качествено? Edited April 18, 2022 by mIRCata Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted April 18, 2022 Share Posted April 18, 2022 Дисплейя най-вероятно ти се е отлепил горе, където са сензорите. Не ти светва дисплейя, някой като ти се обади ли? Пробвай да го притиснеш навътре когато ти звънят да видиш дали е от това Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted April 18, 2022 Share Posted April 18, 2022 Постоянно отчита, че явно има нещо пред сензора. Защото например спира Alway on screen нещата. Ако звънят, е черен екран, ако включа защита от неволни докосвания - казва, че има нещо пред екрана. Като натисна дисплея горе(без видимо да усещам промяна, мърдане) светва Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted April 18, 2022 Share Posted April 18, 2022 И аз съм така, но при мен е видимо отлепен дисплея. И така си карам бая време. Може да се е разместил този сензор, може и при теб да се е отлепило нещо. Но не знам за сериз, поръчал съм си едно лепило, да видим като го лепна дали ще се оправи. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted April 25, 2022 Share Posted April 25, 2022 Пичуе, някой има ли наблюдения как е нета на А1 в Смирненски? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ton4o Posted April 27, 2022 Share Posted April 27, 2022 Някой знае ли къде в Пловдив мога да си купя подобни дръжки. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
deus_pld Posted April 27, 2022 Share Posted April 27, 2022 3 minutes ago, Ton4o said: Някой знае ли къде в Пловдив мога да си купя подобни дръжки. Колко ти трябват и държиш ли да са жълти? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ton4o Posted April 27, 2022 Share Posted April 27, 2022 3 minutes ago, deus_pld said: Колко ти трябват и държиш ли да са жълти? Изобщо не държа да са жълти, нито дори да са същите като модел, защото ми се виждат слабички, а ако има и избор, още по-добре. Ами трябват ми около 20-30бр някъде. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
deus_pld Posted April 27, 2022 Share Posted April 27, 2022 8 minutes ago, Ton4o said: Изобщо не държа да са жълти, нито дори да са същите като модел, защото ми се виждат слабички, а ако има и избор, още по-добре. Ами трябват ми около 20-30бр някъде. 30 броя ще ти подаря, но ще трябва да дойдеш до Южен да си ги вземеш. Пиши на лично ако искаш. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikktor Posted April 27, 2022 Share Posted April 27, 2022 (edited) Знам, че тук пазарувате разопаковани продукти от емаг, на късмет ли са "фини драскотини по корпуса"? Имали ли сте до сега случаи, където да е много зле. Edited April 27, 2022 by vikktor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted April 27, 2022 Share Posted April 27, 2022 То това с тия драскотини, май го пишат на всичко върнато, че да няма изненади после. Гледах chomecast with google tv. 5 броя разопаковани - все с това описание. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikktor Posted April 28, 2022 Share Posted April 28, 2022 19 hours ago, mIRCata said: То това с тия драскотини, май го пишат на всичко върнато, че да няма изненади после. Гледах chomecast with google tv. 5 броя разопаковани - все с това описание. Да, именно. Пишат го по подразбиране. И за това се чудя имало ли е изненади. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikktor Posted May 1, 2022 Share Posted May 1, 2022 Загубил съм си листите от гражданската отговорност. Трябват ли ми при проверка или стикера на стъклото е достатъчен. Мисля, че листите са само за ПТП. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted May 1, 2022 Share Posted May 1, 2022 31 minutes ago, vikktor said: Загубил съм си листите от гражданската отговорност. Трябват ли ми при проверка или стикера на стъклото е достатъчен. Мисля, че листите са само за ПТП. Даже и за проверка не ти трябват. В тяхните си таблети могат да проверят дали имаш или не. Не са ми я искали от години. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted May 1, 2022 Share Posted May 1, 2022 За самата полица ли става дума? Там със зелената карта? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts