mIRCata Posted March 28, 2022 Share Posted March 28, 2022 30 minutes ago, kotora said: в APK Mirror Няма ли го не Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted March 28, 2022 Share Posted March 28, 2022 41 minutes ago, kotora said: в APK Mirror Няма ли го ? Аз от там си свалям Android Auto, защото в България не се поддържа хахах. Сигурен ли си, че това е проблема? На мен Android Auto ми се сваля и обновява от Play Store-а. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted March 28, 2022 Share Posted March 28, 2022 При мен не става. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted March 28, 2022 Share Posted March 28, 2022 Има ли някой съфорумец който да има повече опит с палатки и къмпингуване? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted March 30, 2022 Share Posted March 30, 2022 Къде мога да намеря на ниска цена Raspberry ламерски кит ? Гледах в Комет преди бяха 100-150лв сега са станали 200-300лв https://store.comet.bg/Catalogue/Product/46179/ https://store.comet.bg/Catalogue/Product/15065/ Искам да пробвам нашите как биха се справили с него, че сега са със един стар лаптоп. Ако не успеят ще го взема при мен и ще му бодна 4тб за сървър/филми. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted March 30, 2022 Share Posted March 30, 2022 Наскоро търсих да купя едно Raspberry 4. Никъде нямаше налични. Даже в чужбина гледах, но и там ударих на камък. Ползвали ги за поредната голяма глупост: https://www.helium.com/ Това което е 4-ка с клавиатурата е много добър вариант. И като цена и като всичко. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikktor Posted March 30, 2022 Share Posted March 30, 2022 В роботев или комет? вторите имат физ. магазин в Пловдив Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted March 30, 2022 Share Posted March 30, 2022 1 hour ago, netrootbg said: Наскоро търсих да купя едно Raspberry 4. Никъде нямаше налични. Даже в чужбина гледах, но и там ударих на камък. Ползвали ги за поредната голяма глупост: https://www.helium.com/ Това което е 4-ка с клавиатурата е много добър вариант. И като цена и като всичко. Интересно, преди 3-4 месеца си бях поръчал една четворка с разни екстри и си спомням, че беше пълно с почти всички версии, защото се чудех точно кой вариант да избера, дали с 4GB или 8GB. Сега се загледах - всичко е изкупено и няма нищо в наличност, баси! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted March 30, 2022 Share Posted March 30, 2022 37 minutes ago, vikktor said: В роботев или комет? вторите имат физ. магазин в Пловдив Нямат. И при тях търсих. Ако имат това с клавиатурата за 200 лева, си е далавера. Колкото и абсурдно да звучи. 17 minutes ago, Godfather said: Интересно, преди 3-4 месеца си бях поръчал една четворка с разни екстри и си спомням, че беше пълно с почти всички версии, защото се чудех точно кой вариант да избера, дали с 4GB или 8GB. Сега се загледах - всичко е изкупено и няма нищо в наличност, баси! Преди месеци да, но сега е различно. Единствено втора ръка може да се намерят, но на цени по - високи от чисто нови... Да се бях сетил преди месеци и аз. От друга страна успях да си оправя това което ми беше идеята да го заменя с Raspberry и ми отпадна нуждата. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted March 30, 2022 Share Posted March 30, 2022 До колкото разбрах, липсата е хем заради липсата на чипове, която е повсеместна последните няколко години + някава щуротия да ги ползват за копачки...... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted March 30, 2022 Share Posted March 30, 2022 (edited) 1 hour ago, netrootbg said: Нямат. И при тях търсих. Ако имат това с клавиатурата за 200 лева, си е далавера. Колкото и абсурдно да звучи. Да но няма захранване, а те не предлагат в момента. Остава комплекта https://store.comet.bg/Catalogue/Product/46179/ ама като гледам не ми е спешно та май ще отложа. @vikktor ще останеш изненадан ако отвориш сайта на роботев в момента как няма нищо НИЩО налично в момента Edited March 30, 2022 by UzITo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted March 30, 2022 Share Posted March 30, 2022 40 minutes ago, UzITo said: Да но няма захранване, а те не предлагат в момента. Остава комплекта https://store.comet.bg/Catalogue/Product/46179/ ама като гледам не ми е спешно та май ще отложа. Всяко едно зарядно с USB-C букса ти върши работа. Техните не са нещо специални. Трябва да е поне 5V, 2.4А и няма да имаш проблеми. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikktor Posted March 30, 2022 Share Posted March 30, 2022 2 hours ago, UzITo said: Да но няма захранване, а те не предлагат в момента. Остава комплекта https://store.comet.bg/Catalogue/Product/46179/ ама като гледам не ми е спешно та май ще отложа. @vikktor ще останеш изненадан ако отвориш сайта на роботев в момента как няма нищо НИЩО налично в момента не го отворих, казах го наизуст, защото знам че попринцип имат такива неща аз лично купих зарядно от комет, а расберито го поръчах от някъде, ама не помня от къде Имах неблагоразумието един ден да поръчам нещо от Делимано (студио Модерна) и сега всеки месец ме занимават. Има ли начин да се отпуша от списъка им? Или трябва да блокирам всеки телефон, от който ми се обадят? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted March 30, 2022 Share Posted March 30, 2022 53 minutes ago, vikktor said: Имах неблагоразумието един ден да поръчам нещо от Делимано (студио Модерна) и сега всеки месец ме занимават. Има ли начин да се отпуша от списъка им? Или трябва да блокирам всеки телефон, от който ми се обадят? Да отиваш в магазина на центъра до джумаята и се отписваш от телефонни обаждания. Като може от всичко да се откажеш всякакви реклами. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikktor Posted March 30, 2022 Share Posted March 30, 2022 45 minutes ago, UzITo said: Да отиваш в магазина на центъра до джумаята и се отписваш от телефонни обаждания. Като може от всичко да се откажеш всякакви реклами. Благодаря. Мислех, че ще е по-трудно. Реших да пробвам още по-лесен начин и написах имейл, който беше приет много бързо. Определено съм изненадан. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 30, 2022 Share Posted March 30, 2022 1 hour ago, vikktor said: Имах неблагоразумието един ден да поръчам нещо от Делимано (студио Модерна) и сега всеки месец ме занимават. Има ли начин да се отпуша от списъка им? Или трябва да блокирам всеки телефон, от който ми се обадят? Което ми напомня колко отдавна не съм ги чувал.... Но те знаят, че имам всичко така или иначе хахаха Няма начин да им избягаш докато сами не спрат - забрави да блокираш, пробвал съм - всеки път е различен номер. Съвет от мен - като нямаш време им казваш и затваряш, а когато имаш - забавлявай се. Аз съм се скъсвал от смях, а на какви диспечери/ки съм попадал - прайслес! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted March 30, 2022 Share Posted March 30, 2022 (edited) Обясняваш им културно, че разговора се записва, казваш, да спрат и, че при следващо обаждане ще подадеш жалба в съда за тормоз. И го правиш наистина като ти се обадят пак. Мен така някви ме зарибяваха за супер яки инвестиции. Чак искаха в София да ходя, да ми обяснявали хахаха. Не ми отговориха, като е толкова яко, що работи в кол център, ми не си е ипотекирал имота и да инвестира самия той. Edited March 30, 2022 by mIRCata Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikktor Posted March 30, 2022 Share Posted March 30, 2022 1 hour ago, RaptoR said: Което ми напомня колко отдавна не съм ги чувал.... Но те знаят, че имам всичко така или иначе хахаха Няма начин да им избягаш докато сами не спрат - забрави да блокираш, пробвал съм - всеки път е различен номер. Съвет от мен - като нямаш време им казваш и затваряш, а когато имаш - забавлявай се. Аз съм се скъсвал от смях, а на какви диспечери/ки съм попадал - прайслес! С този последния си говорихме за комари хахахаха Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 30, 2022 Share Posted March 30, 2022 (edited) 5 hours ago, vikktor said: С този последния си говорихме за комари хахахаха Случвало се да ме хванат на фаза - разказвали сме си житейски истории по половин час... Попилявал съм се от смях Edited March 30, 2022 by RaptoR Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikktor Posted April 2, 2022 Share Posted April 2, 2022 Някой може ли да препоръча сгъваеми прозорци, през които не се вижда отвън Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted April 2, 2022 Share Posted April 2, 2022 То това не зависи ли от вида стъкло, а не вида прозорец? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikktor Posted April 2, 2022 Share Posted April 2, 2022 Да. Стъклата са, но все още не съм разбрал дало всеки механизъм може да се ползва с всяко стъкло. И тъй като от сегашната дограма и хората от пласт маркет не съм доволен, реших първо да питам. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted April 2, 2022 Share Posted April 2, 2022 Това е само покритие. Може да се сложи на всяко стъкло. Вечер като светнеш лампите обаче, пак ще се вижда вътре. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djaba Posted April 4, 2022 Share Posted April 4, 2022 (edited) . Edited April 26, 2022 by djaba Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
plameni Posted April 4, 2022 Share Posted April 4, 2022 4 minutes ago, djaba said: Като сменях дограмата за всички стъкла си поръчах да ми ги матират, оскъпява доста, но нищо не се вижда независимо дали свети или не. Каширане с прозрачно мат фолио е значително по-евтино. Освен това, ако след време ти хрумне нещо друго, може да се свали. Матирането е необратимо. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts