Jump to content
BulForum.com

Тема за кратки въпроси

tankis

Recommended Posts

18 minutes ago, gado said:

За Мултиком седи мирен и си прави тихото, че имам пресен пример от тази пролет за едни три пътни вентли! 1200 лева, пич! Резил тотален! От там вече нищо!

Ебал съм ги (всъщност няма да ги еба, че да им правя хубавото) ония пачи, дето са ги турили за консултантки.

Направих грешка, че изпратих директно клиента да си ги купи, ами не отидох аз, че да им обясня колко точно са тъпи и смотани.

Както каза Виден, зависи какво си е искал клиента. Това, че е дал 1200 лв. нищо не значи. Аз каквото съм си поръчвал там съм го получавал, не китайско менте в опаковка оригинал или с лепнато етикетче оригинал.

• Replies 45.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• RaptoR

3760

• w00x

2906

• djadomraz

1772

• Midex

1497

Top Posters In This Topic

Posted Images

22 minutes ago, jozo said:

Както каза Виден, зависи какво си е искал клиента. Това, че е дал 1200 лв. нищо не значи. Аз каквото съм си поръчвал там съм го получавал, не китайско менте в опаковка оригинал или с лепнато етикетче оригинал.

Жорка, именно Галицин ми посочи Софитерм. До ден днешен искам да изкормя някои хора там, защото ми разпиляха математиката. И аз съм такъв, че не спестявам такива моменти. И те си признаха - да, тогава продавхме всякакви боклуци, аз пък ги попитах с каква съвест са го правили... Усмивки .... Ако наистина не знаеш какво да поискаш и до ден днешен могат те окъпа. Факт.

2 minutes ago, Mockingbird said:

Значи и едните и другите с лопата да ги млатиш... Само не знам какво да предложа за нещо читаво... Че то читаво в днешно време рядко се намира.... 

Баш ама баш - ако не си врял и кипял ще те изкъпят като стой та гледай... 

2 hours ago, RaptoR said:

Не съм проверявал - ти записки водиш ли, щот не само натискачи, и пикОчи сте.  С изпърдяно самочувствие, което удря челно баш кога си мислиш, че си много голям. 

Ай-ай-ай, този тон странно напомня даскалицата ми по литература 

А ти записваш ли си колко станахме до тук тези твърдящи, че има нормални кранове, живеещи без течове и телове ? :))

3 minutes ago, vikktorpenchev said:

Стигам до извода, че най-добре да си стоя с капещо кранче :lol:

Карай пак една година, миличък :laughing1:

ЕДИТ: Ясенче, не ти е начуквала тиквата зелена както требе. 
За спорта - аз си уважавам моята Класна и даже одеве си говорихме

Виктор, сменяй го....всяко ново, дори да прокапва е по-добре от сегашното ти. Съвсем скоро смених на две годишен бойлер... Имаше ужасни вибрации и шум по тръбите от него.... Сега всичко е топ и даже не капе.... Утре ще ти кажа от къде е и колко пари струва, че не го купувах аз. 

12 hours ago, Mockingbird said:

Виктор, сменяй го....всяко ново, дори да прокапва е по-добре от сегашното ти. Съвсем скоро смених на две годишен бойлер... Имаше ужасни вибрации и шум по тръбите от него.... Сега всичко е топ и даже не капе.... Утре ще ти кажа от къде е и колко пари струва, че не го купувах аз. 

Клапанът да докара до вибрация? Туй за пръв път го чувам. Сигурен ли си? 

Ето примерно добро решение:

https://www.romstal.bg/предпазен-клапан-caleffi-за-бойлер-1-2-8-bar-p50967.html

Нямам си идея защо и как, и честно казано не ми се задълбава, но е факт. Като пуснеш смесителя на кухнята или в банята, започваше едно пеене на тръбите, вибрации, къркорене и всякакви такива приятни шумове.... 

Тук на село имам същия проблем с дворната си чешма. Откакто подмениха цялото ВИК или поскоро само В-то, без да направят К-то, като се пусне така дрънчи, че цялата къща се тресе! 

Явно и това ще трябва да се купува онлайн. Където съм ходил на стандартните места практикери, квартални магазини, се продават само евтини боклуци. И на само тва, ами всякакви дреболии - шепсели, контакти и какво ли не. За много неща просто трудно се намират по-качествени неща в (масовите) физически магазини.

On 11/8/2021 at 10:20 PM, Mockingbird said:

Значи и едните и другите с лопата да ги млатиш... Само не знам какво да предложа за нещо читаво... Че то читаво в днешно време рядко се намира.... 

Начи, глей ся!

Ако знаеш как да си поискаш... Дет се вика - Блага дума, железни крака отваря! То не, че няма и чукове без дръжки (като любимците на Жорката). Дет въпреки, че акуратно си разписал точно какво е нужно, те пак си дават квот им е на сърце. Нали.. Продавач-консултант, звучи гордо. Ама те чуковете на са виновни, щото толкова им е и потенциалецът. Виновна е фирмата, дето ги е наела, въпреки очеизвадната им техническа недъгавост.

1 hour ago, Mockingbird said:

Амм, съгласен, ама мат'рял читав няма... Пък читавия струва пари, които не им се дават, щото сещаш се..., че не им се дават.... Масово поне е така.... 

Аз пък да ти кажа, че отдавна хората са узряли за идеята да дават пари. Само че, образователната ни модерна система, бълва само  оборска тор с дипломи за нещоситам, дето и гъза си не може данамери без помощта на джпс-ъ и поне два асистънса.

А като хората, дето да могат да си заработят подобаващите пари са кът, то и масово парите, които се дават са като за чукове без дръжки.

П.п. Странно защо на мен никога не са ми отказвали повишение на заплатата, докато работих за други? А повярвай ми, на хората им се дава. Или поне в моята област. Само че, на пазара са разни - Исти на кило. А от тях по принцип и чеп за каца не става.

И тук съм съгласен, но до някъде... На много хора все още не им се дават пари... Нали, щото на оградата на фирмата чакат още педесе като тебе и не ми дреме, че ще си тръгнеш... Ама и това не е баш така. Не че няма незаменими, ама в момента читави с микроскоп да ги търсиш... А образованието изобщо не искам да коментирам... Там е абсолютна клоака в масовия случай... 

Преди време си бях взел едно пликче с клечки за храна(тия дето жълтите ядат с тях). Но не помня от кой магазин. Гледах в Метро, гледах в Кауфланд и Лидл - не ги намирам. Някой да знае къде продават, че да си взема пак?

Edited by mIRCata

Айде пак Виденови заключения. Боклуци, моклуци. Това, че си мисир и нямаш пръсти и не може се оправиш с тях, не ги прави автоматично боклуци.

Може пък да ги ползвам за нещо друго.

Даже се сещам, че ако искаш, щИ почешем простата с един комплект.

Само кажи от къде да си купя нови.

Ооооо, всичко си дойде на мястото сега... Аз просто дори не предположих, че си бъркаш в носа и в гъза с тях....:laughing1:
А иначе нямам понятие откъде може да купиш, тъй като нормално никога дори не съм се сещал да търся такива глупости. Единствено в Хепи като ям суши ги давам на децата да си играят, но вече и на тях не са им интересни

Здравейте,

Има ли някой тук, който в днешна дата, да тренира във фитнес Дайкс, за да каже как стоят нещата със зеленият сертификат там - искат ли го или не.

Благодаря!