zlobil Posted November 20, 2006 Share Posted November 20, 2006 ЦСППП - КАЗАНЛЪК някои може ли да ми даде повече инфо за школата за полицай в казанлък че не можах да им намеря сайта Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted November 20, 2006 Share Posted November 20, 2006 edit : какво ще е времето утре Инсталирай си това. Безплатно е, върши чудесна работа и прогнозите са доста точни. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted November 20, 2006 Share Posted November 20, 2006 (edited) Инсталирай си това. Безплатно е, върши чудесна работа и прогнозите са доста точни. Има ли начин данните да са на балгарски или английски . ЕДИТ: не английски нещо ми се спи имам предвид в Целзии и на Български а не на фаренхайт и на английски поне мерните единици да се оправят . Edited November 20, 2006 by UzITo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted November 20, 2006 Share Posted November 20, 2006 (edited) мерси сега ще пробвам дали мога да се справя едит : от къде се задава града в които съм ? edit2: оправих се Edited November 20, 2006 by zlobil Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted November 20, 2006 Share Posted November 20, 2006 че те са си на английски Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted November 20, 2006 Share Posted November 20, 2006 Има ли начин данните да са ... ... в Целзии и на Български а не на фаренхайт и на английски поне мерните единици да се оправят . Всичко се настройва от меню OPTIONS. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted November 20, 2006 Share Posted November 20, 2006 аз пък търся програма подобна на календар, която да си отбелязвам кога какво имам да правя и тя да ми напомня. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 20, 2006 Share Posted November 20, 2006 Calendar Zone Google is your best buddy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
slay Posted November 21, 2006 Share Posted November 21, 2006 ще ми дадете ли снимка на петното на роршарх Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted November 21, 2006 Share Posted November 21, 2006 (edited) Ами по принцип няма как да го сметнеш на око Предполагам че знаеш, но за тези, които не знаят - бучка се един конус с деления по него в пръстена и до където влезе, отчита се делението и се разбира размера. Да де, ама аз не искам да разбера кой номер е определен пръстен, а кой номер е моя пръст. Та си помислих, че мога сам да го разбера, ако знам в какви мерни единици е. Със сигурност е свързано с диаметъра, но не е в познатите ми мерни единици. Щото гледам че номерата са към 40-50, а тва е изключено да е милиметри... Не разбрах как се изчислява, но... 0 (diameter 16,0 mm) 52 (diameter 16,5 mm) 54 (diameter 17,0 mm) 56 (diameter 18,0 mm) 58 (diameter 18,5 mm) 60 (diameter 19,0 mm) 62 (diameter 20,0 mm) 64 (diameter 20,5 mm) 66 (diameter 21,0 mm) 68 (diameter 21,5 mm) 70 (diameter 22,5 mm) 72 (diameter 23,0 mm) Edited November 21, 2006 by Leper_Messiah Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
z-man Posted November 22, 2006 Share Posted November 22, 2006 каде мога да си направч визитки по готов проект? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LPFC Posted November 22, 2006 Share Posted November 22, 2006 ще ми дадете ли снимка на петното на роршарх за да не изпадам в излишни обяснения,просто изгледай това филмче , ще ти отнеме 2 мин и 20 сек.с една дума петното на роршах е психо тест ,разлива се мастило и всеки "пациент" вижда различни неща,въз основа на които се правят някакви си там заключения Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
very_big Posted November 22, 2006 Share Posted November 22, 2006 каде мога да си направч визитки по готов проект? Office 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
earache Posted November 22, 2006 Share Posted November 22, 2006 Лошо ли е ако от доста време лайната ти са черни? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted November 22, 2006 Share Posted November 22, 2006 Защо викат на Александър Сашо? Не мога да намеря общото Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted November 22, 2006 Share Posted November 22, 2006 (edited) Правя си лична колекция от думата 'благодаря' на различни езици. За сега го знам на: китайски, корейски, японски, турски, руски, испански, португалски, италиански, немски, английски, френски. Ако някой може да го каже/напише (ако може с произношение) на някой друг език - ще съм му благодарен! Ред: alchemy - ни'хама, к'хамца м'да, доно аригато, тешекюр едерим, спасиба, грасиас, обригадо, пер фавор, данке, тенкю, мерси, дйенкуйе, хвала много ! Edited November 22, 2006 by The`ScorpioN Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted November 22, 2006 Share Posted November 22, 2006 (edited) Правя си лична колекция от думата 'благодаря' на различни езици. ... ...Ако някой може да го каже/напише (ако може с произношение) на някой друг език - ще съм му благодарен! На полски е "dziękuję". Произнася се "дйèнкуйе" (обикновено се употребява "djekuje barzo" - "много благодаря").На сърбо-хърватски е "hvala" (хвàла). Цъкни тук, има го на доста езици Edited November 22, 2006 by alchemy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted November 22, 2006 Share Posted November 22, 2006 Някой може ли да ми каже телефона на АйТиВи Партнер?Гледам въртят някфа промоция по телевизията и сме заинтересовани родата .И ако може някой просветен да ми даде малко инфо: 1.Колко телевизора могат да се вържат 2.Някой ми беше казвал,че ако вържеш два телевизора и на двата мойш да гледаш едни и същи канали.Примерно-майка в хола гледа БТВ и аз в детската тряа гледам БТВ.Тфа вярно ли е? Мерси предварително Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted November 22, 2006 Share Posted November 22, 2006 Някой може ли да ми каже телефона на АйТиВи Партнер?... Списък с дистибуторите има тук. Само кликваш върху регион Пловдив. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted November 22, 2006 Share Posted November 22, 2006 http://www.itvpartner.com Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Earthwalker Posted November 22, 2006 Share Posted November 22, 2006 Правя си лична колекция от думата 'благодаря' на различни езици. На украйнски-Дякую-благодаря или Щиро Дякую-много благодаря.Изговаря се така както се чете! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
laury Posted November 22, 2006 Share Posted November 22, 2006 Лошо ли е ако от доста време лайната ти са черни? има няколко причини най лошата от всички е-кървене от стомаха и дванадесетопръстника дължи се на кървяща язва и често е животозастрашаващо,особено когато няма кръв за кръвопреливане подчертавам стомах и дванадесетопръстник,защото ако кърви от черво просто си излиза кръв когато кърви стомаха се нарича Мелена и за виждали го веднъж-няма объркване в смисъл-късае се за кървяща язва но не перфорира към корема,а кърви навътре към самия храносмилателен тракт черния цвят се дължи на реакция между киселинността на стомашния сок и желязото в кръвта другата причина е медикаментозна ако се пият железни препарати за анемия със сигурнос е черно други лекарства и храни също оцветяват в черно,но не е опасно да не си помислите че аз съм го писал попитах моя много добра позната и тя го прие при сърце стига да не е шега от страна на питащия колега Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted November 22, 2006 Share Posted November 22, 2006 (edited) от къде мога да си зема някви спортни потници , в смисъл не съвсем обикновенно белио а някакви по спортни за тренировките едит : адидаса и другите подобни спортни магазини отпадат , няма да давам по 90лв за потник който само ще нося в залата Edited November 22, 2006 by zlobil Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 22, 2006 Share Posted November 22, 2006 каде мога да си направч визитки по готов проект? Във ВСЯКА печатница или рекламна агенция. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted November 22, 2006 Share Posted November 22, 2006 в българския език има 9 времена, ако не се бъркам, някой може ли да ги напише Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts