RaptoR Posted August 6, 2021 Share Posted August 6, 2021 16 hours ago, gado said: Като ти е за мързелуване и пъркане насам-натам, дай да ти дам за 400 бгн, един PGO T-Rex 50сс, пали и върви перфектно, че и документи и регистрация си има. Само сезонна застраховка ще трябва да си му направиш, че хептен всичко да ти е Ок документално. Максималната му скорост в момента е 45кмч, но ако ти е мерак за повече, ще ти помогна да махнем там едни шайбички, да турим други ролчици (към 50тина лева още) и ще фръкне. Трета година вече ми събира прах и се чудя какво да го правя и само го препалвам на месец-два. На времето го купих заради разгара на сезоните в Слънчев бряг и стадата друсана европейска измет, които се опитваха всячески да пропълзяват под пикапа, докато лавирам между тях. Ти не ми ли го показва това нещо веднъж? Аз разбира се съм забравил де... То май не беше електрическо и изитах подозрения, че лесно се пада с него - в смисъл аз мога лесно да падна с него хахаха 13 hours ago, HEMO said: Не плащам абсолютно нищо,частен абонат съм ;-) в редките случаи като ми трябва лев два и толкоз... Ако имаш партида на твое име плащаш месечна такса. В случая обаче вместо 2 лева е 4 например. 52 minutes ago, earache said: А е такива поражения по пластинките на радиатора трябва ли да ме притесняват? Точно тоя климатик (друг е, не бръмчащия) пък работи най-добре от всички... Тук няма никакви поражения.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted August 6, 2021 Share Posted August 6, 2021 22 hours ago, ARPAnet said: А Xiomi–тата минават за добри ли? Щом ги копират? Питам защото се бях загледал точно по Xiaomi Pro-тата, като нещо компактно което да бутна в багажника, когато ходим някъде с малкия и той е с колело. Вместо да слагам багажници за колелета по колата. Да, доста го хвалят m365. Може да отвориш и тубата да огледаш ревютата. Има бая. Като цяло каквото и да вземеш на Xiaomi, няма да сбъркаш. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 6, 2021 Share Posted August 6, 2021 1 hour ago, earache said: Мм, има нещо което бих оприличил на радиатор пред нея и трябва разглабяне. Не е за моите нежни кебапченца, дек' натискам копчета с тях. Ще изчакам майстора, въпреки че точно ся са до шията всички. А е такива поражения по пластинките на радиатора трябва ли да ме притесняват? Точно тоя климатик (друг е, не бръмчащия) пък работи най-добре от всички... Изправи ги де. Прекарай нещо между ламелите, за да се изправят в по-нормална форма. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chasti Posted August 6, 2021 Share Posted August 6, 2021 30 minutes ago, w00x said: Изправи ги де. Не! 2 hours ago, earache said: А е такива поражения по пластинките на радиатора трябва ли да ме притесняват? Не. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 6, 2021 Share Posted August 6, 2021 4 minutes ago, chasti said: Не! Не. Защо не? Помагат на топлообмена ли тези деформации? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chasti Posted August 6, 2021 Share Posted August 6, 2021 Ще почне да духа много студено и може да настине! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted August 6, 2021 Share Posted August 6, 2021 5 hours ago, earache said: А е такива поражения по пластинките на радиатора трябва ли да ме притесняват? Точно тоя климатик (друг е, не бръмчащия) пък работи най-добре от всички... Точно на това място минава тръба отдолу, така че няма драма. Лошо е, когато деформацията е между тръбите, защото спира въздушния поток. 4 hours ago, RaptoR said: Ти не ми ли го показва това нещо веднъж? Аз разбира се съм забравил де... То май не беше електрическо и изитах подозрения, че лесно се пада с него - в смисъл аз мога лесно да падна с него хахаха В смисъл, че не вожеш да се изтърсиш и от електрическото ли? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 6, 2021 Share Posted August 6, 2021 2 minutes ago, gado said: В смисъл, че не вожеш да се изтърсиш и от електрическото ли? Аз електрическите ги гледам триколесни, отделно че мечтата ми е голф карт ама се отплесваме... Иначе ти направо го подаряваш това нещо... Ще взема да се замисля Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted August 6, 2021 Share Posted August 6, 2021 2 minutes ago, RaptoR said: Аз електрическите ги гледам триколесни, отделно че мечтата ми е голф карт ама се отплесваме... Иначе ти направо го подаряваш това нещо... Ще взема да се замисля Ами за толкова съм го взел директно от Белгия. Карал съм го два сезона и от тогава прашлясва (увил съм го със стреч). Та вместо да го мисля и него, по-добре някой да го джитка. П.п. Само гумената стелка за краката му липсва, че някой я открадна (подозирам, че поданник на кралицата има пръст в тази работа) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted August 6, 2021 Share Posted August 6, 2021 (edited) 39 minutes ago, RaptoR said: Аз електрическите ги гледам триколесни, Като в Walmart за дебелите ли? Edited August 6, 2021 by mIRCata Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
plameni Posted August 6, 2021 Share Posted August 6, 2021 28 minutes ago, mIRCata said: Като в Walmart за дебелите ли? И за триколесните няма гаранция срещу изтърсване Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARPAnet Posted August 6, 2021 Share Posted August 6, 2021 5 hours ago, Sothbiss said: Да, доста го хвалят m365. Може да отвориш и тубата да огледаш ревютата. Има бая. Като цяло каквото и да вземеш на Xiaomi, няма да сбъркаш. Не се бях сетил да погледна ревюта, наистина го хвалят Мерси за инфото Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 6, 2021 Share Posted August 6, 2021 1 hour ago, mIRCata said: Като в Walmart за дебелите ли? Това по-скоро е за тебе ми се струва ========================================== Или некъФ е такъв дзвер: https://bulpower.net/produkt/електрическа-четириколка-maxmotors-1500w-с-висок-4/ Тук има много неща, но как да им има вяра човек? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted August 6, 2021 Share Posted August 6, 2021 1 hour ago, RaptoR said: Това по-скоро е за тебе ми се струва Аз нямам нужда от такива неща да се придвижвам и затова не ги заглеждам. Ама ако си почнал да чусваш зор... вземи си. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted August 6, 2021 Share Posted August 6, 2021 2 hours ago, RaptoR said: Това по-скоро е за тебе ми се струва ========================================== Ти ДЕБЕЛ ли го нарече токущо!? Аре ела в играта и няма да се меся, докато те прави булка в първа брачна нощ. Ама ако си падаш по генг бенг, може и аз да се включа. Пък после ще ти помогнем и на теб да ти порасне змийчето Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 7, 2021 Share Posted August 7, 2021 11 hours ago, gado said: Ти ДЕБЕЛ ли го нарече токущо!? Не, не съм, но ТИ как се мяташ на амбразурата е интересно... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
deus_pld Posted August 8, 2021 Share Posted August 8, 2021 On 8/5/2021 at 6:19 PM, gado said: Като ти е за мързелуване и пъркане насам-натам, дай да ти дам за 400 бгн, един PGO T-Rex 50сс, пали и върви перфектно, че и документи и регистрация си има. Само сезонна застраховка ще трябва да си му направиш, че хептен всичко да ти е Ок документално. Максималната му скорост в момента е 45кмч, но ако ти е мерак за повече, ще ти помогна да махнем там едни шайбички, да турим други ролчици (към 50тина лева още) и ще фръкне. Трета година вече ми събира прах и се чудя какво да го правя и само го препалвам на месец-два. На времето го купих заради разгара на сезоните в Слънчев бряг и стадата друсана европейска измет, които се опитваха всячески да пропълзяват под пикапа, докато лавирам между тях. Ако @RaptoR няма ищах към моторетката, аз може ли да мина да я видя? От известно време насам съм се маракландисал за скутерче, за да си ходя на работа с нея в дните, когато оставам на село. Досега не бях тръгвал да търся сериозно, ама ако наистина ти е за продаване, да му слагаме ролчиците и да го отнасям п.с.: между другото, колко кила могат да носят тия скутерчета? Че аз съм къмто 110 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted August 8, 2021 Share Posted August 8, 2021 24 minutes ago, deus_pld said: Ако @RaptoR няма ищах към моторетката, аз може ли да мина да я видя? От известно време насам съм се маракландисал за скутерче, за да си ходя на работа с нея в дните, когато оставам на село. Досега не бях тръгвал да търся сериозно, ама ако наистина ти е за продаване, да му слагаме ролчиците и да го отнасям п.с.: между другото, колко кила могат да носят тия скутерчета? Че аз съм къмто 110 Ами носило е мен (75 кила тогава) и шурето (80 кила) по 15десетина километра и си вървеше според силиците, пак с 45. Не съм в Пловдив в момента, но следващият уикенд вероятно ще се прибера за 2-3 дена. Та може да го видиш. Пък ако Виден се лензи, взимай го. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
deus_pld Posted August 8, 2021 Share Posted August 8, 2021 Ами пиши като си по Пловдив и ще се разберем. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 9, 2021 Share Posted August 9, 2021 7 hours ago, deus_pld said: Ами пиши като си по Пловдив и ще се разберем. Зимай го направо, арно е. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
deus_pld Posted August 9, 2021 Share Posted August 9, 2021 Използвам случая да питам: на тия моторетки какво им се дължи като плащания? Доколкото успявам да се ориентирам, ако се води по талон мотопед под 50cc не се изисква годишен преглед и винетка. Има само данък и гражданска. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted August 9, 2021 Share Posted August 9, 2021 Именно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikktor Posted August 10, 2021 Share Posted August 10, 2021 @gado като говорехме за рутера и Raspberry Pi на едно място и каза, че ще имам ядове. Какво имаш предвид, че имам ядове. Но не знам в каква посока да се насоча. Рутера не може да загрява, защото е извън кутията. В кутията са Малинката и оптичния конвертор, но до там има интернет. Нещо се случва от там нататък. На този етап махнах Малината и смених кабела междъ оптиката и рутера. (Тоя рутер толкова да ме дразни.... ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted August 10, 2021 Share Posted August 10, 2021 Имам чувството, че се чудиш ква щуротия да измислиш Па купи си нов рутер като те дразни Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikktor Posted August 10, 2021 Share Posted August 10, 2021 Този е нов. Няма 6 месеца. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts