plameni Posted July 30, 2021 Share Posted July 30, 2021 7 hours ago, tedy said: К'во стана одеве? Целия град остана без ток. Т'ва в кой град? Щото в моя не е спирал. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 30, 2021 Share Posted July 30, 2021 39 minutes ago, plameni said: Т'ва в кой град? Щото в моя не е спирал. И моят също Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikktor Posted July 30, 2021 Share Posted July 30, 2021 14 hours ago, w00x said: Това е на за iOS е различно. Свали си някакъв WiFi Channel Scanner и ползвай него, за да ти каже най-сполучливия. Няма значение какъв е. Ако имаш Макбук, има вграден в операционната система. инсталирах WiFi analyser за windows, смених на 1ви канал по препоръка и беше ОК. Тая сутрин пак никакъв го няма. Като вчера. Явно сутрин му слабо. Толкова, че докато сменя прозпреца от WiFi на Edge и трябва пак да се върна на WiFi да цъкна connect. Някакви други идеи ? Неизползваем е така. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted July 30, 2021 Share Posted July 30, 2021 Махни си мрежовите драйвъри и ги инсталирай пак. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
plameni Posted July 30, 2021 Share Posted July 30, 2021 Пробвай с Channel bandwidth 20MHz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikktor Posted July 30, 2021 Share Posted July 30, 2021 28 minutes ago, vinyl_master said: Махни си мрежовите драйвъри и ги инсталирай пак. Пробвах. Не става. 26 minutes ago, plameni said: Пробвай с Channel bandwidth 20MHz И това не става. сега ще преинсталирам windows да видя дали не е там проблема. Защото на телефона нямам проблем. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chasti Posted July 30, 2021 Share Posted July 30, 2021 Е инсталирай го на друг носител.. защо ти е да си усложняваш живота? @vikktorpenchev Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted July 30, 2021 Share Posted July 30, 2021 Виж мрежовата ти карта за кой регион е проектирана, скоро сменях регистри в уина и си оправих проблема. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikktor Posted July 30, 2021 Share Posted July 30, 2021 2 minutes ago, vinyl_master said: Виж мрежовата ти карта за кой регион е проектирана, скоро сменях регистри в уина и си оправих проблема. Това как се прави? set network adapter region ще ми помогне ли? 6 minutes ago, chasti said: Е инсталирай го на друг носител.. защо ти е да си усложняваш живота? @vikktorpenchev късно е… така или иначе не ми е работен. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted July 30, 2021 Share Posted July 30, 2021 Някаква логове от рутера, към който се връзваш не насочват ли какво става с клиента? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikktor Posted July 30, 2021 Share Posted July 30, 2021 3 hours ago, mIRCata said: Някаква логове от рутера, към който се връзваш не насочват ли какво става с клиента? Сега ги пуснах, ще прочета по-късно какво пише. Иначе сега няма проблем, то и вчера следобед нямаше. Но двете сутрини не можех изобщо да ползвам интернет. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted July 30, 2021 Share Posted July 30, 2021 (edited) Ето, сега пак почти по същото време, докъдето ми стига погледа, няма ток! Явно целия Кичук, и на юг извън града както разбрах. Пълна тъмница навсякъде където виждам. Edited July 30, 2021 by tedy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted July 30, 2021 Share Posted July 30, 2021 Системата е пренатоварена Преди 3-4 години на слънчака нали стояха 1 седмица без ток. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danzki Posted July 30, 2021 Share Posted July 30, 2021 Това сериозно ли е ? Няколко по-топли дни и климатиците събориха ЕВН. Добре, че нямаме тежки зими. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted July 30, 2021 Share Posted July 30, 2021 Ми те само лапат, не развиват мрежата. Колко се построи последните години в града. Това са маса нови консуматори. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted July 30, 2021 Share Posted July 30, 2021 1 hour ago, kotora said: Системата е пренатоварена Преди 3-4 години на слънчака нали стояха 1 седмица без ток. Дали се усещаш какви точно глупусти плещиш? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted July 30, 2021 Share Posted July 30, 2021 55 minutes ago, mIRCata said: Ми те само лапат, не развиват мрежата. Колко се построи последните години в града. Това са маса нови консуматори. Мда, май има нещо такова. Всъщност не знам дали не развиват мрежата. Иначе за зимите някой каза - преди зимите бяха студени, нямаше много климатици и тогава ставаха авариите. Сега зимите са като есен, аз лично климатик даже не пускам зимата, но летата станаха африкански и сега стават авариите. Над час и половина нямаше ток, автоматичната тел. система на EVN каза, че имало авария в Южен. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
earache Posted July 31, 2021 Share Posted July 31, 2021 Знам, че е малък шанса, понеже сме 90% майни, но дали знаете климатикаджия в Бургас? За ремонт на бръмчащ, резониращ, пърдящ и тн. климатик. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikktor Posted July 31, 2021 Share Posted July 31, 2021 Не е толкова важно, но някой знае ли Media Player Classic разработва ли се още? тук Home · MPC-HC пише Quote MPC-HC is not under development since 2017. Please switch to something else. а тук Media Player Classic (64-bit) Download (2021 Latest) for Windows 10, 8, 7 (filehorse.com) пише Quote latest update: July, 3rd 2021 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danzki Posted July 31, 2021 Share Posted July 31, 2021 32 minutes ago, earache said: Знам, че е малък шанса, понеже сме 90% майни, но дали знаете климатикаджия в Бургас? За ремонт на бръмчащ, резониращ, пърдящ и тн. климатик. Хвърли едно око на forum.setcom.bg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted July 31, 2021 Share Posted July 31, 2021 10 hours ago, gado said: Дали се усещаш какви точно глупусти плещиш? Възможно е. Добре, просветли ме моля те на какво се дължи проблема с тока. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chasti Posted July 31, 2021 Share Posted July 31, 2021 7 minutes ago, kotora said: Възможно е. Добре, просветли ме моля те на какво се дължи проблема с тока. Аз звъннах на ЕВН, за снощи казаха мащабна авария, не само в Кючука е нямало ток, даже и извън Пловдив. Знам, че не зависи от човека на телефона дали има ток, тонът беше абсолютно добронамерен. Увери, че е отстранена аварията и каза, че тая вечер няма да спира тока Нека видим. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 31, 2021 Share Posted July 31, 2021 Гърмят трафота, нормално е в тоя огън и жупел и предвид на какво приличат. Отделно, че всичко бичи на макс. Аз вечерта напълних басейн 2.5 кубика на покрива, на сутринта ПАРЕШЕ. Водата е над 40 градуса. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
earache Posted July 31, 2021 Share Posted July 31, 2021 7 hours ago, Danzki said: Хвърли едно око на forum.setcom.bg Да се еба в тъпия копчекълвач. Бях му изчистил филтрите сабаале, но бръмчеше тихо и реших, че нищо не съм оправил. Сега май обаче така си и остана, с тихото бръмченийце. Май ще го преживея. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danzki Posted July 31, 2021 Share Posted July 31, 2021 Да не е от пластмасите или нещо около капака? Каква е машината? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts