Ferante Posted February 20, 2021 Share Posted February 20, 2021 11 hours ago, Lucky Luciano said: Мхм, до след 3мин., когато пак цъфва, при това същата. https://signal.org/download/ Няма реклами, даже и след 3тата минута Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted February 20, 2021 Share Posted February 20, 2021 Мога ли да си възстановя всичко, след като махна вайбър и сложа това приложение? Тоест от архива на вайбър да се възстановят всички чатове? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
earache Posted February 20, 2021 Share Posted February 20, 2021 Ма тоя Сигнал протокола на Вайбър ли ползва? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARPAnet Posted February 20, 2021 Share Posted February 20, 2021 (edited) Не, съвсем отделен чат апп си е Edited February 20, 2021 by ARPAnet Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted February 23, 2021 Share Posted February 23, 2021 On 2/17/2021 at 10:19 AM, Lucky Luciano said: Как се махаха рекламите от Viber Desktop? Тези дни мина някакъв ъпдейт на Viber и днес - реклами... ИМаше начин с host файла на компа да опишеш сайтовете адресите от където дърпа рекламите и да ги блокнеш. След това започваш да постепенно да се изнасяш към Telegram и/или Signal и постепенно зарязваш ползването на Viber и What's App, Facebook messenger Аз Viber вече ползвам само за един клиент, тъщата и брат ми, като последния ще трябва да го накарам да мине на телеграм, така и така не ползва viber-а много. Даже майка ми я минах на Telegram Въпрос: След като на стадион Спартак изгониха онези със шкембе чорбата, после и май ги изгониха и там където се преместиха на Кукуш, сега къде може да се хапне хубаво шкембе? на Гълъба е зле, в Йоаким Груево е много зле, знам за Асеновград до джамията, ама ми се иска нещо в Пловдив. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted February 24, 2021 Share Posted February 24, 2021 Хубаво шкембе има в Релакс в Кичука: Ресторант Релакс ул. „Чорлу“ 68, 4004 ж.к. Христо Ботев - Юг, Пловдив А пък чорбата 3в1 е убиец. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted February 24, 2021 Share Posted February 24, 2021 При Джерката, разбира се. До Полиграфията... и 3в1 му е перфе и шкембето. А пък един дроб пържен прави... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
deus_pld Posted February 24, 2021 Share Posted February 24, 2021 18 hours ago, mIRCata said: ...сега къде може да се хапне хубаво шкембе? на Гълъба е зле, в Йоаким Груево е много зле, знам за Асеновград до джамията, ама ми се иска нещо в Пловдив. 1 hour ago, Lucky Luciano said: При Джерката, разбира се. До Полиграфията... и 3в1 му е перфе и шкембето. А пък един дроб пържен прави... +1 Мешаната му супа (шкембе, език и джолан) е от друго измерение. Това в Асеновград срещу джамията също е добре, но не е нещо невероятно. Лежи и то на някаква стара слава, както това в Йоаким Груево. Чувал съм добри отзиви за шкембето на "Лимета" в Поповица, но така и не съм го пробвал, макар да минавам всеки ден от там. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 24, 2021 Share Posted February 24, 2021 В тоя ред на мисли днес ще спретна шкембе+език+краче... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
slay Posted February 24, 2021 Share Posted February 24, 2021 (edited) Премести се на ивицата, срещу Екскалибур, Джерито става дума Edited February 24, 2021 by slay Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted February 25, 2021 Share Posted February 25, 2021 Той беше там. Верно, че от декември не съм ходил, ама пак да се е преместил... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted February 25, 2021 Share Posted February 25, 2021 Аз При Джери го знам в улиците на до Полиграфията. Ходих 1-2 пъти, ама нещо не ме впечатли. Но пък не съм бил при него от поне 2 години, та може и да се е преместил. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted February 25, 2021 Share Posted February 25, 2021 Декември беше там, нямам информация да е на друго място. Тези дни ще мина да проверя. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted February 28, 2021 Share Posted February 28, 2021 Ползвате ли пречиствател за въздух и какъв? Основната идея е да занулява миризмите при готвене. Чета прилични отзиви за Xiaomi-тата... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
deus_pld Posted February 28, 2021 Share Posted February 28, 2021 Ние вкъщи сме с Филипс. Ако те интересува ще разровя книжките да видя как беше точно модела. Купуван преди 3 години за 400 и нещо лв. Тогава се спряхме на него, защото към онзи момент го даваха с най-добри показатели измежду сходните такива уреди за тези пари. . Бива, работи, върши някаква работа, но не очаквай чудеса, поне не и в този ценови клас. Ако ще е основно за миризми, трябва да гледаш да има филтър с активен въглен. Също провери на модела, който си избрал колко му струват консумативите и колко често ги дават да се подменят, защото по правило не са много евтини, та да не се окаже, че на втората година си купил уреда наново :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted February 28, 2021 Share Posted February 28, 2021 Мдам, активен въглен ясно. Гледам "Mi Air Purifier Pro" Филтрите са по около 50 кинта и се сменят между 6 и 12 месеца...зависи от "чистотата" на въздуха. Из китайските сайтове ги има и маалко по-евтино. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 28, 2021 Share Posted February 28, 2021 Вено си взеха някакво такова нещо преди време - общо взето ги бъзикахме Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted February 28, 2021 Share Posted February 28, 2021 Ем убуу, щом казваш.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubo Posted February 28, 2021 Share Posted February 28, 2021 Някой има ли тестер за нитрати в плодове/зеленчуци? Има няколко модела на пазарам, но не искам да попадна на нещо дето не става. Всякакви впечатления и съвети ще помогнат. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
deus_pld Posted February 28, 2021 Share Posted February 28, 2021 (edited) 3 hours ago, Mockingbird said: Мдам, активен въглен ясно. Гледам "Mi Air Purifier Pro" Филтрите са по около 50 кинта и се сменят между 6 и 12 месеца...зависи от "чистотата" на въздуха. Из китайските сайтове ги има и маалко по-евтино. На моя Филипс филтрите ги дават да се сменят на 3600 часа работа. Това са 150дни, ако работи нон-стоп. Аз ги сменям веднъж годишно, комплекта е около 60 кинта. Но пак казвам- не очаквай чудеса. Освежава въздуха, диша се една идея по-леко в помещението и намалява домашния прах. Но до там. За миризми- не съм сигурен дали ще останеш доволен. По-добре висок клас абсорбатор в кухнята, който ще струва колкото евтин пречиствател... Edited February 28, 2021 by deus_pld Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted February 28, 2021 Share Posted February 28, 2021 Аспиратор си имам, два мотора, незнам си какви филтри, супер къс тръбен път, изчисляван е уж, но помещението се вмирисва винаги... Ама така е, кухня+трапезария+хол на едно.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted February 28, 2021 Share Posted February 28, 2021 1 hour ago, Mockingbird said: Аспиратор си имам, два мотора, незнам си какви филтри, супер къс тръбен път, изчисляван е уж, но помещението се вмирисва винаги... Ама така е, кухня+трапезария+хол на едно.... Смени къщата и спри да мислиш тъпотии! Тва в кръга на не много майтапа. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted February 28, 2021 Share Posted February 28, 2021 Може и да я сменя, отивам утре да си пусна тото.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
instinct Posted February 28, 2021 Share Posted February 28, 2021 (edited) 3 hours ago, Mockingbird said: Аспиратор си имам, два мотора, незнам си какви филтри, супер къс тръбен път, изчисляван е уж, но помещението се вмирисва винаги... Ама така е, кухня+трапезария+хол на едно.... Първо, новата прогресивна архитектура си плаче за няколко афоризма, които един много умен човек е издал в три тома. Да кажем този е доста подходящ - "Провалът на прогреса се дължи не на несбъдването, а на сбъдването на неговите обещания." А иначе, от мен един един евтин, здравословен и проверен във времето метод - слагане на някакъв съд в стаята със сода за хляб (примерно, защото имало и други вещества, които действат по същия начин). Въпросната сода е нещо много полезно и се използва за много работи, една от които работи е да обира и неутрализира миризми в помещения, шкафове, хладилници, и др. (обувки ). Може да намерите в интернет подробностите... Edited February 28, 2021 by instinct Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 1, 2021 Share Posted March 1, 2021 Само ще да има някакви наночастици, контролирани от Бил гейтс в тая сода!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts