harmonika Posted November 13, 2006 Share Posted November 13, 2006 Често аутистите се отличават с уникални мозъчни способности. Доста пъти гениални. Като феноменална зрителна памет и възможност да запаметяват огромно количество информация. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted November 13, 2006 Share Posted November 13, 2006 а какво е аутизъм? Гледай Rainman с Дъстин Хофман и Том Круз. Само ще спечелиш. Хофман има оскар за ролята си, а някъде четох, че е прекарал няколко месеца в клиника за аутисти изучавайки поведението им, така че можеш да си сигурен, че е достоверно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
juji Posted November 14, 2006 Share Posted November 14, 2006 Тази влажност на въздуха много ли е висока? Някой знае ли при 25-26º С и влажност 65-85 R.H. колоко всъщност е топло? Т.е. да ми посочи наш еквивалент на температура - примерно 25-26º С е 32º С на наша територия... Зная, че звучи абсурдно, но подобна аналогия наистина ми е нужна... Благодаря! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MAster-D Posted November 14, 2006 Share Posted November 14, 2006 (edited) Аве хора . ПАнела от SE W800 може ли да се сложи на SE K750 ? Kажете едит: разбрах дали може или не може . Edited November 14, 2006 by MAster-D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 14, 2006 Share Posted November 14, 2006 (edited) препоръчайте ми спешно някой добър водопроводчик...моля, моля, моля... :ph34r: Мога да ти препоръчам много добро момче, бая неща е изпълнил при мен. Поясни за какво иде реч Edited November 14, 2006 by R_a_p_t_o_R Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted November 14, 2006 Share Posted November 14, 2006 Не всеки аутист е като Рейнмен. Има си различни "степени" както и инвалидите. При по-леките прояви едва ли ще забележите разлика освен ако не ви каже. Мерси за отговорите Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted November 14, 2006 Share Posted November 14, 2006 Тази влажност на въздуха много ли е висока?Някой знае ли при 25-26º С и влажност 65-85 R.H. колоко всъщност е топло? Т.е. да ми посочи наш еквивалент на температура - примерно 25-26º С е 32º С на наша територия... Зная, че звучи абсурдно, но подобна аналогия наистина ми е нужна... Благодаря! Влажността си е нормална. Обикновенно трябва да е около 70% (или поне за умерения климат). А при влажност под 30% мисля че беше, просто не можеш да оживееш (пиша по памет). А температурата си е еднаква навсякъде. За това е въведена мерната единица Целзий и Фаренхайт. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted November 14, 2006 Share Posted November 14, 2006 боц http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9F%D1%80%...%B4%D0%B0%D1%80 http://www.sarakt.org/calendar.htm http://www.online.bg/euro2001/euro8/7BR97F11.htm Благодарим с майка ми и на двамата! Shame on me, че не проверих в българското вики Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
slay Posted November 15, 2006 Share Posted November 15, 2006 Някой може ли да намери нещо някъде за пейзажните паркове в Европа. Или поне кои са тези паркове. Аз търсих но не намерих нищо Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted November 15, 2006 Share Posted November 15, 2006 Как мога да се свържа с Dreamer или някой от другите админи? Немога да пращам ЛС, а понякога ми трябват доста. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted November 15, 2006 Share Posted November 15, 2006 При колко градуса се топят диамантите? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
juji Posted November 15, 2006 Share Posted November 15, 2006 Влажността си е нормална. Обикновенно трябва да е около 70% (или поне за умерения климат). А при влажност под 30% мисля че беше, просто не можеш да оживееш (пиша по памет). А температурата си е еднаква навсякъде. За това е въведена мерната единица Целзий и Фаренхайт. Мерси за отговора Температурата, че си е еднаква, еднаква си е. Може и да греша, но съм останала с впечатлението, че влажността играе роля при усещането на температурата... Както и да е. Вече се подковах. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 15, 2006 Share Posted November 15, 2006 (edited) При колко градуса се топят диамантите? Diamond: Melting Point (Celcius) = 3550 --- Boiling Point (Celcius) = 4827 Graphite: Melting Point (Celcius) = 3652 - 3697 (sublimes) --- Boiling Point (Celcius) = 4200 Amorphous: Melting Point (Celcius) = 3652 - 3697 (sublimes) --- Boiling Point (Celcius) = 4200 Ако си решил да топиш викни ме да гледам Edited November 15, 2006 by R_a_p_t_o_R Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted November 16, 2006 Share Posted November 16, 2006 Мерси за отговора Температурата, че си е еднаква, еднаква си е. Може и да греша, но съм останала с впечатлението, че влажността играе роля при усещането на температурата... Както и да е. Вече се подковах. Не си се объркала. Има огромна разлика дали е влажен или сух въздуха. При много ниски температури колкото е по - сух въздуха толкова по - добре се понася от хората. Ако е влажен обаче ...... При високите температури е по - същия начин. Колкото е по - влажен, толкова по тежко се понася. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted November 16, 2006 Share Posted November 16, 2006 Не си се объркала. Има огромна разлика дали е влажен или сух въздуха. При много ниски температури колкото е по - сух въздуха толкова по - добре се понася от хората. Ако е влажен обаче ......При високите температури е по - същия начин. Колкото е по - влажен, толкова по тежко се понася. Така е защото влагата във въздуха замръзва по тялото. А при високи температура и влажност, изпотяването невърши работа при свалянето на телесната температура. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted November 16, 2006 Share Posted November 16, 2006 (edited) Diamond: Melting Point (Celcius) = 3550 --- Boiling Point (Celcius) = 4827 Graphite: Melting Point (Celcius) = 3652 - 3697 (sublimes) --- Boiling Point (Celcius) = 4200 Amorphous: Melting Point (Celcius) = 3652 - 3697 (sublimes) --- Boiling Point (Celcius) = 4200 Ако си решил да топиш викни ме да гледам Хехе ще почакаш известно време. Мерси все пак. Следващ квес4ан (породен от отговора на предния): Как се постига температура 3550 градуса? После: Кой е най-старият футболен клуб и от коя година датира (точна дата, ако има - екстра)? Още 1: Какви поражения може да причини астероид с диаметър ~50см (големина на кратера, щети от ударна вълна и т.н.). Скорост няма да казвам, защото не съм много наясно. Нека да се приеме някаква осреднена скорост. Edited November 16, 2006 by WriteR4e Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted November 16, 2006 Share Posted November 16, 2006 (edited) Хора много бързо и спешно ми трябва информация за това колко пари горе долу струва една най-обикновенна аларма за кола .Наистина много спешно!! Едит:Хора сериозно ми тряа бързо инфо Edited November 16, 2006 by asd Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted November 16, 2006 Share Posted November 16, 2006 Има ли някакъв начин да разбереш адреса на някой само от името? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
redmadman Posted November 16, 2006 Share Posted November 16, 2006 Да . Просто отвори тел. указателя и се надявай името му да присъства там Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LPFC Posted November 16, 2006 Share Posted November 16, 2006 Има ли някакъв начин да разбереш адреса на някой само от името? има ---- тук ако естествено апартамента е на негово име... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted November 16, 2006 Share Posted November 16, 2006 има ---- тукако естествено апартамента е на негово име... 10х ще пробвам Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted November 16, 2006 Share Posted November 16, 2006 Хора много бързо и спешно ми трябва информация за това колко пари горе долу струва една най-обикновенна аларма за кола .Наистина много спешно!! Едит:Хора сериозно ми тряа бързо инфо Само аларма можеш да си купиш и за 40-тина лева от руския пазар. Сериозните са от 120 нагоре с поставянето. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted November 16, 2006 Share Posted November 16, 2006 Хехе ще почакаш известно време. Мерси все пак. Следващ квес4ан (породен от отговора на предния): ... /офф: тук се замисля нещо, ей! А иначе въпрос: защо казват че раждаемостта в България е ниска, след като днес за едно минаване по главната видях 37 (тридесет и седем) детски колички? Друг въпрос: какво по дяволите е това: Къде е старата картинка?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted November 16, 2006 Share Posted November 16, 2006 /офф: тук се замисля нещо, ей! А иначе въпрос: защо казват че раждаемостта в България е ниска, след като днес за едно минаване по главната видях 37 (тридесет и седем) детски колички? Друг въпрос: какво по дяволите е това: Къде е старата картинка?! 1во раждаемостта е малка щото вместо 37(тридесет и седем) тряяше да видиш 237(двеста тридесет и седем)! 2ро тая картинка винаги си я е имало?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
z-man Posted November 16, 2006 Share Posted November 16, 2006 някои знае ли какви са тарифите на бтк за нет.няква по далаверска така ако има Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts