chasti Posted November 28, 2020 Share Posted November 28, 2020 В старт менюто на Win10 пишеш Paint Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 28, 2020 Share Posted November 28, 2020 Аз много добре знам къде е Пейнт, но с два файла не знам да се работи. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stasio Posted November 28, 2020 Share Posted November 28, 2020 21 minutes ago, RaptoR said: Аз много добре знам къде е Пейнт, но с два файла не знам да се работи. Ако не трябва да е толкова прецизно може да сложиш снимките една под друга и да направиш screenshot Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 28, 2020 Share Posted November 28, 2020 Just now, Stasio said: Ако не трябва да е толкова прецизно може да сложиш снимките една под друга и да направиш screenshot Ставало с два Пейнта и пренасяш от единия в другия. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted November 29, 2020 Share Posted November 29, 2020 Някой има ли пароструйка на Керхер ? Гледам, че в Амазон са намалени за черния петък. Едната е намалена от 500 на 300лв. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted December 2, 2020 Share Posted December 2, 2020 Кой от съфорумците се занимаваше с навигации? Имам едно Нуви за ъпдейтване, та се чудя къде да го занеса. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted December 2, 2020 Share Posted December 2, 2020 (edited) @Grosmaster мисля. Един друг имаше, дет' се насра с едни неща и изчезна. Имаше едни изолации, дет' се слагаха в корите на вратите, да не дрънчи музиката. Откъде се купуваха. Лепяха се много просто, ама пусто не помня. За друга цел ми трябва, ама каква беше тая изолация. Не беше скъпа. Edited December 2, 2020 by Lucky Luciano Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted December 2, 2020 Share Posted December 2, 2020 До колкото виждам, колегата няма обяви по въпроса. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grosmaster Posted December 2, 2020 Share Posted December 2, 2020 23 minutes ago, Lucky Luciano said: @Grosmaster мисля. Никога не съм се занимавал с навигации Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 2, 2020 Share Posted December 2, 2020 51 minutes ago, Lucky Luciano said: Имаше едни изолации, дет' се слагаха в корите на вратите, да не дрънчи музиката. Откъде се купуваха. Лепяха се много просто, ама пусто не помня. За друга цел ми трябва, ама каква беше тая изолация. Не беше скъпа. Голям си мързел! Тоо вирОс хептен те разлигави! https://www.avitel-bg.com/shumoizolatsiya-cat16 27 minutes ago, Grosmaster said: Никога не съм се занимавал с навигации Мо почвай де! Кво чакаш!?!? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted December 2, 2020 Share Posted December 2, 2020 59 minutes ago, gado said: Кой от съфорумците се занимаваше с навигации? Имам едно Нуви за ъпдейтване, та се чудя къде да го занеса. 54 minutes ago, Lucky Luciano said: Един друг имаше, дет' се насра с едни неща и изчезна. Да не би да имаш предвид @vamfan ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted December 2, 2020 Share Posted December 2, 2020 1 hour ago, Lucky Luciano said: @Grosmaster мисля. Един друг имаше, дет' се насра с едни неща и изчезна. Имаше едни изолации, дет' се слагаха в корите на вратите, да не дрънчи музиката. Откъде се купуваха. Лепяха се много просто, ама пусто не помня. За друга цел ми трябва, ама каква беше тая изолация. Не беше скъпа. Или пък от тук: https://aval-bg.com/1-car-audio/30-zvukoizolatsiya Слагал съм много такава. Дебелината зависи от това какво искаш да постигнеш. Ако е за музика колкото по-дебела толкова по-добре. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikktor Posted December 4, 2020 Share Posted December 4, 2020 On 10/7/2020 at 8:56 AM, Antares said: Готов съм да сложа сериозна сума пари какво правят въпросните Даника - взимат джантата и я занасят на заварчика, който се намира малко зад тях. Преди да ги продам, кашкавалените 18-ки съм ги носил почти всяко лято при него и е правил чудеса от храброст с тях. Ама понеже не мога да намеря негов телефон, а и самия той работи само с джанта, тоест гумата някой трябва да ти я е свалил преди това - ще се присъединя към препоръката Важно нещо обаче е и след заварката джантата да се полира добре, че съм имал случаи с гумаджиите, дето са на светофара на ВСИ - джантата заварена ОК, гумата не залепва добре. Предполагам Даниката се справят :]] Все още ли работят само с джанта? Или вече демонтират и монтират изправената джанта? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 4, 2020 Share Posted December 4, 2020 1 hour ago, vikktorpenchev said: Все още ли работят само с джанта? Или вече демонтират и монтират изправената джанта? Не знам защо реши, че мога да отговоря на този въпрос Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted December 4, 2020 Share Posted December 4, 2020 On 12/2/2020 at 5:26 PM, UzITo said: Да не би да имаш предвид @vamfan ? Всъщност точно от него съм я купувал навигацията. Но минаха доста години и вече картата е остаряла, предвид развитието на пътната мрежа в градовете. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted December 4, 2020 Share Posted December 4, 2020 (edited) 59 minutes ago, gado said: Всъщност точно от него съм я купувал навигацията. Но минаха доста години и вече картата е остаряла, предвид развитието на пътната мрежа в градовете. Преди време се занимавах на таблета да си ъпдейтвам файловете. Свържи я към компютъра, виж инсталацията, какъв вид са картите. Потърси имаше форум за навигации или нещо подобно с инструкции. Сваляш новите файлове, правиш копие на старите, заменяш, един рестарт и би трябвало да захапе. Имам спомен, че и на един приятел му ги ъпдейтвах преди няколко години. Не е сложно потърси твоето приложение garmin, sygic или което е и ще намериш информация. Edited December 4, 2020 by UzITo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted December 4, 2020 Share Posted December 4, 2020 (edited) 10 hours ago, vikktorpenchev said: Все още ли работят само с джанта? Или вече демонтират и монтират изправената джанта? Аз нагоре в темата писах. Отидох до гребната,оставих джантата с гумата и след 2 часа си я взех. Демонтирали са гумата, изправят джантата, монтират и балансират. Edited December 4, 2020 by jozo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted December 6, 2020 Share Posted December 6, 2020 Как да махна гнусните рекламки от Viber, като "Започнете чат със семейството" или подобна идиотия, която се появява между листа с чатовете? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted December 6, 2020 Share Posted December 6, 2020 Не знам да има чалъм да се махат рекламите.... Ако има ще е чудесно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted December 6, 2020 Share Posted December 6, 2020 (edited) 1 hour ago, Lucky Luciano said: Как да махна гнусните рекламки от Viber, като "Започнете чат със семейството" или подобна идиотия, която се появява между листа с чатовете? Няма такъв чалъм. Ти се дразниш на поканата за чат със семейството, ама знаеш ли колко по-яко е да получиш рекламен нотификейшън, че (примерно) Анна те кани на чат, докато вечеряш с жената и телефонът е на видимо място, щото чакаш да ти пишат по работа!? Прайслес направо! Ходи после се обяснявай, ако благоверната ти го мерне това. П.п. Аз самият се чудя на какво да мигрирам само и само да се оттърва от лайното в, което се превърна Вайбър. Edited December 6, 2020 by gado Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted December 6, 2020 Share Posted December 6, 2020 WhatsUp, ама лошото е че не е толкова популярен.. Аз ползвам и двете. Но определено във вайбъра е по-населено.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 6, 2020 Share Posted December 6, 2020 Интересно... В това отношение моят Вайбър е изключително кротък... Реклами идват много рядко и реша ли ги приспивам. Метро, Топ Шоп и още едно две ми идват, но рядко. Умишлено не блокирам някои, понеже ми трябват понякога. Галицин, я да те питам аз де си ходил ти, че да ти излизат такива, защото аз досега не съм ги виждал. Не че естествено ми пука ако и където и когато и да е изскочи такова нещо... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted December 6, 2020 Share Posted December 6, 2020 На мен също ми излизат...в ред между контактите...не като изскачащ прозорец. И как ги приспиваш ми е чудно? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 6, 2020 Share Posted December 6, 2020 Натискаш бутончето в горния десен ъгъл на рекламата (в списъка с чатовете) и го махаш. До следващия път. Вайбър е едно голямо лайно от самото начало и това сме го обсъждали тука май дори. Тотален боклук, който няма едно добро качество. Седи единствено, защото много хора го ползват. Иначе да съм го махнал досега. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted December 6, 2020 Share Posted December 6, 2020 1 hour ago, gado said: Няма такъв чалъм. Ти се дразниш на поканата за чат със семейството, ама знаеш ли колко по-яко е да получиш рекламен нотификейшън, че (примерно) Анна те кани на чат, докато вечеряш с жената и телефонът е на видимо място, щото чакаш да ти пишат по работа!? Прайслес направо! Ходи после се обяснявай, ако благоверната ти го мерне това. П.п. Аз самият се чудя на какво да мигрирам само и само да се оттърва от лайното в, което се превърна Вайбър. Само Whatsapp е, като вариант, но не го ползват всички. Иначе е 1:1 с Вайбър, дори по-добро... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts