jozo Posted November 15, 2020 Share Posted November 15, 2020 Ако са летни грайфера трябва да е над 4мм., ако са зимни грайфера трябва да е над 1.6 мм. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted November 15, 2020 Share Posted November 15, 2020 А, перфе, значи може да се кара. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 15, 2020 Share Posted November 15, 2020 9 minutes ago, Lucky Luciano said: А, перфе, значи може да се кара. На Полото гумите имат сигурно и 5мм - ориджинал бленд 2003г. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted November 15, 2020 Share Posted November 15, 2020 А, наливай масло в огъня, наливай... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
torbalan Posted November 15, 2020 Share Posted November 15, 2020 Появи се много неприятен проблем с компютъра. След 4-5 часа работа, или с други думи казано след като загрее повечко, започват едни микро-насичания или микро-забивания. Както движа курсора на мишката и за 3-4 сек. изведнъж спира на място и това започва да се повтаря на всеки 3-4 минути. От къде може да е проблема ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 15, 2020 Share Posted November 15, 2020 Дъно (кондензатори), видео, РАМ - нещо си отива. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
plameni Posted November 15, 2020 Share Posted November 15, 2020 1 hour ago, torbalan said: ... с други думи казано след като загрее повечко Най-вероятно процесорът не се охлажда добре. Цялостно почистване/продухване и смяна на паста на процесор или видеокарта, предполагам ще помогнат. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted November 18, 2020 Share Posted November 18, 2020 Някой скоро да е купувал екшън камера или да ми препоръча? Трябва ми нещо желателно до 100лв или макс 150лв. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted November 18, 2020 Share Posted November 18, 2020 On 11/15/2020 at 5:59 PM, torbalan said: Появи се много неприятен проблем с компютъра. След 4-5 часа работа, или с други думи казано след като загрее повечко, започват едни микро-насичания или микро-забивания. Както движа курсора на мишката и за 3-4 сек. изведнъж спира на място и това започва да се повтаря на всеки 3-4 минути. От къде може да е проблема ? Сложи си HDSentinel и си виж състоянието на диска. Преди година, без да искам, поради същите симптоми, хванах гаранционен диск на 9 месеца, че е със здраве 9% и може би беше въпрос на един рестарт, за да загубя 3TB информация. Прехвърлих си всичко на външен диск и тоя го смених гаранционно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 18, 2020 Share Posted November 18, 2020 2 hours ago, UzITo said: Някой скоро да е купувал екшън камера или да ми препоръча? Трябва ми нещо желателно до 100лв или макс 150лв. Какво разбираш под екшън камера? Ако е тип Го-Про в Ибей има за 15-20 долара добри аналози. Но искат ползване, че иначе стават проблеми. Моята я ползвам само лятото като сме по морета и балкани и батерията се наду и я смля вътрешно. Сега ще поръчвам втора. Но за тия пари снима перфектно дори в 4к. Отлично работи под вода. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted November 18, 2020 Share Posted November 18, 2020 2 hours ago, UzITo said: Някой скоро да е купувал екшън камера или да ми препоръча? Трябва ми нещо желателно до 100лв или макс 150лв. SJ cam 4000 снима прилично,е не е Сони или Gopro ама става. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 18, 2020 Share Posted November 18, 2020 Баш за тази говоря, само че аз я познавам като FuryBee - има я в много варианти. С първите 3-4 клипа си избил стойността Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted November 18, 2020 Share Posted November 18, 2020 20 minutes ago, RaptoR said: Баш за тази говоря, само че аз я познавам като FuryBee - има я в много варианти. С първите 3-4 клипа си избил стойността След като се опарих с оня прословут измислен китайски регистратор преди години дето го коментирахме в онази тема, от тогава съм се зарекъл това да ми е последния noname боклук, който съм взел и до този момент успявам да си удържам на думата! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 18, 2020 Share Posted November 18, 2020 4 hours ago, Godfather said: След като се опарих с оня прословут измислен китайски регистратор преди години дето го коментирахме в онази тема, от тогава съм се зарекъл това да ми е последния noname боклук, който съм взел и до този момент успявам да си удържам на думата! Аз нямам грижи и с регистратора. То си е на кантар. За съжаление много къси клечки има при китайците. И си иска повече внимание. Аз сега научих някои неща по трудния начин. Иначе за 19 долара дето съм дал преди 3 години кво да ти кажа - заснетото струва за мен стотици пъти повече. И сега пак ще си поръчам една за 13 долара и ще имам и резервни части дори. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted November 20, 2020 Share Posted November 20, 2020 Преди време бях отворил тема в нашия бит пазар да си продам слушалките, ама се отказах и помолих да се архивира. Има ли чалъм да се измъкне от прахта или да си отворя нова? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted November 20, 2020 Share Posted November 20, 2020 37 minutes ago, Mockingbird said: Преди време бях отворил тема в нашия бит пазар да си продам слушалките, ама се отказах и помолих да се архивира. Има ли чалъм да се измъкне от прахта или да си отворя нова? Дай линк и ще я върна обратно отворена. Спокойно и нова може да отвориш, което ти е по-лесно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted November 20, 2020 Share Posted November 20, 2020 Ето тази е. Предпочитам от архива да е, ама с условие, че ще си имам един безплатен ъп. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted November 21, 2020 Share Posted November 21, 2020 10 hours ago, Mockingbird said: Ето тази е. Предпочитам от архива да е, ама с условие, че ще си имам един безплатен ъп. Готов си - темата само беше заключена, откючих я и вече може да я ъпнеш. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 21, 2020 Share Posted November 21, 2020 Искам да купя точило за ножове. Бих бил благодарен на всеки с мнение и опит по темата да го сподели. Направих нова тема, за да не се разводнява тази. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted November 21, 2020 Share Posted November 21, 2020 14 hours ago, Godfather said: Готов си - темата само беше заключена, откючих я и вече може да я ъпнеш. Благодаря! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danzki Posted November 21, 2020 Share Posted November 21, 2020 Търси се сигурен човек за диагностика/ремонт на климатик ЛГ с току-що изтекла гаранция. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 25, 2020 Share Posted November 25, 2020 Мога ли да проверя онлайн какви имоти има вписани дадено лице или трябва да ходя на място някъде? За дядо ми става въпрос. Имам данните. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted November 25, 2020 Share Posted November 25, 2020 2 minutes ago, w00x said: Мога ли да проверя онлайн какви имоти има вписани дадено лице или трябва да ходя на място някъде? За дядо ми става въпрос. Имам данните. https://kais.cadastre.bg/ https://kais.cadastre.bg/bg/Services?InDocumentType=0 Мисля, че тук можеш. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 25, 2020 Share Posted November 25, 2020 Благодаря. Направих си акаунт, отивам на справките и избирам К23.Извадка от кадастралния регистър на недвижимите имоти с ЕГН, но ми излиза да търся имоти, а не да въвеждам ЕГН. Някой има ли идея как да поискам справка за всички имоти по ЕГН? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
plameni Posted November 25, 2020 Share Posted November 25, 2020 В имотния регистър. Дядо ти има ли ПИК на НОИ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts