t_tunchev Posted November 9, 2006 Share Posted November 9, 2006 Колко струва PSP в момента ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
3dfx Posted November 9, 2006 Share Posted November 9, 2006 да ви питам за да пусна евроком нет в офиса трябва ли да плащам и за кабелна? Да... Аз плащам, въпреки че нямам телевизор в офиса. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bl8 Posted November 9, 2006 Share Posted November 9, 2006 Колко струва PSP в момента ? Photoshop CD-ROM : $649.00 (справка тук) Въпрос : ако отида и си изкарам в някое фото дигитални снимки, ще се наложи ли да се изрежат отнякъде, в смисъл еднакво ли е отношението на дигиталните и нормалните снимки. По моя преценка дигиталните са 4:3, но "хартиените" колко са ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
slay Posted November 10, 2006 Share Posted November 10, 2006 изобщо не се режат от никъде, носиш им апарата или мемори картата избираш в кой от трите размера искаш снимката и ти я вадят цялата. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jojo Posted November 10, 2006 Share Posted November 10, 2006 И другия въпрос може ли да се зарежда битова газ по газстанциите все още ?Мерси Абсолютно забранено е по принцип. Ако си намериш служител дето да се навие - става. Така че пробвай по разни скатани малки незнайни газстанцийки Забранено, но не е отменено. За проба питах на 4 газстанции и никъде не ми отказаха... Иначе аз си я поръчвам и ми я карат у нас. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lada_1500 Posted November 10, 2006 Share Posted November 10, 2006 Забранено, но не е отменено. За проба питах на 4 газстанции и никъде не ми отказаха... Иначе аз си я поръчвам и ми я карат у нас. Как става тоя номер ,я даи повече инфо Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jojo Posted November 10, 2006 Share Posted November 10, 2006 (edited) Може би трябваше да уточня, че става въпрос за Пазарджик. Марица-газ: тел. 034 44 55 92 Звъниш, казваш си адреса и в колко часа да дойдат горе- долу, за да осигуриш човек у вас, те ти носят пълната бутилка, ти даваш празната и плащаш- 18,70 платих преди няколко месеца, сега не знам колко точно е. Edited November 10, 2006 by jojo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
z-man Posted November 10, 2006 Share Posted November 10, 2006 кой е най-изгодния вариянт за интернет в офис? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted November 10, 2006 Share Posted November 10, 2006 кой е най-изгодния вариянт за интернет в офис? Аз по принцип съм твърдо зад най-скъпите тарифи на Евроком,но не мога да си го позволя . Ся моя въпрос-за куките има ли ограничение на скоростта-когато са с включени сирени и когато са с изключени сирени.Говоря и за в града и извън Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
harmonika Posted November 10, 2006 Share Posted November 10, 2006 Аз по принцип съм твърдо зад най-скъпите тарифи на Евроком,но не мога да си го позволя . Ся моя въпрос-за куките има ли ограничение на скоростта-когато са с включени сирени и когато са с изключени сирени.Говоря и за в града и извън Когато са им включени светлините са МПС със специален режим на движение и ако иска може да кара с 4-та космическа. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted November 10, 2006 Share Posted November 10, 2006 а случайно не приеха ли нов закон който винаги ги задължава да се движат с включени светлини... ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted November 10, 2006 Share Posted November 10, 2006 (edited) а случайно не приеха ли нов закон който винаги ги задължава да се движат с включени светлини... ? Те сички МПС-та задължиха да се движат с включени светлини.Няма денем,няма нощем фаровете на ON Едит:А аз помислих че по принцип Edited November 10, 2006 by asd Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted November 10, 2006 Share Posted November 10, 2006 той май говори за сирените Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted November 10, 2006 Share Posted November 10, 2006 Те сички МПС-та задължиха да се движат с включени светлини.Няма денем,няма нощем фаровете на ON тва ми е ясно говоря за сирените на патрулките Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEFARIOUS Posted November 10, 2006 Share Posted November 10, 2006 кой е най-изгодния вариянт за интернет в офис? Z, баща ми се е спрял на БТК ADSL за работата като най-добър. Аз лично нямам мнение . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted November 10, 2006 Share Posted November 10, 2006 (edited) някой случаино да знае фирма която да изпълнява покриви от поликарбонат че се получи малка засечка на терасата и навеса трябва да се прави на ново Edited November 10, 2006 by zlobil Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted November 11, 2006 Share Posted November 11, 2006 Колко струва PSP в момента ? Photoshop CD-ROM : $649.00 (справка тук) PlayStation Portable ? 498 лв. --- Как мога да си направя татуировка, която да седи примерно няколко седмици или няколко месеца ? Вчера ми направиха с кана, но остана само няколко часа, докато се изкъпах Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted November 11, 2006 Share Posted November 11, 2006 PlayStation Portable ?498 лв. --- Как мога да си направя татуировка, която да седи примерно няколко седмици или няколко месеца ? Вчера ми направиха с кана, но остана само няколко часа, докато се изкъпах PlayStation Portable Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted November 11, 2006 Share Posted November 11, 2006 PlayStation Portable ?498 лв. --- Как мога да си направя татуировка, която да седи примерно няколко седмици или няколко месеца ? Вчера ми направиха с кана, но остана само няколко часа, докато се изкъпах усвен с кана други временни няма , а тая дето са ти я правили явно е била с кофти къна , по принцип ако се пази може да изкара има няма седмица - две но като почне да избелява е много грозна работа има едно студио на малката главна в уличката до халите по принцип пича не може да прави истински татуировки (многоооо е зле) ама пък с къната може да се справя по-добре Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted November 11, 2006 Share Posted November 11, 2006 Трябват ми детски песни някаде ако има по голяма колекция няма да откажа трябва от типа на Врабчетата за 4-5 годишно дете . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 11, 2006 Share Posted November 11, 2006 Ако отида сега да пререгистрирам автомобил (след като изтече срока за смяна на номерата) дали ще наглярстват да ме глобяват? Автомобилът не се е движил бая време и сега мисля пак да го подкарвам. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted November 11, 2006 Share Posted November 11, 2006 усвен с кана други временни няма , а тая дето са ти я правили явно е била с кофти къна , по принцип ако се пази може да изкара има няма седмица - две но като почне да избелява е много грозна работа има едно студио на малката главна в уличката до халите по принцип пича не може да прави истински татуировки (многоооо е зле) ама пък с къната може да се справя по-добре А някой ми каза нещо за "туш" ? С него как стоят нещата ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted November 11, 2006 Share Posted November 11, 2006 (edited) А някой ми каза нещо за "туш" ? С него как стоят нещата ? Не знам за туша, ама аз редовно си "татуирам" пръстите със сребърни соли. Като се има предвид, че си мия ръцете средно около 30 пъти дневно (от които половината със сапун) и седи около седмица, на друга част на тялото сигурно ще седи поне 2 седмици. В този случай пигментацията се дължи на елементарно сребро, проникнало в кожата. Обаче не съм чувал някой да използва нарочно сребърни соли за правене на временни татуировки. Става нещо такова: Тази е на осем дни и вече е избледняла. А и контакта на солите с кожата беше не повече от 10 секунди. Edited November 11, 2006 by alchemy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Otli4nik Posted November 11, 2006 Share Posted November 11, 2006 Евтино решение за хостинг, но да може да стане плащането ако съм извън Б-я? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted November 11, 2006 Share Posted November 11, 2006 (edited) Абе хора на кой филм/сериал soundtrack беше песента Paul.Oakenfold.-.Ready.Steady.Go?!?Ей начи пратиха ми я и не моа са сета и не мога.Ша са застрелям Edited November 11, 2006 by asd Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts