gado Posted June 5, 2020 Share Posted June 5, 2020 Да пукна ако ти разбрах нещо.... Ама яко изумяваш, когато сам се вкарваш в противоречие. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 5, 2020 Share Posted June 5, 2020 26 minutes ago, gado said: Да пукна ако ти разбрах нещо.... Ама яко изумяваш, когато сам се вкарваш в противоречие. ДоооообреТ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikktor Posted June 6, 2020 Share Posted June 6, 2020 Какви са таксите при прехвърляне на автомобил, нотариус който да свърши работа бързо? За Пловдив. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted June 6, 2020 Share Posted June 6, 2020 (edited) Преди 2 седмици продадох старото рено, излезе 98 лв. всичко. Обаче зависи каква е оценката на колата, в случая беше около 100 лв., защото колата беше 30+ годишна. Таксата за самия нотариус беше 50 лв., другото беше прехвърляне от една община в друга. Веднага вече я заприходяват на новия собственик. Самото прехвърляне стана за 10 минути до пешеходния мост, има паркинг 3 лв. и не вървиш като луд да обикаляш къде да спреш. Първо ме върнаха, че не носих бележка за платен данък, че без нея не става. Edited June 6, 2020 by jozo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikktor Posted June 7, 2020 Share Posted June 7, 2020 Срещу новотела е дясно ли? Където отляво има банка, а отдясно правят застрахователна оценка? А трябва ли да си записвам час или мога да отида по всяко време? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted June 8, 2020 Share Posted June 8, 2020 Не, от страната на Марица Юг. Спира се до моста и от западна страна има един двор, вътре се влиза, без час на момента те приемат и за 10 минути всичко е готово. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted June 8, 2020 Share Posted June 8, 2020 @jozo @vikktorpenchev Ако е същия Димов съм ходил преди години там. Винаги е по-лесно с карта: https://www.google.com/maps/place/Kolyo+Dimov+Notary/@42.152316,24.745272,20.5z/data=!4m5!3m4!1s0x14acd19621e63535:0xa63ad922383c7239!8m2!3d42.1523002!4d24.7454998 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted June 8, 2020 Share Posted June 8, 2020 Баш този, аз реално него не го видях, има си хора, бачкат много бързо, доволен съм. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted June 11, 2020 Share Posted June 11, 2020 Някой да има палетна количка, която мога да ползвам събота за 10-на минути? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasshko Posted June 19, 2020 Share Posted June 19, 2020 (edited) Да знаете добър зъболекър в Пловдив по естетична дентална медицина. Сиреч да правят коронки и фасети и крайният ефект да е като на Благо Джисъса ... Edited June 19, 2020 by sasshko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikktor Posted June 21, 2020 Share Posted June 21, 2020 Илко Деянов, баща му също е зъболекар, срещу църквата Св. Петка. Аз съм много доволен от неговите услуги, но не е особено евтин зъболекар. Жена ми си прави корона там, но даде 700 лв защото й е преден и най-хубаво да е представителен, но има и по-евтини. Казва, че е неразличим от нов. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikktor Posted June 21, 2020 Share Posted June 21, 2020 (edited) Имам един принтер xerox phaser 3040, разпечатах 3 страници и светна оранжевата лампа. Смених тонера с някакъв универсален и продължава да свети. Техния софтуер казва communication with the printer failed. Пробвах на друг порт, нищо не става. Отзад доста загрява, но мисля че това е нормално, като отворя капака има удивителна и 175 градуса Да му дам ли шанс или да ходя да вземам https://www.canon.bg/printers/pixma-ts5350-series/ Печатам рядко, може би на 3 месеца 10 броя Edited June 21, 2020 by vikktorpenchev Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nitro Posted June 21, 2020 Share Posted June 21, 2020 Имам стар компютър със захранване, което по етикет е 300W. Опитах се да сложа въпростоно захранване на по-нова машина, която в момента е със захранване, което по етикет е 250W. След размяната по-новата машина не тръгва и дъното пищи, та си оставих захранването, което по етикет е по-слабо. Защо се получава така? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chasti Posted June 21, 2020 Share Posted June 21, 2020 Сложи по 1 снимка на волтажите да видим ако искаш. Не би трябвало си мисля ако е слабо захранването да не тръгне машината, проблемът по-скоро ще е като се натовари. Пищенето се опитва да ти каже какво не е наред: https://www.computerhope.com/beep.htm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nitro Posted June 21, 2020 Share Posted June 21, 2020 (edited) "https://www.computerhope.com/beep.htm" при положение, че компютърът е Дел, пищенето бе по-скоро с повтаряемост от 1 и фактът, че BIOS не зареди явно там е станал някакъв проблем. Вече прибрах старото захранване и в момента не ми се рови да снимам.Всички вентилатори тръгнаха, до дъното достига ток, ама BIOS не стартира... Не знам. Другото, което направих при отварянето бе да разменя местата на плочките РАМ. Edited June 21, 2020 by Nitro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted June 24, 2020 Share Posted June 24, 2020 (edited) Батерията на телефона ми (Galasy S6) сдава багажа. Знам, че по Руски е пълно със сервизи, да препоръчате конкретен? Edited June 24, 2020 by Antares Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 27, 2020 Share Posted June 27, 2020 On 6/24/2020 at 3:00 PM, Antares said: Батерията на телефона ми (Galasy S6) сдава багажа. Знам, че по Руски е пълно със сервизи, да препоръчате конкретен? Откъм гарата първите магазинчета от източния край - избрах ги по лъскавите витрини и до момента не са ме подвели. Но съществува вероятност да платиш няколко лева повече. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted June 27, 2020 Share Posted June 27, 2020 6 hours ago, RaptoR said: Откъм гарата първите магазинчета от източния край - избрах ги по лъскавите витрини и до момента не са ме подвели. Но съществува вероятност да платиш няколко лева повече. Уф, забравих да пиша - във фейса ми препоръчаха "Радиоком" и там я смених. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasshko Posted June 27, 2020 Share Posted June 27, 2020 Препоръчайте външен хард диск. 4-8TB няма да се ползва супер често. За бекъп на файлове със големина 100-200ГБ. Не знам с какви скорости се прехвърлят, но аз ще мятам от WD Red 7200rpm SATA III. Нещо качествено търся... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 27, 2020 Share Posted June 27, 2020 Аз си купих на черния Петък Seagate Expansion Desk 6TB. С външно захранване е. Закачил съм го на USB 3 и го използвам като вътрешен диск реално. Слагам си на него филми, гледам си ги по мрежата.. Не мога да кажа как се държи в дългосрочен план, съответно, но до момента нямам никакви забележки. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 27, 2020 Share Posted June 27, 2020 Аз имам три външни диска съответно 3, 4 и 6 TB. В кутията ми има само едно SSD, което скоро ще сменя, че става малко. От патилата си с дискове вече съм станал егоист и почти нищо не държа като торенти. Свалям и зачезвам. Дисковете се ползват основно като библиотеки за филми и архиви. Понеже парен каша духа, редовно ги проверявам и са добре. Единствено ми остава засега проблема с най-малкия, който явно пострада при токов удар и нямам време да го мъча и разнасям по севизи. Всичко e WD и всичко е от разни черни петъци. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasshko Posted June 28, 2020 Share Posted June 28, 2020 Western Digital MyPassport, 5TB, USB 3.2(Gen 1), Черен | WDBPKJ0040BBK На това се спрях, скъпичко е в момента, ама съм на зор и няма как. 270лв Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted June 28, 2020 Share Posted June 28, 2020 Преди помня, че ако с купиш някакъв по-голям уред от Технополис ти го доставят направо у вас и не е нужно сам да си го мъкнеш. Това дали още важи като възможност, ако не- има ли някой друг магазин, който предлага такава възможност, пък било то и срещу допълнително заплащане? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 28, 2020 Share Posted June 28, 2020 По принцип е възможност, но заради пандемията може да ти се направят на интересни. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikktor Posted June 29, 2020 Share Posted June 29, 2020 Някой може ли бързичко да ми обясни къде е сервиз САЕ на цариградско? Някъде "отзад" трябва да е... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts