asd Posted November 5, 2006 Share Posted November 5, 2006 А в духа на игрите някой знае ли къде се продава тая игра-ъъъ как да я опиша.Представлява едно като платно със оцветени кръгове на него.Незнам точно как се играе,но ми е мн интересно .Има едно такова мисля,че рекламата беше на Vivatel или на Globul-пак така едни пичове са се наредили там върху въпросното платно и по едно време падат .Ако някой са сеща за кфо става въпрос да обясни по-хубаво или да каже дека са продава Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted November 5, 2006 Share Posted November 5, 2006 Представлява едно като платно със оцветени кръгове на него.Незнам точно как се играе,но ми е мн интересно Играта се казва Twister до колкото знам, но за съжаление не знам къде може да се намери такова нещо btw в "Мъже в Черно 2" имаше един такъв момент дето онея червеите играеха с мадамата на туистър Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
milleto Posted November 5, 2006 Share Posted November 5, 2006 Може и да си я направиш сам.Общо взето идеята е следната:Около 3-4-5 човека играят.На който му е реда завърта една стрелка, която показва един от цветовете и той трябва с крак или ръка да стъпи на него.След това другия...и така докато не стане едно мацово преплитане.Забавна работа. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted November 5, 2006 Share Posted November 5, 2006 Може и да си я направиш сам.Общо взето идеята е следната:Около 3-4-5 човека играят.На който му е реда завърта една стрелка, която показва един от цветовете и той трябва с крак или ръка да стъпи на него.След това другия...и така докато не стане едно мацово преплитане.Забавна работа. Аха .Мерси много.Ако някой все пак има идея от каде да си я купя да казва иначе па търса някой от щатите да ми я замъкни пък в краен случай ша си я напрая сам Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted November 5, 2006 Share Posted November 5, 2006 Има ли сайт за пращане на СМС-и от МТел към ГлоБул? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 5, 2006 Share Posted November 5, 2006 Играта се казва Twister до колкото знам, но за съжаление не знам къде може да се намери такова нещо btw в "Мъже в Черно 2" имаше един такъв момент дето онея червеите играеха с мадамата на туистър Аха .Мерси много.Ако някой все пак има идея от каде да си я купя да казва иначе па търса някой от щатите да ми я замъкни пък в краен случай ша си я напрая сам METRO - 34 лева. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted November 5, 2006 Share Posted November 5, 2006 renegat naistina sviriha v4era v gepi i be6e dosta dobre men mi haresa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted November 5, 2006 Share Posted November 5, 2006 Някой може ли да ми намери прабългарски календар? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopche Posted November 5, 2006 Share Posted November 5, 2006 (edited) Edited May 25, 2007 by kopche Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted November 5, 2006 Share Posted November 5, 2006 Аз лично си купих моите Микадо-клечки от една будка с джунджурии (продават батерийки, Домино, кубче на Рубик, химикалки и т.н.) на спирка в София. Оглеждай се за такива места, мисля, че самите клечки струват не повече от 1 лв. Зарибявката е сериозна А ако не намериш - купи си клечки за шишчета - абсолютно същите са Хммм... бе аз уж гледам по такива места но явно не нацелвам точното И да определено са сериозна зарибявка препоръчвам ги на всеки Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dulgia Posted November 5, 2006 Share Posted November 5, 2006 Искам да си изкарам няколко снимки на голяма резолюция в размер, подходящ да се закачат на стената.Къде да отида-във фотостудио или печатница?Искам да станат като картини-с рамка и т.н както си му е реда. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEFARIOUS Posted November 5, 2006 Share Posted November 5, 2006 Има един такъв копирен център под Дома на Науката и Техниката, ама дерат яко понякога. Виж там и питай. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted November 6, 2006 Share Posted November 6, 2006 Къде се кара курсът за БЧК казахами някаде покрай Папараци но къде точно . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 6, 2006 Share Posted November 6, 2006 Oткъде може да се купят и за колко пари шумозаглушаващи слушалки ? незнам така ли им казват даже От тея където ги използват например в някои шумни цехове или пък има едни където къртят с канго и те гледам си слагат Все си мисля че в някои строителен магазин може да има такива Наричат се АНТИФОНИ Не са трудни за намиране, но има и доста боклуци по магазините. Ще откриеш там където ти е казал човека, 100% из магазините на Филипово ще имаш избор, в Аркос между В.Априлов и Руски, Мисота, където ти е най-близо общо взето. Цените са от 2 до 6 лв в зависимост от вида и качеството Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted November 6, 2006 Share Posted November 6, 2006 Търся магазин с богат асортимент ръкавици, най-вече плетени. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TeQuila^^ Posted November 6, 2006 Share Posted November 6, 2006 "Къде се кара курсът за БЧК казахами някаде покрай Папараци но къде точно ." Taka idvaiki ot bilata po biv6iq bulevard Dimitar Blagoev (sega mai se vodi izto4en) sviva6 v purvata ulica v dqsno predi svetofara . Mislq 4e be6e ulica Iztok edna pavirana kudeto sa ciganite i tam si vurvi6 50-100m i 1vata v lqvo. To e nqkuv medicinski centur ima ograda vutre lineiki i taka pone az tam karah. Nqvki film4eta za katastrofi pokazvaha na men onq pi4 mi pokazva6e nqkvi hvatki kato ti zasedne ne6to v gurloto nali se se6ta6 kato po detskite Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted November 6, 2006 Share Posted November 6, 2006 Търся ефективно лекарство против хроничен синузит. И не от тези по аптеките. Самата аз преди години се излекувах форевър със сок от чесън, газ и още нещо, ама точно това "още нещо" ми се губи та сега съм тръгнала да си възстановявам празнотата. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted November 6, 2006 Share Posted November 6, 2006 пробвай хомеопатичните лекарства.имат ефект при доста заболявания и са природно чисти Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted November 6, 2006 Share Posted November 6, 2006 С кабелна телевизия Евроком хваща ли се FoxCrime? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted November 6, 2006 Share Posted November 6, 2006 По-скоро не..поне аз го търсих,но не го намерих Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted November 6, 2006 Share Posted November 6, 2006 Мисля , че е кодиран ,за тва не можете. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted November 6, 2006 Share Posted November 6, 2006 Защо всички индианци са кюсета и нямат лицево окосмяване O_o... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted November 6, 2006 Share Posted November 6, 2006 Защо всички индианци са кюсета и нямат лицево окосмяване O_o...Бях чел, че ги скубят космите по лицето си... Мисля, че беше изкуствено постигнато, но не мога да кажа със сигурност Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted November 7, 2006 Share Posted November 7, 2006 Някой може ли да ми каже +346 на коя държава е код? Първите 5 цифри всъщност са: +34637... Днес имам пропуснато повикване от този номер... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VooDooMaN Posted November 7, 2006 Share Posted November 7, 2006 Spain +34 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts