Deyan Posted November 2, 2006 Share Posted November 2, 2006 Нов веднага ще откриеш в MOTO-PHOE разбира се! Намира се точно до сградата на Ванко 1. Няма как да сгрешиш - има и голям комин хехехех. Магазинерът е много любезен, ще ти чукне на компютъра каквато част пожелаеш и ще ти помогне - предупреждавам - цените са стряскащи Цените там са ми ясни...смяна на гърне и коригиране на две врати - 300лв. ,стига вече. Търся магазин,в който цените да са нормални...един бендикс е около 30лв. И все пак благодаря R_a_p_t_o_R Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted November 2, 2006 Share Posted November 2, 2006 Цените там са ми ясни...смяна на гърне и коригиране на две врати - 300лв. ,стига вече.Търся магазин,в който цените да са нормални...един бендикс е около 30лв. И все пак благодаря R_a_p_t_o_R Имаше един магазин за Форд на ул. Победа 13 (?), под новия блок. Оттам съм купувал навремето някои неща на добри цени. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted November 2, 2006 Share Posted November 2, 2006 (edited) Цените там са ми ясни...смяна на гърне и коригиране на две врати - 300лв. ,стига вече.Търся магазин,в който цените да са нормални...един бендикс е около 30лв. И все пак благодаря R_a_p_t_o_R Ако знаеш залата Юнивърс ( има си кафе и сладкарница ) като застанеш пред залата гледаш на отсрещния тротоар преди светофара ще видиш на ъгъла на сградата " Еуро 07 " май беше или нещо от сорта та мсе продават части можеш да питаш там . Edited November 2, 2006 by UzITo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Tinkertrain Posted November 2, 2006 Share Posted November 2, 2006 С какво ще ме накажат, ако ме хванат да карам без книжка ? Глобата е от 100 до 300лв. По чл. 177 от закона за движение по пътищата. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted November 2, 2006 Share Posted November 2, 2006 или 20лв рушвет , преди да взема книжка са ме хващали 2-3 пъти и само ми зеха за почерпка Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakatak_zick Posted November 2, 2006 Share Posted November 2, 2006 nqkoi znae li nqkoq lesna programa za slivane na nqkolko pesni v 1 ? izvinqvam se za latinicata ama ne mi ba4kat ne6to flextaipa power mp3 cutter joiner мнооого лесна програма Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted November 2, 2006 Share Posted November 2, 2006 (edited) А някой да знае програма, която сваля песни от диск директно на мп3-йки но да не е AudioCatalyst? /edit: Мерси много и на двамата - наистина ми помогнахте! Edited November 3, 2006 by sandman Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted November 3, 2006 Share Posted November 3, 2006 (edited) А някой да знае програма, която сваля песни от диск директно на мп3-йки но да не е AudioCatalyst? Има много такива програми. Аз ползвам директно Windows media player 9 с плъгин от Intervideo за рипване в mp3. Версия 10 си има вграден плъгин за това. Nero също може да рипва в mp3, и също поддържа бази данни с тагове. Друга програмка за която се сещам е dBpowerAmp, която има плъгини за различни формати като flac например, както и много възможности за настройки на битрейти, нива и др. Да не забравяме и Winamp . Могат да се изброят още много и добри програми. Моят избор бе продиктуван от удобството да слушам, да свалям музика от CD и да записвам аудио CD от mp3, ползвайки една програма. Edited November 3, 2006 by alchemy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted November 3, 2006 Share Posted November 3, 2006 А някой да знае програма, която сваля песни от диск директно на мп3-йки но да не е AudioCatalyst? Ако наистина държиш на качеството, силно ти препоръчвам комбинацията: Exact Audio Copy И след това разбира се: FLAC И двете програми са free of charge... и е най доброто ако искаш да съхраниш музиката без да я преебаваш със lossy compression (mp3) Колкото до просвирването... препоръчвам foobar2000 защото няма друг равен на него ух.. сега видях че искаш директно на мп3 в такъв случай ти трябва само EAC.. по време на инсталация ще те пита за инсталиране на LAME mp3 encoder .. който е възможно най-доброто в света на mp3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
slay Posted November 3, 2006 Share Posted November 3, 2006 някой знае ли кой мач от германия ще дават в събота по еврокома, защото тъпия им сайт не е обновяван от 2 години и половина Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted November 3, 2006 Share Posted November 3, 2006 или 20лв рушвет , преди да взема книжка са ме хващали 2-3 пъти и само ми зеха за почерпка И аз за това си мислех, защото би трябвало да са по-благосклонни, след като им докажа, че съм си взел двата изпита Просто не ми се чака да ми я дадат. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mandirimuniak Posted November 3, 2006 Share Posted November 3, 2006 Как се маха windows - a да стартира с натискане на ctrl + alt + del ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEFARIOUS Posted November 3, 2006 Share Posted November 3, 2006 И аз за това си мислех, защото би трябвало да са по-благосклонни, след като им докажа, че съм си взел двата изпита Просто не ми се чака да ми я дадат. 5 дни експресната поръчка? Не е чак толкова... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gnominio Posted November 3, 2006 Share Posted November 3, 2006 Абе хора аз съм на евроком за 30 кинта от скоро ми се появи некав проблем по скоро от днес . Кат свалям от на6те саитове и другаде си4ко е ок ама кат тругна да свалям от торенти .Торентите не тръгват от разли4ни торент тракери мъ4а с разли4ни програми не става тва едно , после пускам дц++ и там не ми зарежда нито един хуб на си4ки пи6е рефусед бай таргет машиин.Моля хелпнете сори ако не сам налу4кал пражилното място дет да пусна тоя въпрос!!!10x предварително!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted November 3, 2006 Share Posted November 3, 2006 И аз за това си мислех, защото би трябвало да са по-благосклонни, след като им докажа, че съм си взел двата изпита Просто не ми се чака да ми я дадат. При това положение по-добре изобщо да не караш че ако попаднеш на някой по заядливи може и въобще да не ти я дадат!Пък и 1 месец без кола няма да умреш при положение че след тва сумати години ще имаш възможност да караш. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted November 3, 2006 Share Posted November 3, 2006 ...пък и 1 месец без кола няма да умреш при положение че след тва сумати години ще имаш възможност да караш. Също така да си трошиш нервите и да псуваш... докато накрая не ти мине през акъла да си срежеш книжката и да се приключи с цялата простотия по пътищата ни... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted November 3, 2006 Share Posted November 3, 2006 Също така да си трошиш нервите и да псуваш... докато накрая не ти мине през акъла да си срежеш книжката и да се приключи с цялата простотия по пътищата ни... Да много си прав.Пък също така недай си боже да стане катастрофа от сега мога да кажа кой ша изкарат виновен въпреки от ситуацията Пък нека се обеснява че се е взел изпита и т.н. И наистина сега и аз се чудя дали да карам просто караме като говеда може би и те ще се по дисциплинирани от българските шофиори.Вчера например една лелка до мен нестига че прави ляв завой от дясната лента на сичкото отгоре в тоя момент си пали цигарата и съвсем не гледа къде кара и в същото време ме натиска мен също наляво в тея разделителните жилеза между двете платна Хубаво че и надух яко клаксона да се събуди.Или пък пак вчера един с Лада Нива приказваш по телефон от Тримонциум до Сточна гара се чудеше коя лента да хване наляво надясно и аз накъдето тръгна той пред и мен пак изяде няколко за роднините .................... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pi4aga Posted November 3, 2006 Share Posted November 3, 2006 пф,късайте си книжките,мятайте автомобилите в марица.тъкмо по-малко движение ще има и нема да харчи толкова таралясника по задръстванията иначе някой да знае от къде мога да си купя локум?ама истински,не ония боклуци от 60 'стинки по магазините Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted November 3, 2006 Share Posted November 3, 2006 5 дни експресната поръчка? Не е чак толкова... Да бе, ама трябва да чакам и 2 седмици за БЧК Тъпа работа... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bratmito Posted November 4, 2006 Share Posted November 4, 2006 Вярно ли е,че удължават срока за евтините шофьорски курсове до Април 2007? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted November 4, 2006 Share Posted November 4, 2006 някой знае ли тея шибани австрийци кога ще пуснат парното да им за район тракия става въпрос Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted November 4, 2006 Share Posted November 4, 2006 Наистина ли Ренегат свирят в Гепи тази вечер? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lada_1500 Posted November 5, 2006 Share Posted November 5, 2006 Oткъде може да се купят и за колко пари шумозаглушаващи слушалки ? незнам така ли им казват даже От тея където ги използват например в някои шумни цехове или пък има едни където къртят с канго и те гледам си слагат Все си мисля че в някои строителен магазин може да има такива Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted November 5, 2006 Share Posted November 5, 2006 Oткъде може да се купят и за колко пари шумозаглушаващи слушалки ? незнам така ли им казват даже От тея където ги използват например в някои шумни цехове или пък има едни където къртят с канго и те гледам си слагат Все си мисля че в някои строителен магазин може да има такива произволен магазин за работно облекло. продават всякакви предпазни средства, от обувки с истински метални бомбета (да си изтърваваш спокойно тежки неща върху пръстите ) до предпазни очила за лев и педесе (да не ти се забиват стружки из очите). подобен магазин има на сточна гара, като слизаш от автогара "родопи", точно преди кръстовището на сточна гара, вдясно се пада. има и из уличките между гладстон и пожарната, ама в момента не мога да се сетя коя точно беше..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted November 5, 2006 Share Posted November 5, 2006 (edited) Някой да знае къде се продава играта Микадо, но клечките да са дървени а не пластмасови и гадни За незнаещите Микадото се играе с комплект от 40, дълги около 20 см клечки, които се разпръват на равна и гладка повърхност. Целта е да вземеш колкото се може повече клечки, без да мръднеш друга клечка, освен тази която се опитваш да вземеш Edited November 5, 2006 by chistacha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts