Samo_minava Posted September 27, 2019 Share Posted September 27, 2019 Пичове, необходимо ми е да дръпна около 5-6гб информация от Rapidgator или uploaded.net. Досещате се, че за аматьор като мен без регистрация и прочие ще отнеме само 2 часа за един файл, който е около 300-400мб. Поне така изписва. 50кб/с... Някой може ли да бутне едно рамо и да даде достъп или да му изпратя на лично адресите и да ги дръпне той, после предполагам, че е по-лесно "предаването" на информацията. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted September 27, 2019 Share Posted September 27, 2019 (edited) На мен само един монитор ми трябва. Edited September 27, 2019 by Mockingbird Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted September 28, 2019 Share Posted September 28, 2019 И на мен един. Виден си има EIZO, да не се бута Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaiconDogg Posted September 29, 2019 Share Posted September 29, 2019 On 9/25/2019 at 11:18 AM, MaiconDogg said: От седмица си го мисля , но така и не ми попада друго под ръка и не съм пробвал , но иначе сега е с оригинално . Явно първо ще пробвам друго преди да посетя виваком . Та пробвах други 2 зарядни и същата работа . Батерията се държи добре , но и трябват сумати часове да се зареди и така телефона става труден за използване . Гаранцията ми към виваком не е на мое име . Проблем ли е аз да го закарам с гаранцията или трябва човека на който се води , защото би било проблем , тъй като не си е в България . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 29, 2019 Share Posted September 29, 2019 Не помня да са ми искали лична карта като съм карал телефон за ремонт във Виваком. Или където и да било. Стига да имаш гаранционната карта. Може да пробваш да се свържеш директно със сервиза също така. Аз така направих, когато имах LG купено от Виваком. Свързах се директно с ЛГ на национален телефон. Казаха ми да го пратя директно в техен сервиз. Занесох го в МОСТ Компютърс и след 7 календарни дни ми го върнаха отремонтиран с протокол и всичкото. https://www.lenovo.com/bg/bg/services-warranty/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted September 29, 2019 Share Posted September 29, 2019 Някой да е купувал корнизи от Икеа? Трябват ми онези гумени уплътнения, които се слагат на държачите. 5-6 бройки от дебелите. Имам някъде, но изобщо не ги намирам. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
evropata Posted October 2, 2019 Share Posted October 2, 2019 (edited) Здравейте, Искам да попитам ако трябва да се избира за доставчик на интернет и ТВ в Пловдив между А1 и Виваком, кое е за предпочитане? В момента съм на Cooobox и като цяло съм доволен от тях, но ще се местя скоро в ново жилище и ми се иска да имам мнение и за другите играчи на пазара. При посочените по-горе мобилни оператори може да се комбинира и пакет с мобилен телефон та да се направи пакетна цена. П.С и на новият адрес си имат покритие Cooolbox, така че си остава варианта и за преместване на услугата просто. Edited October 2, 2019 by evropata Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted October 2, 2019 Share Posted October 2, 2019 (edited) 4 hours ago, evropata said: Здравейте, Искам да попитам ако трябва да се избира за доставчик на интернет и ТВ в Пловдив между А1 и Виваком, кое е за предпочитане? В момента съм на Cooobox и като цяло съм доволен от тях, но ще се местя скоро в ново жилище и ми се иска да имам мнение и за другите играчи на пазара. При посочените по-горе мобилни оператори може да се комбинира и пакет с мобилен телефон та да се направи пакетна цена. П.С и на новият адрес си имат покритие Cooolbox, така че си остава варианта и за преместване на услугата просто. Аз лично съм на Виваком комбинирано: ТВ М+ + FiberNet 50mbit + Smart L+ = в сайта им пише 51.78 аз плащам 42.80, но съм преподписвал. Клиент съм от 4+ години. Телевизията е IpTV и съм доста доволен, защото отдавна не гледаме реклами или спазваме часове за предавания. Може да връщаш до 1 седмица назад. Интернета не съм имал проблеми, но се ползва за сърфиране и клипове, някой филм от замунда нищо по специално. Мобилния ми план е с неограничение минути, 2000 в ЕУ и 4000МБ нет в ЕУ. Единствено ТВ приемника го смениха имало е някаква дефектна партида и на 3та година замина. Прекъсвания или проблеми нямам спомен. При наще съм им пуснал на А1 най-ниската тарифа А1 смарт 25: 60 канала + 25mbit нет = 17лв. За техните нужди ги устройва и нямат проблеми. А1 изграждат IpTV и нямат навсякъде обхват. Отиди и провери на место в офисите какви пакетни цени могат да ти предложат. Ако са в акция или прехвърляш може да предложат нещо по-добро. Edited October 2, 2019 by UzITo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 2, 2019 Share Posted October 2, 2019 Как се наричат този тип вентилатори на Български език? Не съм сигурен как да ги търся. Искам да купя няколко такива с добро качество (затова не искам да взимам Китайски боклуци), които да са тихи и да си ги монтирам с един термостат над усилвателя, за да издухват топлия въздух напред. Над уреда няма място, защото е в шкаф, иначе щях да сложа стандартни вентилатори за кутия. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted October 2, 2019 Share Posted October 2, 2019 (edited) 14 hours ago, evropata said: Здравейте, Искам да попитам ако трябва да се избира за доставчик на интернет и ТВ в Пловдив между А1 и Виваком, кое е за предпочитане? В момента съм на Cooobox и като цяло съм доволен от тях, но ще се местя скоро в ново жилище и ми се иска да имам мнение и за другите играчи на пазара. При посочените по-горе мобилни оператори може да се комбинира и пакет с мобилен телефон та да се направи пакетна цена. П.С и на новият адрес си имат покритие Cooolbox, така че си остава варианта и за преместване на услугата просто. Забравяш за А1 на момента - нета им е през Docsis модем - трагедия. Виваком, ако е оптика, ама оптика - виждаш влакна във входа си, а не слушаш какво ти говорят оранжевите човечета - е добър вариант, особено ако си абонат и на мобилна услуга. Но скорост над 80 мегабита - забрави. Зависи кое ти е приоритет. Лично не виждам смисъл от нет над 100 мегабита, така че ако гониш цена - Виваком е вариант - ще направят добра пакетна, с малко пазарлък. При Кулбокс нетът е най-бърз, тоест ако гониш скорост, местиш услугата, но и плащаш цената. Edited October 2, 2019 by Lucky Luciano Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted October 3, 2019 Share Posted October 3, 2019 Ангел, това е турбинен вентилатор. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 3, 2019 Share Posted October 3, 2019 При смърт на собственика на имот, какво става с партидите на тока и водата? На чие име се водят? Трябва ли наследниците да си ги прехвърлят или автоматично се прехвърлят по някакъв начин? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted October 3, 2019 Share Posted October 3, 2019 (edited) 23 minutes ago, w00x said: При смърт на собственика на имот, какво става с партидите на тока и водата? На чие име се водят? Трябва ли наследниците да си ги прехвърлят или автоматично се прехвърлят по някакъв начин? Трябва да се прехвърлят. Водят се на починалия, докато някой не ги запише на себе си. ВиК дават 2 месеца срок, за да се смени титуляр, после има някакви глоби. На Евн не помня, но пак е хубаво да се смени. Титуляр на данъка на имота също се сменя (или поне аз го смених). Искат удостоверение за наследници. Edited October 3, 2019 by gal4enceto Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 3, 2019 Share Posted October 3, 2019 Той имота вече е прехвърлен отдавна. Данъците също. Само за ВиК и ЕВН не се бях сетил. 2 месеца и после глоби. Ох мале... Чудя се за 10 години просрочване на сроковете какви глоби ще наложат. Каква е процедурата по прехвърлянето? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted October 3, 2019 Share Posted October 3, 2019 Според мен никакви. Ако ще го продаваш прехвърляй, иначе няма смисъл. Плащат ли се сметките не им дреме от къде идват парите и на чие име е партидата.... Иначе с удостоверение за наследници се пускат разни молбички, май търсеха и смъртен акт... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvdrw Posted October 4, 2019 Share Posted October 4, 2019 При нас, поне 10 години и ел. и вода се водеха на името на бащата. Както каза мерудията плащат ли се сметките, няма ядове. Ако ще прехвърляте, носете си удостоверение за наследници, евентуално копие на смъртен акт. ВиК в която и да е каса из града, електричеството на ул. Кичево примерно или в друг клиентски център. В БГ пощи не може. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted October 4, 2019 Share Posted October 4, 2019 9 hours ago, w00x said: Той имота вече е прехвърлен отдавна. Данъците също. Само за ВиК и ЕВН не се бях сетил. 2 месеца и после глоби. Ох мале... Чудя се за 10 години просрочване на сроковете какви глоби ще наложат. Каква е процедурата по прехвърлянето? На роднини стара партида водила се на починал от 10+ години бяха любезно поканени от ЕВН с писмо да сменят партидата в офиса в мол Пловдив (Смирненски). Този офис им е главния и им беше даден срок май 2 месеца без да има глоби или такси по прехвърляне. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaiconDogg Posted October 4, 2019 Share Posted October 4, 2019 На доста места чета , че брезовско шосе от Пловдив до Войводиново не изисква винетка , дали е вярно това ? Или пътчето което от отбивката на Васил Левски стига направо на язовирчетата на Войводиново ? Сега проверих и според тази карта https://www.bgtoll.bg/karta по закон не се изисква винетка от Пловдив до Войводиново , освен ако не излезеш през изгрев де . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvdrw Posted October 4, 2019 Share Posted October 4, 2019 Не се иска. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted October 5, 2019 Share Posted October 5, 2019 On 10/3/2019 at 11:18 PM, w00x said: При смърт на собственика на имот, какво става с партидите на тока и водата? На чие име се водят? Трябва ли наследниците да си ги прехвърлят или автоматично се прехвърлят по някакъв начин? Не се прехвърлят автоматично,ако се плащат сметките на Евн и ВиК им е все тая на кой се водят.У нас сметките за ток и вода се водят на името на баща ми (а той почина преди повече от 15г.)Водата даже не минава инкасаторката да я отчита всеки месец,като се сетя и пращам смс-и с показанията иначе пише някви дежурни 5-6 кубика...Преди време минаха едни момчета от евн с таблети да осъвременяват базата им данни,оставих си имената и телефона,пращат ми смс-и със сметките за всеки отделен електромер(имам 4 електромера).Самото прехвърляне обаче става на място с документ за наследници и тн.Не ми се занимава и така си вървят,плащам от много години само онлайн и на тия даже не знам как им изглежда офиса :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted October 7, 2019 Share Posted October 7, 2019 Ся, щерката иска да сглобим количка и днес трябва да "отида до магазина за части, капачки /гуми/ и лепило"... Та някой магазин за конструктори или нещо такова, защото още спя, ама спя и изобщо не знам какво става, а трябва да си направя план. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pamporov Posted October 7, 2019 Share Posted October 7, 2019 LEGO? Оня ден мернах на 2-3 етаж на МОЛ Пловдив магазин на КОМСЕД. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 7, 2019 Share Posted October 7, 2019 4 hours ago, Lucky Luciano said: Ся, щерката иска да сглобим количка и днес трябва да "отида до магазина за части, капачки /гуми/ и лепило"... Та някой магазин за конструктори или нещо такова, защото още спя, ама спя и изобщо не знам какво става, а трябва да си направя план. Отивай в Хиполенд. Там има всичко. Може да вземеш нещо 3Д по-евтино, защото ако тръгнеш на истински модели от Хоби шопа на Гладстон много, ама много ще те боли главата. Лего е също добра идея, но там като се почне няма спиране... Аз вече подминах силно 2000 лева за няма 3 години, жената реве, че няма къде да ги слага... А аз миналия ден улових сделка без опция отказване - 5кг за 130 лева... Сега целия хол е в части, аз още разкоствам... Мястото пак е Хиполенд и то пловдивския - софийският е пълен леш. Следи за отстъпки, но пак казвам - да не се сърдиш после, че аз съм ти дал първата доза... Почти винаги има нещо на 20-35% надолу. Следвай една и съща серия като се подкараш. При мен всичко е Сити. ====================================== В Йегера силно се издъниха на рождения ми ден - това им е ТРЕТА черна точка. Още една и партито ще се премести в Рибарника. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 7, 2019 Share Posted October 7, 2019 4 hours ago, Lucky Luciano said: Ся, щерката иска да сглобим количка и днес трябва да "отида до магазина за части, капачки /гуми/ и лепило"... Та някой магазин за конструктори или нещо такова, защото още спя, ама спя и изобщо не знам какво става, а трябва да си направя план. Каква количка? Модел за лепене? Хобиленд на Гладстон. По-разпространените материали също ги има и в книжарниците. https://hobbyland.bg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted October 7, 2019 Share Posted October 7, 2019 Аз с легото съм на същата хава, гоня 1500. Иска друг тип, не иска лего... Имаше едно време в Халите нещо подобно, но май беше за някакви самолети... После ще мина, че довечера ще е... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts