plameni Posted September 24, 2019 Share Posted September 24, 2019 3 hours ago, Samo_minava said: Дазънт уорк Пробвах в различни формати - изписва "Oops". Ми... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samo_minava Posted September 24, 2019 Share Posted September 24, 2019 Не става, изписва: " Oops! An error has occurred, please try converting again. " Ще потърся други опции, намерих 1-2, ще тествам. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
plameni Posted September 24, 2019 Share Posted September 24, 2019 Може би зависи какво точно искаш да сваляш: YouTube Reportedly Blocks Access to Stream-Ripping Websites Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferante Posted September 24, 2019 Share Posted September 24, 2019 Пробвай с това: https://ytdl-org.github.io/youtube-dl/index.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted September 24, 2019 Share Posted September 24, 2019 Отдавна ползвам 4K Video Downloader. Сега пробвах, работи си и сваля от YT. Тогава пробвах няколко, и тази беше най-надеждната и на която се спрях. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaiconDogg Posted September 25, 2019 Share Posted September 25, 2019 Нещо телефона взе да ми прави проблеми и се чудя дали да го вося на сервиз . Напоследък батерията взе да се зарежда адски бавно , за да стигне 100% му трябват доста часове зареждане , иначе не пада по бързо батерията , но това зарежда яко ме мъчи . Има ли какво да пробвам да направя за да се оправи или да го водя на сервиз . Моторола е и е още в гаранция . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pamporov Posted September 25, 2019 Share Posted September 25, 2019 С друго зарядно пробвано ли е? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samo_minava Posted September 25, 2019 Share Posted September 25, 2019 Потвърждавам за 4K Video Downloader - с нея в момента работя, единствено не намирам опция за конвертиране. Него го правя с последната програма, която не иска да сваля доста от клиповете. На този етап ми стига. Благодаря на помогналите. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaiconDogg Posted September 25, 2019 Share Posted September 25, 2019 52 minutes ago, pamporov said: С друго зарядно пробвано ли е? От седмица си го мисля , но така и не ми попада друго под ръка и не съм пробвал , но иначе сега е с оригинално . Явно първо ще пробвам друго преди да посетя виваком . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 25, 2019 Share Posted September 25, 2019 1 hour ago, MaiconDogg said: От седмица си го мисля , но така и не ми попада друго под ръка и не съм пробвал , но иначе сега е с оригинално . Явно първо ще пробвам друго преди да посетя виваком . Пробвай и друг кабел. Може да му е станало нещо. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasshko Posted September 26, 2019 Share Posted September 26, 2019 (edited) Мисля, че дойде време да махам двата монитора DELL 27inch IPS 2k res и да си взема един "40-так" със 4к резолюция. По цял ден се взирам в него, но не търся максимална точност на цветовете тип предпечатната подготовка или обработване на снимки. И също ще гледам филмчета от време на време, което в момента ми е супер неудобно, защото избирам или само на единия 27ак, или да разтегля картината на двата монитора, но става малко грозно Препоръчайте нещо: бюджета ми варира спрямо това колко ще продам двата ми сегашни . Но като гледам в диапазона 1000-1500лв с доплащане от моя страна Edit: Размер 32инча минимум Edited September 26, 2019 by sasshko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikktor Posted September 26, 2019 Share Posted September 26, 2019 On 9/24/2019 at 4:41 PM, Samo_minava said: Не става, изписва: " Oops! An error has occurred, please try converting again. " Ще потърся други опции, намерих 1-2, ще тествам. Мисля, че това излиза, когато е активиран adblocker Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted September 26, 2019 Share Posted September 26, 2019 16 hours ago, sasshko said: Мисля, че дойде време да махам двата монитора DELL 27inch IPS 2k res и да си взема един "40-так" със 4к резолюция. По цял ден се взирам в него, но не търся максимална точност на цветовете тип предпечатната подготовка или обработване на снимки. И също ще гледам филмчета от време на време, което в момента ми е супер неудобно, защото избирам или само на единия 27ак, или да разтегля картината на двата монитора, но става малко грозно Препоръчайте нещо: бюджета ми варира спрямо това колко ще продам двата ми сегашни . Но като гледам в диапазона 1000-1500лв с доплащане от моя страна Edit: Размер 32инча минимум Ще ги продаваш ли? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 26, 2019 Share Posted September 26, 2019 17 hours ago, sasshko said: Мисля, че дойде време да махам двата монитора DELL 27inch IPS 2k res и да си взема един "40-так" със 4к резолюция. По цял ден се взирам в него, но не търся максимална точност на цветовете тип предпечатната подготовка или обработване на снимки. И също ще гледам филмчета от време на време, което в момента ми е супер неудобно, защото избирам или само на единия 27ак, или да разтегля картината на двата монитора, но става малко грозно Препоръчайте нещо: бюджета ми варира спрямо това колко ще продам двата ми сегашни . Но като гледам в диапазона 1000-1500лв с доплащане от моя страна Edit: Размер 32инча минимум Аз седя на метър от 27 инча и още не съм сигурен дали да не си върна стария. И в тоя ред на мисли се чудя - какво по-точно ще видиш на 40 инча?!?! Че и на 32? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted September 26, 2019 Share Posted September 26, 2019 10 minutes ago, RaptoR said: Аз седя на метър от 27 инча и още не съм сигурен дали да не си върна стария. И в тоя ред на мисли се чудя - какво по-точно ще видиш на 40 инча?!?! Че и на 32? Леймър! Аз пък седя на два метра от 43" И ми е супер яко да си разцъквам от дивана. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 26, 2019 Share Posted September 26, 2019 Аз седя на 2 метра от 50" и е идеално, но тук става въпрос за една ръка разстояние, защото все пак е монитор. 32" са окей, но за повече, не мисля, че си заслужават, освен ако няма наистина да се използва цялата площ ползотворно. 40 са прекалени. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted September 26, 2019 Share Posted September 26, 2019 Той да ми дойде Мисира да му капна благи пития в чоФчицата и да му пусна от двата метра .... Пък после пак да пита тъпи въпроси.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasshko Posted September 27, 2019 Share Posted September 27, 2019 7 hours ago, Mockingbird said: Ще ги продаваш ли? Да, имам 2 монитора DELL U2715H, които мисля да продам и да заменя с нещо 4к. Единият е 2 години оставаща гаранция, а другия или е с изтекла или има малко оставаща. Искам да си взема нещо на което да си гледам филмчета и през 25% от времето и да ми върши работа през работния ден. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 27, 2019 Share Posted September 27, 2019 11 hours ago, gado said: Той да ми дойде Мисира да му капна благи пития в чоФчицата и да му пусна от двата метра .... Пък после пак да пита тъпи въпроси.... Не пропускаш да си мисир, ей! Ми аз на колко метра мислиш седя от ШЕСТДЕСЕТ И ПЕТ инча? Мисир! Както каза Ангел, тука се говори за монитор! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted September 27, 2019 Share Posted September 27, 2019 Към момента /дет' се казваше - сега засега/, повече от 32 инча монитор, нещо ... Вечерта ще светите... Аз съм с 27 и ми е идеален. Но пък е субективно, може би. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 27, 2019 Share Posted September 27, 2019 Брат, аз направо предлагам ТОЯ !!! Нема кво'се лигавиме, рийш ли... И директно от пийсе санта, да танцуват отгоре пиЯнистки. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted September 27, 2019 Share Posted September 27, 2019 9 hours ago, sasshko said: Да, имам 2 монитора DELL U2715H, които мисля да продам и да заменя с нещо 4к. Единият е 2 години оставаща гаранция, а другия или е с изтекла или има малко оставаща. Искам да си взема нещо на което да си гледам филмчета и през 25% от времето и да ми върши работа през работния ден. Ще ми обявиш ли цени? Може и на лично. Благодаря. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted September 27, 2019 Share Posted September 27, 2019 И аз се интересувам от Делчетата, та и на мен цени, ако може... Ся стана наддаването Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 27, 2019 Share Posted September 27, 2019 Ще си разделите по един бе, егати алчните. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 27, 2019 Share Posted September 27, 2019 Ми ако и аз поискам???? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts