Jump to content
BulForum.com

Тема за кратки въпроси

tankis

Recommended Posts

Някой пътувал ли е скоро до Сащ,интересува ме кой е най-удачния вариант за телефония там като за турист-2 седмици...Ако работи и в съседна Канада ще е екстра :-)Местна предплатена някаква що ли?

• Replies 45.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• RaptoR

3760

• w00x

2906

• djadomraz

1772

• Midex

1497

Top Posters In This Topic

Posted Images

Абе на някой друг прекъсват ли му листите в тубата??? Полудях днес 15 пъти слизам от покрива и заварвам шибана пауза без никой да я е пускал!!!  

Да беше кандисал тогава на 65 щеше да го даде, сега щеше вече да си се нанесъл и да пиеме заедно на покрива.
А сега виж как е вирнал рогата. В тоя ред на мисли и по темата - 85 в евра за апартамент на ниво 1979 - колко точно газ е пил комшията? :laughing1:

5 hours ago, HEMO said:

Някой пътувал ли е скоро до Сащ,интересува ме кой е най-удачния вариант за телефония там като за турист-2 седмици...Ако работи и в съседна Канада ще е екстра :-)Местна предплатена някаква що ли?

Вземи си предплатения пакет на Т-Мобил за $30 за щатите както ти препоръча Феранте, а в Канада по-добре ползвай само безплатни Wi-Fi, че всички предплатени планове са голяма резачка и не си струва да се набутваш ако си само за седмица там. ;)

9 minutes ago, RaptoR said:

Да беше кандисал тогава на 65 щеше да го даде, сега щеше вече да си се нанесъл и да пиеме заедно на покрива.
А сега виж как е вирнал рогата. В тоя ред на мисли и по темата - 85 в евра за апартамент на ниво 1979 - колко точно газ е пил комшията? :laughing1:

Мисире, твоя комшия да продължава да пие газ и да дочака така да удари кризата. Тогава смятам и аз да дойда и да си напазарувам като хората. :lol:

1 minute ago, Godfather said:

Мисире, твоя комшия да продължава да пие газ и да дочака така да удари кризата. Тогава смятам и аз да дойда и да си напазарувам като хората. :lol:

Не знам дали ще доживея да те дочакам, а не искам случайници за комшии! Искам стабилни хора! 

Неговият комшия не е продавач! Той се прави на тарикат и накрая ще го гризне дебелия. Ще му дадеш 80, ще поиска 85. Такива ги познавам много добре! С години се срещам с такива "продавачи", дето ги "разбират нещата" и после се молят за по-малко, ама да стане работата... Тоз' както се кани на големи пари, накрая ще радва на 20 евра надолу...

15 minutes ago, Lucky Luciano said:

Неговият комшия не е продавач! Той се прави на тарикат и накрая ще го гризне дебелия. Ще му дадеш 80, ще поиска 85. Такива ги познавам много добре! С години се срещам с такива "продавачи", дето ги "разбират нещата" и после се молят за по-малко, ама да стане работата... Тоз' както се кани на големи пари, накрая ще радва на 20 евра надолу...

Тоз както ти казах неколкократно днес е особена бира тип. Не е на зор и гледа у чуждите канчета - продал бил аверът в другия блок за 105к евра... И аз тука салта правя горе по чакъла хахахахахах

Не мога да говоря от твое име или поне не трябва. Ще ти предоставя честта сам да се сблъскаш с тоя дувар :laughing1:

Някой да каже има ли лечение тая шитня с паузата в тубата, че откачих днес. 

1 hour ago, RaptoR said:

Някой да каже има ли лечение тая шитня с паузата в тубата, че откачих днес. 

Edited by Ferante

4 hours ago, RaptoR said:

Не знам дали ще доживея да те дочакам, а не искам случайници за комшии! Искам стабилни хора! 

Само нема се плашункаш - кризата чука вече на вратата. :lol:

Аз съм много доволен от БулКлима, но климатиците са ми купени от там. 

Но бяха много внимателни, когато ги слагаха и когато ги сваляха да ги мият. Търпеливо и внимателно разглобиха цялото вътрешно тяло, почистиха, сглобиха и после пръскаха външното тяло с нещо. Но аз пък и нямам опит с други фирми. Мисля, че вземат около 100 лв на климатик.

Някой има ли представа дали мога да взема iptv от Виваком през кабела за интернет, без тяхното устройство. Т.е. имам телевизия, имам и интернет - мога ли да взема ТВ на компютъра? :D

edit: Май не може.

Edited by vikktorpenchev

20 hours ago, netrootbg said:

Някой да ми препоръчате за профилактика на климатик?

Галине, случайно да си в Пловдив и свободен?

Цъ. Не съм. Надявах се да съм се прибрал още преди десетина дни, ама...

Но пък мога да ти дам телефона на брат ми. Съвестно ще ти свърши работа.

2 hours ago, gado said:

Цъ. Не съм. Надявах се да съм се прибрал още преди десетина дни, ама...

Но пък мога да ти дам телефона на брат ми. Съвестно ще ти свърши работа.

Супер. Ако можеш да ми го изпратиш. Мерси.

4 hours ago, vikktorpenchev said:

Някой има ли представа дали мога да взема iptv от Виваком през кабела за интернет, без тяхното устройство. Т.е. имам телевизия, имам и интернет - мога ли да взема ТВ на компютъра? :D

edit: Май не може.

Разбира се, че не може. Всеки бокс си има MAC адрес, сериен номер и т.н., а и си е във VLan, дето няма общо с нета. Та - не може, а и защитата на Вивата е от най-добрата. Често техниците им, дори, не могат да пипат нищо, а всичко се достъпва от един център в София.

59 minutes ago, vikktorpenchev said:

Да. Стигнах до това заключение, докато се рових и в чуждестранни форуми :/

Без да съм наясно как Виваком реализират нещата и дали говориш за същото нещо, явно може.

Хора от друг форум изглежда го подкарват сравнително лесно, макар и не изцяло със сапунерест рутер (без нещо като dd-wrt или open-wrt). Казват, че само като ти кажат VLAN ид-тата и ставало.

Виж тази тема дали е по казуса ти.

P.S. Т.е. да вземеш телевизията без тяхното устройство. А вече да го вкараш в PC, не знам. Може би с някой STB емулатор.

Edited by tedy