w00x Posted August 15, 2019 Share Posted August 15, 2019 24 minutes ago, vikktorpenchev said: Чистих вентилатора на видео картата на ПЦ и сега няма сигнал. Не мирише на изгоряло, вентилатора се върти. Монитора обаче е тъмен. И ся ко прайм? Как го "почисти"? Сваля ли го? -------------------------- Някой сеща ли се от къде мога да си купя маншончета за RJ45 конектори? По възможност в район централен. Бях днес в JAR, но бяха им свършили. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted August 15, 2019 Share Posted August 15, 2019 1 hour ago, w00x said: Как го "почисти"? Сваля ли го? -------------------------- Някой сеща ли се от къде мога да си купя маншончета за RJ45 конектори? По възможност в район централен. Бях днес в JAR, но бяха им свършили. Квазер ти е близо бул. „Христо Ботев“ №71 може да видиш в сайта им дали има. Другия вариант подлеза на тунела имаше магазин за джунджурии за телефони. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 15, 2019 Share Posted August 15, 2019 11 minutes ago, UzITo said: Квазер ти е близо бул. „Христо Ботев“ №71 може да видиш в сайта им дали има. Другия вариант подлеза на тунела имаше магазин за джунджурии за телефони. В сайта им има. Ще проверя утре преди работа. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 16, 2019 Share Posted August 16, 2019 8 minutes ago, vikktorpenchev said: да, и аз това се сетих, докато писах че проблема може да е в тях. имаш предвид, че може да съм разместил някой кондензатор? Преместих темата в Хардуер раздела, защото въпросът определено не беше "кратък" или "нестандартен". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikktor Posted August 16, 2019 Share Posted August 16, 2019 Като я премести, защо не написа отговор Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted August 16, 2019 Share Posted August 16, 2019 Някой да услужи утре с клетка за котка? Трябва да се заведе на снимка, защото май си е счупил лапата глупакът. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikktor Posted August 17, 2019 Share Posted August 17, 2019 15 hours ago, Lucky Luciano said: Някой да услужи утре с клетка за котка? Трябва да се заведе на снимка, защото май си е счупил лапата глупакът. Имам, малко вратичка е калпава Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted August 17, 2019 Share Posted August 17, 2019 Оправих се, но благодаря за предложението. Не е счупено, вероятно е разтегнал нещо, та ще се лекува сега. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasshko Posted August 19, 2019 Share Posted August 19, 2019 Някой да е купувал скоро блендер? Бюджет 200-400лв. Ще почвам да експериментирам със супички и смутита, че само гироси и баници може да се яде в нашия заспал град. Блендер Oster Versa OBL104X, 1400 W, Съд 1.9 л, 3 Програми, Променлива скорост + Pulse, Аксесоари за миксиране Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferante Posted August 19, 2019 Share Posted August 19, 2019 По-скоро си вземи качествен пасатор, който също ще ти прави смутита. Ако търсиш качество се насочи към Bamix - марката, която препоръчва Гордън Рамзи - Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaiconDogg Posted August 19, 2019 Share Posted August 19, 2019 За блендер защо не пробваш нутрибулет ? Справя се с всичко вече няколко години и не е мръднал , а се ползва всекидневно . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferante Posted August 19, 2019 Share Posted August 19, 2019 (edited) Ние счупихме няколко нутрабулета - прекалено е пластмасов и нежен, преди да си вземем бамикса. Edited August 19, 2019 by Ferante Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
plameni Posted August 19, 2019 Share Posted August 19, 2019 1 hour ago, Ferante said: Ние счупихме... Напомни ми за: "Още на първия ден от седемдневната детокс диета със смутита, дюнерът счупи блендера..." Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
deus_pld Posted August 19, 2019 Share Posted August 19, 2019 (edited) +1 за Нутрибулет-а. Не знам колегата по-горе какъв зор му дава, че да го чупи толкова, но за сутрешни смутита и заготовки на зеленчуци за супа го ползваме вече трета година безотказно и сме доволни. Освен това, мисля че го мернах някъде на 160лв миналата седмица. edit: ето я офертата- Nutribullet за 160лв Edited August 19, 2019 by deus_pld Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djaba Posted August 19, 2019 Share Posted August 19, 2019 (edited) . Edited April 26, 2022 by djaba Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 19, 2019 Share Posted August 19, 2019 Нутрибулет е идиотски надценен най-обикновен уред, какъвто има и на половин цена от всяка известна марка. Не разбирам как ги трошите - камъни ли мелите, тва не е ли извън веганизма? Просто като купувате, гледайте ватовете - винаги гледайте мощните машинки. На някои си признават и каква е работната мощност, но са малко такива. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferante Posted August 19, 2019 Share Posted August 19, 2019 Абсолютно съгласен, че е надценен - то затова и препоръчах професионален пасатор, който върши същата работа + е по-универсален. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 19, 2019 Share Posted August 19, 2019 Някой има ли опит с чаши от оникс? Купих си две и макар да са полирани имам притеснения, че неща като червено вино например може да попият в камъка. Има ли такава вероятност? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted August 20, 2019 Share Posted August 20, 2019 17 hours ago, Ferante said: Ние счупихме няколко нутрабулета - прекалено е пластмасов и нежен, преди да си вземем бамикса. Не знам това чудо какво е, но истината е във Vitamix. Предполагам обаче в България ще излизат доста скъпи. Това е истински блендър и не се спира пред абсолютно нищо! Бързо си избива парите, особено ако го ползваш за най-различни неща - включително и за правене на супи. Аз разбира се най-много го ползвам в жегите за frozen margarita коктейли. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikktor Posted August 20, 2019 Share Posted August 20, 2019 (edited) 4 hours ago, Godfather said: Не знам това чудо какво е, но истината е във Vitamix. Предполагам обаче в България ще излизат доста скъпи. Това е истински блендър и не се спира пред абсолютно нищо! Бързо си избива парите, особено ако го ползваш за най-различни неща - включително и за правене на супи. Аз разбира се най-много го ползвам в жегите за frozen margarita коктейли. Витамикс са над 1000 лв не само в България. Бюджета на @sasshko e 200-400лв. Аз бих взел някакъв, какъвто @djaba предложи, или от Lidl. Нали става въпрос за експериментиране, все пак? Ако се окаже, че не ти допада... Искам да си взема безжично зарядно за Mi 9, обаче се чудех дали мога да използвам зарядното от телефона (mdy-08-EI) и да не купувам тяхното за 20 лв Edited August 20, 2019 by vikktorpenchev Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 20, 2019 Share Posted August 20, 2019 Спешно ми трябва машинка скенер-копир-принтер. Не съм купувал бая години, та кажете в момента какво е добро на пазара? Имам Samsung SCX-4300 два броя, които ми бяха подарени от Виваком... Което ще рече, че може и къмто 10 години да не съм гледал кое какво и как. Единият явно умря и спешно трябва да го заменя. Не искам нищо скъпо с разни излишни глупости. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 20, 2019 Share Posted August 20, 2019 7 minutes ago, RaptoR said: Спешно ми трябва машинка скенер-копир-принтер. Не съм купувал бая години, та кажете в момента какво е добро на пазара? Имам Samsung SCX-4300 два броя, които ми бяха подарени от Виваком... Което ще рече, че може и къмто 10 години да не съм гледал кое какво и как. Единият явно умря и спешно трябва да го заменя. Не искам нищо скъпо с разни излишни глупости. https://shop.itema-pg.com/product/1025/brother-dcp-7065dn.html ? 8 hours ago, vikktorpenchev said: Искам да си взема безжично зарядно за Mi 9, обаче се чудех дали мога да използвам зарядното от телефона (mdy-08-EI) и да не купувам тяхното за 20 лв Стига ватовете на зарядното да съвпадат с изискването на безжичния пад, няма значение какво използваш. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 20, 2019 Share Posted August 20, 2019 Ангеле, тва е много пари. Мнения за това? В момента консуматива ми е 20-25 лева и не искам да става повече. https://www.technopolis.bg/bg/Kombinirani-ofis-ustrojstva/Multifunkcionalno-u-vo-SAMSUNG-SL-M2070W/p/551661 ЕДИТ: Още едно промо: https://www.technopolis.bg/bg/Kombinirani-ofis-ustrojstva/Multifunkcionalno-u-vo-HP-LJ-PRO-M28A/p/560608 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted August 20, 2019 Share Posted August 20, 2019 Аз имам това: https://www.technopolis.bg/bg/Kombinirani-ofis-ustrojstva/Multifunkcionalno-u-vo-HP-DESKJET-INK-ADV-3785/p/560530 Консуматив до 30 лв с ДДС. Екстра е за малък офис. Доволен съм. Безжично е, печатам от телефона, лаптопа, десктопа... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 20, 2019 Share Posted August 20, 2019 8 minutes ago, RaptoR said: Ангеле, тва е много пари. Мнения за това? В момента консуматива ми е 20-25 лева и не искам да става повече. Нямам мнение за други, само за това, което ти показах. Имаме 5 такива в офиса и нямаме абсолютно никакви проблеми. Печата и двустранно. И консумативите май не са скъпи. Може да погледнеш по-евтините варианти ако този ти е скъп. http://www.adroit.bg/printeri-brother-dcp-l2512d-laser-5881.html Няма мрежово печатане обаче. Ето този има мрежово: https://www.pazaruvaj.com/printeri-c3134/brother/dcp-1622we-p337459844/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts