RaptoR Posted May 29, 2019 Share Posted May 29, 2019 6 hours ago, MaiconDogg said: Днес видях , че гражданската и техническия преглед са ми изтекли преди седмица и съм карал без валидни такива . Дали има шанс да получа някоя честитка , въпреки , че не съм спиран ? Нещо камери ако са ме хванали , незнам дали хващат за без гражданска . Лошото е , че гражданската ще е оправя днес , но прегледа мога да го мина чак в понеделник , ако шофирам без него до тогава , дали ще е проблем . НИкакви проблеми нямаш, много плахи станахте... Оглеждай се ако имаш нередности и докато ги оправиш се покривай. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikktor Posted May 29, 2019 Share Posted May 29, 2019 Полицията напоследък няма голямо въображение и стои на едни и същи места. Няма как да не ги знсеш. Избягвай ги когато има как, за всеки случай. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 4, 2019 Share Posted June 4, 2019 Някой има ли идея от къде мога да купя такова: Може и производно, но със същата функционалност. Да се слага пред климатика, за да не духа директно струята. За офис ползване ми трябва. В ebay ги има, но трябва да го вземем с фактура и затова ми трябва да е от БГ. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted June 4, 2019 Share Posted June 4, 2019 Какъв е термина за това чудо? Че любимата не ми харесва картонените hotfix-ове Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 4, 2019 Share Posted June 4, 2019 За 2 седмици до месец ще пристигне от ebay. Ето ти ги и двете, да си избереш. https://www.ebay.com/itm/Air-Conditioner-Wind-Shield-Cold-WindGas-Deflectors-Anti-Direct-Blowing-Baffle-B/401779794374?hash=item5d8bf121c6:g:3PAAAOSwf35c9d2P https://www.ebay.com/itm/Retractable-Air-Conditioner-Shield-Cold-Air-Conditioner-Wind-Deflector-Baffle/223499008451?hash=item34099439c3:g:-5cAAOSwutFcx7UH Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikktor Posted June 5, 2019 Share Posted June 5, 2019 При непредвидени обстоятелства монитора падна върху ръбъ на лаптопа. В следствие се появиха черти и затъмнен ъгъл. Купих нов, какво да правя стария? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferante Posted June 5, 2019 Share Posted June 5, 2019 https://www.plovdiv.bg/item/ecology/waste/специфични-потоци-отпадъци/масово-разпространени-отпадъци/иуеео/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikktor Posted June 8, 2019 Share Posted June 8, 2019 За няколко секунди помислих, че има вариант за ремонт Преди време някой ми беше помогнал с един текстов документ, който излиза на ???? при мен. Сега имам същия проблем и ще се радвам на помощ Това са субтитри за Fyre, които съм правил с OmegaTranslate, но има още работа по тях, за която мисля да използвам SubtitlesWorshop. Но той не иска да ми покаже тези субтитри правилно.... Fyre.2019.1080p.WEBRip.x264-[YTS.AM].srt Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted June 8, 2019 Share Posted June 8, 2019 54 minutes ago, vikktorpenchev said: За няколко секунди помислих, че има вариант за ремонт Преди време някой ми беше помогнал с един текстов документ, който излиза на ???? при мен. Сега имам същия проблем и ще се радвам на помощ Това са субтитри за Fyre, които съм правил с OmegaTranslate, но има още работа по тях, за която мисля да използвам SubtitlesWorshop. Но той не иска да ми покаже тези субтитри правилно.... Fyre.2019.1080p.WEBRip.x264-[YTS.AM].srt 200.27 kB · 1 download Тоя файл е UTF-8, обаче с BOM (3 байта в началото на файла, byte order mark). Това обърква повечето програми, обработващи текст. В Notepad++ отвори файла, отваря се нормално, и от меню Encoding, избери Convert to UTF8 ако програмата ти поддържа utf8, или направо в Convert to ANSI за CP1251 енкодинг, което май ще е по-безпроблемното в случая. Пробвай. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted June 9, 2019 Share Posted June 9, 2019 Момци в Пловдив има ли такова нещо като испански ресторант или поне такъв, в който да предлагат испанска кухня? Питах чичо Гошо, но той не сподели много ценна информация с мен. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikktor Posted June 11, 2019 Share Posted June 11, 2019 On 6/8/2019 at 9:26 AM, tedy said: Тоя файл е UTF-8, обаче с BOM (3 байта в началото на файла, byte order mark). Това обърква повечето програми, обработващи текст. В Notepad++ отвори файла, отваря се нормално, и от меню Encoding, избери Convert to UTF8 ако програмата ти поддържа utf8, или направо в Convert to ANSI за CP1251 енкодинг, което май ще е по-безпроблемното в случая. Пробвай. Така правя и излизат "????" и не ми е понятно защо. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 11, 2019 Share Posted June 11, 2019 On 6/10/2019 at 12:30 AM, Sothbiss said: Момци в Пловдив има ли такова нещо като испански ресторант или поне такъв, в който да предлагат испанска кухня? Питах чичо Гошо, но той не сподели много ценна информация с мен. За испански не знам и не мисля че има, има един с претенции за мексикански... 7 minutes ago, vikktorpenchev said: Така правя и излизат "????" и не ми е понятно защо. Човек, кажи за какво са тия субтитри да ги намерим в нормален вариант и стига се мъчи с глупости... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 11, 2019 Share Posted June 11, 2019 Момчето е написало, че са за Fyre и той ги е писал. Трудно ще ги намериш. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted June 11, 2019 Share Posted June 11, 2019 При мен се отварят съвсем нормално в NP++ с кирилицата. Виж дали си си настроил Виндовса както трябва в Languages и там където трябва. Проблемът не е във файла. Мога да ти го конвертирам аз, ама не се знае дали и така ще го прочетеш нормално. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikktor Posted June 11, 2019 Share Posted June 11, 2019 Дай ми го моля да пробвам твоята версия. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted June 14, 2019 Share Posted June 14, 2019 Някой беше споменал за електрически обезвлажнител под наем. От къде да намеря? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted June 14, 2019 Share Posted June 14, 2019 (edited) 1 hour ago, netrootbg said: Някой беше споменал за електрически обезвлажнител под наем. От къде да намеря? Влагоабсорбатор ли имаш предвид? Аз бях споделял тези: http://vlagouloviteli.com/pod-naem . Колега ги беше ползвал и е доволен. Вече прецени за колко дена и какво ти трябва. Дали няма да си по на сметка сам да си купиш? Edited June 14, 2019 by UzITo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 14, 2019 Share Posted June 14, 2019 Ако искаш да си купиш за домашна употреба, мога да ти кажа един модел, който е тихичък и е на много добра цена. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chasti Posted June 14, 2019 Share Posted June 14, 2019 климатик? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted June 14, 2019 Share Posted June 14, 2019 (edited) 45 minutes ago, chasti said: климатик? Ако му трябва за гараж партерен или подземен климатика не е приложим. Влагоабсорбатора е мобилен и по-практичен. ЕДИТ: Също за наводнено мазе/мази. Edited June 14, 2019 by UzITo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 16, 2019 Share Posted June 16, 2019 Някой интересувал ли се е на каква цена са моторизираните/автоматизираните външни ролетни щори за дом? Стана ми интересно и се оказа, че доста фирми ги предлагат, но навсякъде искат запитване за цената. Колко повече излиза цената на моторизацията, сравнено със същите ПВЦ/алуминиеви щори с въженце? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferante Posted June 16, 2019 Share Posted June 16, 2019 (edited) Качвствените автоматизирани външни щори (надявам се че питаш за external window Louvres) са в пъти по-скъпи от алтернативните ролетни такива - по спомен бяха около 120 евро на квадрат. Ако все пак ви стигне мерака, вземете си вятъроусъойчиви - те имат по-различен профил от обикновените. Механизацията също може да е интелигентна, така че при залез и изгрев автоматично да се свалят и вдигат. Edited June 16, 2019 by Ferante Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 16, 2019 Share Posted June 16, 2019 Ако добре помня моторите бяха по около 200лв за брой. Мислех да правя моите, но се отказах, защото не е предвиден ток и трябва да си бутна къщата. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 16, 2019 Share Posted June 16, 2019 8 hours ago, Ferante said: Качвствените автоматизирани външни щори (надявам се че питаш за external window Louvres) са в пъти по-скъпи от алтернативните ролетни такива - по спомен бяха около 120 евро на квадрат. Ако все пак ви стигне мерака, вземете си вятъроусъойчиви - те имат по-различен профил от обикновените. Механизацията също може да е интелигентна, така че при залез и изгрев автоматично да се свалят и вдигат. Не питах за тези louvres. Те изглеждат прекалено fancy. Имах предвид съвсем нормална ролетна щора, но вместо с манивела или въженце, да се сваля с мотор. Без значение дали ще е с дистанционно, смарт хоум, таймер или сензор за залез. Ето такава. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferante Posted June 17, 2019 Share Posted June 17, 2019 Е не знам в такъв случай. Ако намериш инфо - пиши тук за общо достояние :). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts