earache Posted March 27, 2019 Share Posted March 27, 2019 На колите N1 махнаха ли им вече намалението на данъка? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
downsoft Posted March 27, 2019 Share Posted March 27, 2019 Да. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted March 28, 2019 Share Posted March 28, 2019 22 hours ago, evropata said: Здравейте, искам да попитам за предложение за фирми/майстори за изработване на кухня по поръчка. Трябва ми съвет за майсторй/фирма, които не "режат глави" откъм цена, работят кадърно, имат идеи и предложения по проекта, например аз им давам насоки какво ми трябва и те дават съвети кое и как. Моят вуйчо се занимава с подобни неща. Ако искаш ще ти напиша номера му на лично, за да му звъннеш и да се разберете дали може да ти свърши работа. Нашата кухня той я прави, много сме доволни. Дава идеи за удобство, за това дали може или не може нещо да стане. Успех! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasshko Posted March 28, 2019 Share Posted March 28, 2019 On 3/26/2019 at 12:11 AM, netrootbg said: Има начин, но е малко заобиколен. Може да регистрира картата в epay, trasferwise и подобни. Тогава може да направи превод и да източи картата. Нали и двата сайта имат верификация при регистриране и за да ми източат картата. Трябва да се регистирали акаунт с моята лична карта/ лични данни. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted March 28, 2019 Share Posted March 28, 2019 12 minutes ago, sasshko said: Нали и двата сайта имат верификация при регистриране и за да ми източат картата. Трябва да се регистирали акаунт с моята лична карта/ лични данни. Принципно да, но все може да се намери някакъв начин да се измами и с това. Въпросът е дали някой ще си играе да го прави. Най - лесно е да поискаш от банката да ти сменят картата, ако има нещо което да те притеснява. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaiconDogg Posted April 2, 2019 Share Posted April 2, 2019 Миналия месец ми казаха , че трябва да си сменя водомера в апартамента ... Ама въобще не съм наясно , коя част трябва да се смени ? Лесно ли става и ще мога ли сам и трябва ли да се спира водата по време на смяната ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted April 2, 2019 Share Posted April 2, 2019 16 minutes ago, MaiconDogg said: Миналия месец ми казаха , че трябва да си сменя водомера в апартамента ... Ама въобще не съм наясно , коя част трябва да се смени ? Лесно ли става и ще мога ли сам и трябва ли да се спира водата по време на смяната ? Няколко страници по-напред е дискутирано. Самия водомер се сменя целия, една част се води. Имаш ли представа на колко години е стария и/или кога е строен апартамента? Попринцип може и сам ако не са много клеясали и/или изстъняли тръбите/връзките. Не е много сложно. Във ВИК си имат отдел/хора, които се занимават с това. Да трябва да се спре крана преди водомера и тогава се отвърта стария и се монтира новия. Измери стария водомер от край до край и по този размер се купува нов. Има вече и водомери за дистанционно отчитане, като батерията им карала уж 10г и след това трябвало смяна. През това време инкасатор не влиза у вас. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaiconDogg Posted April 2, 2019 Share Posted April 2, 2019 Доста старичак ми се вижда водомера . Демек спирам водата , най вероятно от черния кран в дясно и го сменям с нов ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaiconDogg Posted April 2, 2019 Share Posted April 2, 2019 И предполагам ми трябва нещо такова ( примерно ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted April 2, 2019 Share Posted April 2, 2019 Нещо не мога да се ориентирам от снимката. Проследи пломбата (бялата пластмаса) отдясно на къде върви тръбата. Ако тръбата отива към черния кран и след черния кран тръбата продължава към по-дебели хоризонтални подцинковани тръби би трябвало да е това. Самия размер на водомера е това: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaiconDogg Posted April 2, 2019 Share Posted April 2, 2019 Да мисля , че е както казваш . Инкасаторката ми каза , че може и сам да го сменя , просто трябва като мина другия месец да ми го пломбира , не било задължително да звъня или викам някой от В и К . А честно казано ми изглежда лесна работа . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danzki Posted April 2, 2019 Share Posted April 2, 2019 Необходима ми е мрежова карта Intel i350 t2. Идеи от къде мога да я поръчам с възможно най-кратък срок на доставка ? ( И възможно най-ниска цена :D) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EEK! Posted April 3, 2019 Share Posted April 3, 2019 Колко да е кратък най-краткия срок? Има я (вероятно) в Перси например, но е скъпа. В Алиекспрес е $50, и вероятно наистина ще дойде за 2-3 седмици. В ебау има и по-евтини, които пак идват от Китай така или иначе. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danzki Posted April 3, 2019 Share Posted April 3, 2019 Стилтех спечелиха. Утре ще пристигне срещу 289 лева. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted April 3, 2019 Share Posted April 3, 2019 On 4/2/2019 at 2:30 PM, MaiconDogg said: Да мисля , че е както казваш . Инкасаторката ми каза , че може и сам да го сменя , просто трябва като мина другия месец да ми го пломбира , не било задължително да звъня или викам някой от В и К . А честно казано ми изглежда лесна работа . Само дето ми се струва, че щранга е коляното отляво на водомера и черния кран няма общо. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted April 8, 2019 Share Posted April 8, 2019 (edited) От няколко дни си инсталирах най-накрая на телефона Facebook и Messenger. Досега карах на браузър версии, а Месинджър не ползвах. Като оставим настрана бъговете, които някак се преглъщат, в Messenger само на мен ли ми се случва повечето пъти като го отворя да не ъпдейтва нормално статусите кой е онлайн и последно видян? От семейството общо взето само майка ми ползва месинджър, и там 1-2 пъти като видях, уж работеше нормално, ама то и при мен понякога работи. Най-често като го отворя, за миг показва последните които са били онлайн от предното отваряне, и веднага те изчезват и горе нали кръгчета не се появяват за никой, все едно няма онлайн, както и на чатовете няма кръгчета с цифрички за минути кога е видян последно. Ако вляза в чат и изляза, се ъпдейтва, или ако суайпна надолу за рефреш, също след няколко секунди се оправя. Адски дразнещо. (edit: рядко пиша тук, но и сега публикуването на поста отне 20-тина секунди в статус Saving... докато се постне) Edited April 8, 2019 by tedy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted April 8, 2019 Share Posted April 8, 2019 Нямам такъв проблем аз. Да не си си спрял нещо прекалено агресивно и да не ти се рефрешва правилно докато не е активно приложението? Тия Китайци, в опитите си да спестят батерия, направо разказват играта на софтуера на телефоните. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted April 8, 2019 Share Posted April 8, 2019 Ами всичко е позволено, на всяко ново приложение обикалям всичко възможно, навсякъде no-restrictions и т.н. Пък и проблема е дори като вляза в приложението, то точно там е. Влизам, виждам за момент предните онлайн, и изчезват от списъка с онлайн там горе кръгчетата и стои така. Чакам чакам, и ако суайпна надолу да рефрешна, се оправя (или ако вляза и изляза от чат). Сега питах и други познати, не знам на какви телефони са, но и при тях чат пат има този проблем. Всъщност такъв проблем има и при скайп АКО е затворен с Home. Ако е с Back и го пусна пак, скайпа си рефрешва статусите винаги. С други апове нямам такива проблеми. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 9, 2019 Share Posted April 9, 2019 Верно че минах само по веднъж в посока, но само на мен ли ми се струва, че ако тия 7+ милиона не включват поне и ремонта отгоре, то в подлеза на Гладстон имаме най-скъпото напръскване в сиво в историята? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted April 9, 2019 Share Posted April 9, 2019 Има нови ламби. И тръби слагаха под настилката от едната страна. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted April 9, 2019 Share Posted April 9, 2019 3 hours ago, RaptoR said: Верно че минах само по веднъж в посока, но само на мен ли ми се струва, че ако тия 7+ милиона не включват поне и ремонта отгоре, то в подлеза на Гладстон имаме най-скъпото напръскване в сиво в историята? Ти съмняваш ли се, че тези безполезници биха го направили? Одеве мернах новина как в район Западен са слагали ново осветление до старите стълбове и сега има по два един до друг - ей така просто да се вземат едни пари... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jijane Posted April 10, 2019 Share Posted April 10, 2019 13 hours ago, w00x said: Има нови ламби. И тръби слагаха под настилката от едната страна. Осветлението като го гледам е най-евтиното в ниския клас. Предполагам са някои от боклуците на 2R. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted April 10, 2019 Share Posted April 10, 2019 Точно с 2R работят, но е ясно какво е станало... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 10, 2019 Share Posted April 10, 2019 Така като гледам тия лампи трябва да са по 10-15 хиляди бройката, че да се вместят в сметката... Да видим сега дали няма след година пак да се разтекат лайната, че там е веселбата. Безумие просто... Безумие... 7 милиона. Аз ще се оглеждам като минавам да ги търся, ама надали... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted April 10, 2019 Share Posted April 10, 2019 Поне асфалтирали ли са го?И в тия пари влиза ли ремонта на часта от горе?Да не се окаже че е отделно.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts