NEFARIOUS Posted October 22, 2006 Share Posted October 22, 2006 slay БНБ е като излезеш от подлеза на 6ти септември и тръгнеш по долната главна втората сграда отдясно голяма и стара и пише Българска народна банка над входа. Legop4o гласувай за Волен Сидеров а ако все пак не си много убеден за кого да гласуваш по добре не си прави труда ами иди и пий една бира по-добре Под иди и пий една бира се има предвид хладилника... Днес до 22 е забранена продажбата на алкохол. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted October 22, 2006 Share Posted October 22, 2006 То и вчера беше, ама на нас ни дадоха бири Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted October 22, 2006 Share Posted October 22, 2006 Някой може ли да ми каже сайт за временни резултати от гласуването, защото гоогле не ми казва нищо. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted October 22, 2006 Share Posted October 22, 2006 Някой може ли да ми каже сайт за временни резултати от гласуването, защото гоогле не ми казва нищо. Няма и да ти каже, щото не знае . Има прогнози, но не и резултати. Резулатите са само за процента гласували. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted October 22, 2006 Share Posted October 22, 2006 Няма и да ти каже, щото не знае . Има прогнози, но не и резултати. Резулатите са само за процента гласували. А за активност?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted October 22, 2006 Share Posted October 22, 2006 Here Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 22, 2006 Share Posted October 22, 2006 А за активност?! бТВ. Горе в десния ъгъл. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted October 22, 2006 Share Posted October 22, 2006 Каква е темата на разказа "Мъжки времена"?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mandirimuniak Posted October 22, 2006 Share Posted October 22, 2006 Като (ако) влезнем в ЕС догодина ще отпаднат ли всякаквито такси (мито, акциз, ддс... или там както се водят) за внос на автомобили втора употреба ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted October 22, 2006 Share Posted October 22, 2006 Като (ако) влезнем в ЕС догодина ще отпаднат ли всякаквито такси (мито, акциз, ддс... или там както се водят) за внос на автомобили втора употреба ? Пак ще има някакво ддс върху цената на самата кола . Ще отпаднат част от таксите НО за да вкараш кола трябва да бъде произведена след 2002 година коли над 5 годишна възраст няма да мога тда се вкарват . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
slay Posted October 22, 2006 Share Posted October 22, 2006 (edited) пълни глупусти говориш, няма да има никакво ддс върху цената на колата, ще бъде същото все едно отиваш и си купуваш кола от София, ддс ще се плаща само ако внасяш от страна извън ЕС и поне за сега няма ограничение за възрастта на колата, която внасяш. Поне като не знаете си мълчете не давайте грешна информация Edited October 22, 2006 by slay Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted October 22, 2006 Share Posted October 22, 2006 Каква е темата на разказа "Мъжки времена"?! Прочети го тук, няма да ти отнеме повече от 30 минути. Хем ще имаш лично мнение. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEFARIOUS Posted October 22, 2006 Share Posted October 22, 2006 пълни глупусти говориш, няма да има никакво ддс върху цената на колата, ще бъде същото все едно отиваш и си купуваш кола от София, ддс ще се плаща само ако внасяш от страна извън ЕС и поне за сега няма ограничение за възрастта на колата, която внасяш. Поне като не знаете си мълчете не давайте грешна информация И 2мата сте в грешка. Първия - няма ддс, а @slay - няма да може да се вкарват коли с двигател над определена от ЕС норма на вредни емисии. Еко4 или 3 там, не знам какъв. Другото е, че 2 еърбага ще са задължителни за всяка кола. Въпреки това коли от 93-94 насам солидно се вписват в изискванията. Въпреки че има изключения. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted October 22, 2006 Share Posted October 22, 2006 (edited) От колко часа е финалът на формула 1? Edited October 22, 2006 by Aquila Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEFARIOUS Posted October 22, 2006 Share Posted October 22, 2006 От колко часа е финалът на формула 1? В момента е 19/71. Преди 45мин почна и я дават пряко по GTV. Ще има запис на биТВ 30мин след полунощ. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted October 22, 2006 Share Posted October 22, 2006 В момента е 19/71. Преди 45мин почна и я дават пряко по GTV. Ще има запис на биТВ 30мин след полунощ.Кофти, без кабелна ще чакам още 3 часа Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
juji Posted October 22, 2006 Share Posted October 22, 2006 Върти ми се нещо в главата, че беше приет един закон за задължилна информация, която трябва да присъства, когато се рекламира заем от банка... Интересува ме някой знае ли как стоят нещата и съответно поне да ме насочи къде да го търся този закон. Благодаря! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted October 23, 2006 Share Posted October 23, 2006 Прочети го тук, няма да ти отнеме повече от 30 минути. Хем ще имаш лично мнение. Когато попитах вече го бях прочел няколко пъти,но неможех да измисля темата...БЕЛ suxx... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted October 23, 2006 Share Posted October 23, 2006 Някой може ли да ми каже колко пари струва Nokia N70 чисто нова или да ми даде някой сайт,в който да проверя. П.П.В www.mtel.bg няма цена Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEFARIOUS Posted October 23, 2006 Share Posted October 23, 2006 Някой може ли да ми каже колко пари струва Nokia N70 чисто нова или да ми даде някой сайт,в който да проверя. П.П.В www.mtel.bg няма цена mobilebulgaria.com get.bg gsm4you.com mobibg.com o-connect.com Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
slay Posted October 23, 2006 Share Posted October 23, 2006 Най-реална и истинска информация тук и тук. Поне германос и 2бе са реални магазини, а не сайтове с остарели цени Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daddydj Posted October 23, 2006 Share Posted October 23, 2006 Днеска минавали ли сте през Тримонциум? Знаете ли какъв филм снимат там? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted October 23, 2006 Share Posted October 23, 2006 Днеска минавали ли сте през Тримонциум? Знаете ли какъв филм снимат там? Филм?Пред Тримонциум?Я дайте малко инфо наистина Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Tinkertrain Posted October 23, 2006 Share Posted October 23, 2006 Има едни машинки за пречистване на въздух. Резервоарче с вода, вътре се слага и някакъв аромат и филтрират прах и разни други лайна в стаята. Та въпросът ми е дали някой има такава, за да сподели ефекта, отде мога да си купя и за какви пари приблизително. И мен ма интересува информация за тая джаджа. НИкой ли няма представа Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 24, 2006 Share Posted October 24, 2006 Разгледах малко из интернет и цените бяха от 600-1500$. имаше и някакви единични бройки по 150-300$. Дават ли ви се толкова пари за такова нещо? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts