JDFU Posted October 19, 2006 Share Posted October 19, 2006 Нещо не правиш както трябва. Аз така влизам във форума от вкъщи с BTC ADSL. Проблемът не е, че форума е забранен за външни IP-та, а че DNS-ите (освен еврокомските) на domain-а сочат където не трябва. Посоченото от теб решение просто прави alias на ip-to, което значи, че и написано в браузъра би трябвало да покаже форума...да, ама не за съжаление. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
3dfx Posted October 20, 2006 Share Posted October 20, 2006 Посоченото от теб решение просто прави alias на ip-to, което значи, че и написано в браузъра би трябвало да покаже форума...да, ама не за съжаление. Да, това прави! И написано във browser-a във вида: http://217.10.240.60/invision/ ще ти отвори първата страница на форума. Проблемът е, че след това всички link-ове са с абсолютни адреси, тоест ще имаш трудности с навигацията. Затова му се assign-ва хост-а www.evrocom.info и заспива. Пак ти казвам че от вкъщи си обикалям форума безпроблемно, макар и с умрели скорости. P.S. А на всичкото отгоре проблемът в момента изглежда решен, защото едно query на няколко чужди DNS-и показва че всички вече сочат към правилното IP. И форумът се вижда безпроблемо през тях. И не е ограничен само за локални IP-та. Ако dns-ите на някой умрял доставчик са с много голямо TTL решението, което съм дал работи. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted October 20, 2006 Share Posted October 20, 2006 Сега наистина си го показа, не се бях сетил да лепна /invision отзад. Мерси Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted October 20, 2006 Share Posted October 20, 2006 Някой има ли си идея къде в Пловдив може да се хване автобус до Поморие? Автогара или фирма.Пловдив - Бургас 14лв(автогара Юг). Бургас - Поморие 2лв(автогарата е точно до ЖП-то) автобусите са 6.30 до 9.30 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
very_big Posted October 20, 2006 Share Posted October 20, 2006 Някой има ли си идея къде в Пловдив може да се хване автобус до Поморие? Автогара или фирма. Фирма "Виктори 13" Направление Час на тръгване Цена Варна - Бургас - Сливен - Ст. Загора - Пловдив 6.45; 15.30 15 лв. Пловдив - Ст. Загора - Сливен - Бургас - Варна 6.45; 15.30 15 лв. Автогара юг Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted October 20, 2006 Share Posted October 20, 2006 Трябва да сваля информация от пц но нямам принтер тук се появява въпроса къде има зала с цветен принтер ( има 2 снимки които трябва да се свалят ) и съответно какви цени за снимка и за черно бял текст . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted October 20, 2006 Share Posted October 20, 2006 (edited) Трябва да сваля информация от пц но нямам принтер тук се появява въпроса къде има зала с цветен принтер ( има 2 снимки които трябва да се свалят ) и съответно какви цени за снимка и за черно бял текст .Текст е около 10ст. на страница, а цените на снимките, разбирасе са според размерите. Къде мога да намеря възглавничките за път с форма на подкова? Edited October 20, 2006 by Aquila Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted October 20, 2006 Share Posted October 20, 2006 (edited) Къде мога да намеря възглавничките за път с форма на подкова? Метро, авто секцията, около 4 лева. Става дума за надуваеми, но са много удобни, приятни на допир. Edited October 20, 2006 by alchemy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted October 21, 2006 Share Posted October 21, 2006 (edited) Метро, авто секцията, около 4 лева. Става дума за надуваеми, но са много удобни, приятни на допир.Мдааа сега ако някой с карта ми направи услуга и ми вземе две, много ще го обичам(а бирата е едно на ръка). Edited October 21, 2006 by Aquila Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nostradamos Posted October 21, 2006 Share Posted October 21, 2006 Nz dali mqstoto na tozi vupros e tuk???Da pitam iskam nqkoi da mi dade link s primerni configuracii i ceni???I ako ima nqkoi BG sait ot kudeto moje da si kupuvash razni raboti (stava vupros za texnika za doma) s debitna karta da dade nqkoe link4e Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted October 21, 2006 Share Posted October 21, 2006 (edited) Мдааа сега ако някой с карта ми направи услуга и ми вземе две, много ще го обичам(а бирата е едно на ръка). Бих те посъветвал следната работа .Влизаш в Метро зимаш си възглавничките и на касата ще помолиш хората пред теб да ти я дадът щото твойта си я забрайл .Касиерките нямат нищо против Edited October 21, 2006 by asd Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted October 21, 2006 Share Posted October 21, 2006 Има едни машинки за пречистване на въздух. Резервоарче с вода, вътре се слага и някакъв аромат и филтрират прах и разни други лайна в стаята. Та въпросът ми е дали някой има такава, за да сподели ефекта, отде мога да си купя и за какви пари приблизително. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted October 21, 2006 Share Posted October 21, 2006 Защо игрите в локалния с качват по този начин "именаиграта.1", "именаиграта.2" и т.н.? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted October 21, 2006 Share Posted October 21, 2006 Защо игрите в локалния с качват по този начин "именаиграта.1", "именаиграта.2" и т.н.? Това са рарчета... Играта е по - малка по този начин (мн на кратко) Освен ако не съм ти разбрал въпроса... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerry^^ Posted October 21, 2006 Share Posted October 21, 2006 (edited) Колко струва такъв кабел, който ми трябва за да си свържа компютъра с уредбата? Благодаря Edited October 21, 2006 by gerry^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TeQuila^^ Posted October 21, 2006 Share Posted October 21, 2006 0.89lv Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted October 22, 2006 Share Posted October 22, 2006 Къде продават "кракавици"(чорапи с пръсти) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted October 22, 2006 Share Posted October 22, 2006 Това са рарчета... Играта е по - малка по този начин (мн на кратко) Освен ако не съм ти разбрал въпроса... да знам, че са рарчета, но няма ли да е същото ако сложат исото/бина в един голям рар а не в 60 малки Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nostradamos Posted October 22, 2006 Share Posted October 22, 2006 Nqkoi znae li BG sait za pokupki s debitna karta(stava vupros za texnika) moje i drugi raboti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerry^^ Posted October 22, 2006 Share Posted October 22, 2006 Къде продават "кракавици"(чорапи с пръсти) Навсякъде На пазара до нас примерно, на всяка сергия за чорапи, има и такива. (Много са сладурски Само дето 10 минути си обувам чорапите ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted October 22, 2006 Share Posted October 22, 2006 (edited) Или в Чорапотеката.Намира се в уличката зад БНБ БНБ си е БНБ,това е сградата срещи НЕО-то Edited October 22, 2006 by velvet_underground Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
slay Posted October 22, 2006 Share Posted October 22, 2006 под БНБ имаш впредвид ДСК-то с въртящите врати или друга сграда Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Earthwalker Posted October 22, 2006 Share Posted October 22, 2006 Някакви предположения къде днес може да се гледа Формула-та?В някакво заведения имам предвид.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted October 22, 2006 Share Posted October 22, 2006 За кого да гласувам? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mauler Posted October 22, 2006 Share Posted October 22, 2006 slay БНБ е като излезеш от подлеза на 6ти септември и тръгнеш по долната главна втората сграда отдясно голяма и стара и пише Българска народна банка над входа. Legop4o гласувай за Волен Сидеров а ако все пак не си много убеден за кого да гласуваш по добре не си прави труда ами иди и пий една бира по-добре Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts