Ferante Posted June 6, 2018 Share Posted June 6, 2018 Кажете някое биващо приложение за следене на калории. Надежден диетолог, кантар, и фитнес тракер Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted June 6, 2018 Share Posted June 6, 2018 Кажете някое биващо приложение за следене на калории. My fitness pal Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted June 6, 2018 Share Posted June 6, 2018 Аз също се интересувам от добро място за полиране на фаровете Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 6, 2018 Share Posted June 6, 2018 Аз също се интересувам от добро място за полиране на фаровете https://www.facebook.com/autodetailingBG/ Бухала Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted June 7, 2018 Share Posted June 7, 2018 Без да ти ги свалят от колата малко трудно. Или по края няма да са ти полирани, или ще ти полират и ръба на бронята/капака заедно с фаровете. Машината не е толкова прецизна. Ако ти ги направят без сваляне ще е с ръчните комплекти от магазините. Нещо, което и сам можеш да си направиш. Зависи с каква машина го правят, а и от фара и разположението му спрямо бронята и капака. При мен няма някакви ръбове и хлътвания и спокойно може да се облепи защитно около фара и да се действа. Мерси за инфото за човека! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
biodesign Posted June 7, 2018 Share Posted June 7, 2018 ...ако има как да се спре централно водата. Болшинство от панелките и централните на вертикалните щтрангове не работят.Еми има. Ако не работи крана, ВиК спират централно водата на цялата сграда. При нас сменихме всички кранове, като добавихме и нови - за всяка отделна вертикална магистрала. По спомен, около 400 лв. бяха крановете и за водопроводчик платихме към 250 лв. Може да е било и обратното, но 650 лв. беше цялата сметка и почти ден без вода. Рязане на тръби за новите кранове, резби и т.н. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted June 7, 2018 Share Posted June 7, 2018 https://www.facebook.com/autodetailingBG/ Бухала Преди малко се обадих на телефона от профила и ми каза, че от скоро е затворил работилницата и не извършва вече автодейности... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 7, 2018 Share Posted June 7, 2018 Верноооо? Никакви? Егати. Сега къде ще си правя колата.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubo Posted June 7, 2018 Share Posted June 7, 2018 (edited) Аз имам отлични впечатления от https://www.facebook.com/faroveplovdiv/ старата ми кола я правих преди повече от 8 години, като я срещна из града с новия собственик - нямат никакво потъмняване или помъняване фаровете ми правени там. Edited June 7, 2018 by dubo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted June 7, 2018 Share Posted June 7, 2018 Верноооо? Никакви? Егати. Сега къде ще си правя колата..Като се сринат криптовалутите, ще отвори отново . Сега е копач. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
biodesign Posted June 7, 2018 Share Posted June 7, 2018 (edited) Верноооо? Никакви? Егати. Сега къде ще си правя колата.. Като го няма бухала, викаш неволята. 100% проверено, че работи! Edited June 7, 2018 by biodesign Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 7, 2018 Share Posted June 7, 2018 Като го няма бухала, викаш неволята. 100% проверено, че работи! Освен да си купя една машина за полиране/пастиране и да започвам да се упражнявам на баща ми на старата кола. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
biodesign Posted June 7, 2018 Share Posted June 7, 2018 Освен да си купя една машина за полиране/пастиране и да започвам да се упражнявам на баща ми на старата кола. Чудесна идея! Обаче, внимавай с ръцете! Задължително ти требват лева и десна! С две леви не става. Научно доказано! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nanko Posted June 7, 2018 Share Posted June 7, 2018 От къде мога да си купя пружинен кабел? 8-10м. разпънат, монофазен, 220 V. И изобщо дали съществува такова нещо? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted June 7, 2018 Share Posted June 7, 2018 Съществува. Дай подробности на лично. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubo Posted June 7, 2018 Share Posted June 7, 2018 Препоръчан сервиз за допълване фреон +масло на автомобилен климатик ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted June 9, 2018 Share Posted June 9, 2018 Някой може ли да ми препоръча добър магазин за климатици - трябва ми малък 9 или по-малък, ако има. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted June 9, 2018 Share Posted June 9, 2018 Аз имам отлични впечатления от https://www.facebook.com/faroveplovdiv/ старата ми кола я правих преди повече от 8 години, като я срещна из града с новия собственик - нямат никакво потъмняване или помъняване фаровете ми правени там. За пръв път, откакто имам колата си - мога да видя какво има във фаровете Уникална разлика! Да видим и колко време ще изкара Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 9, 2018 Share Posted June 9, 2018 То това е главният проблем. Колко време ще изкара. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 9, 2018 Share Posted June 9, 2018 Някой може ли да ми препоръча добър магазин за климатици - трябва ми малък 9 или по-малък, ако има. И отново да повторим - Климаком, Мицубиши Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted June 9, 2018 Share Posted June 9, 2018 (edited) Някой може ли да ми препоръча добър магазин за климатици - трябва ми малък 9 или по-малък, ако има. Това Хеви заслужава всеки лев. Разтърси се, може да се намери по-евтино мисля. Аз го взех на 1120лв., но с отстъпки от София. Mitsubishi Electric нямат подобен модел, Хевито е по-добро. Предполагам, че става дума за малка стая/помещение, където не трябва да се усеща много навяване. Хевито работи мноооого мазно. Edited June 9, 2018 by Lucky Luciano Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 9, 2018 Share Posted June 9, 2018 Като се сринат криптовалутите, ще отвори отново . Сега е копач. Е добре де, седи и им бае на машините или верно тръгнАл да копа? Какво му пречи и да работи? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted June 9, 2018 Share Posted June 9, 2018 Годините и артрита. Говорил съм си с него, всичко го боли от натискане на тея машини, кашля от тея прахоляци и така. Иначе е много кадърен. Просто е уморен... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 9, 2018 Share Posted June 9, 2018 Тои затова спря с пастирането на автомобили, но и фаровете щом е спрял да полира.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted June 10, 2018 Share Posted June 10, 2018 Това Хеви заслужава всеки лев. Разтърси се, може да се намери по-евтино мисля. Аз го взех на 1120лв., но с отстъпки от София. Mitsubishi Electric нямат подобен модел, Хевито е по-добро. Предполагам, че става дума за малка стая/помещение, където не трябва да се усеща много навяване. Хевито работи мноооого мазно. Честно казано 1500 лв за малко климатиче не ми се дават, спрях се на този май, че до сега съм ползвал Дайкин и съм доволен от тях, дано е така и занапред. Благодаря иначе Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts