RaptoR Posted March 10, 2018 Share Posted March 10, 2018 Ще попитам какво точно искат, аз не очаквах да намеря тук в шепа хора някого. Дип че хал хабер си нямах до вчера какво е това, а се оказва, че 30% от нетя го ползват. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted March 12, 2018 Share Posted March 12, 2018 Някой с домашен телефон към М-тел да ми даде повече инфо ако знае...то най-добре Танас може да ми го обясни, но разбрах, че наскоро е станал голям шеф и ще расте в кариерата, та не е добре да му губя времето. Месечно имам 250 национални минути и неограничени към М-тел. Преди малко проведох един разговор с М-телски телефон (доказано такъв), но след разговора ми качи изговореното време в националните минути - това защо е така и дали първо не са направили всичко без изключение да ти се качва на националните разговори и едва след като свършат, тогава да започне да отчита дали номерата, с които говориш са национални или на М-тел? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 12, 2018 Share Posted March 12, 2018 Преди малко проведох един разговор с М-телски телефон (доказано такъв) Доказано такъв би могло да е абстрактно понятие. Номерът може да мяза на М-телски, но да е прехвърлен на друг оператор. Можеш да го разбереш ако малко преди сигнала свободно чуеш един друг звук. Иначе не би трябвало да ти ги слага така. Ако имаш желание, мога да поръчам детайлно разследване на номера ти. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted March 12, 2018 Share Posted March 12, 2018 (edited) Доказано е М-телски - този на жена ми, който винаги си е бил на М-тел. П.П. Няма нужда от разследване - просто зададох въпрос в какъв ред се отчитат националните и м-телските.... Edited March 12, 2018 by Midex Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 12, 2018 Share Posted March 12, 2018 Дай ми номер на лично - ще разследваме. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rargirov Posted March 13, 2018 Share Posted March 13, 2018 Някой може ли да ми посочи български магазин за компютърни части, който приема плащания с пейпал - искам да си взема сдд, но не да намеря такъв. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted March 13, 2018 Share Posted March 13, 2018 mallbg.com Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted March 13, 2018 Share Posted March 13, 2018 Правя услуга.Някой знае ли къде в Пловдив има:- Картон: верлен и обикновен - 200гр и 220гр- Листове - 190гр, 200гр и 220гр- Опа - 180грЦветовете са всякакви. Ако има мостри изложени ще е най-добре. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
XMD Posted March 13, 2018 Share Posted March 13, 2018 Правя услуга. Някой знае ли къде в Пловдив има: - Картон: верлен и обикновен - 200гр и 220гр - Листове - 190гр, 200гр и 220гр - Опа - 180гр Цветовете са всякакви. Ако има мостри изложени ще е най-добре. http://www.antalis.bg/business/home.htm Тук трябва да има. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ton4o Posted March 13, 2018 Share Posted March 13, 2018 Здравейте, Купих си онлайн от Tehnika, един бойлер и една печка на Елдом, но ми направи впечатление, че нито една фактура не е попълнена на мое име, пратили са ми просто уредите и толкоз. -Ако ми се наложи да ползвам гаранционен сервиз, какво става от тук нататък. -Също ми е интересно, трябва ли да викам от оторизиран сервиз на елдом, да ми свързват бойлера, за да ми признаят гаранция или мога и сам. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted March 13, 2018 Share Posted March 13, 2018 Купих си онлайн от Tehnika, един бойлер и една печка на Елдом, но ми направи впечатление, че нито една фактура не е попълнена на мое име, пратили са ми просто уредите и толкоз. Това е често срещан номер, а ти можеш сам да си попълниш данните ако имаш желание..и си пази касовите бележки. Има ли печат на гаранционната карта? Доказано е М-телски - този на жена ми, който винаги си е бил на М-тел. Междувременно опитах и с моя номер, който също винаги си е бил само на M-тел, както и с един фиксиран - и двата пъти ми увеличи минутите в лявата част. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ton4o Posted March 13, 2018 Share Posted March 13, 2018 Това е често срещан номер, а ти можеш сам да си попълниш данните ако имаш желание..и си пази касовите бележки. Има ли печат на гаранционната карта? Нищо няма, никакви печати на сайта, дориуредите си бяха със заводските въжета и телбот, въобще не са отваряни, за попълването на каквото и да е било . -Чудя се да взема утре да им звъня или какво... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted March 13, 2018 Share Posted March 13, 2018 Пазиш си товарителниците от куриера и документа за плащане (наложен платеж, к.б. и т.н). Получавал съм много уреди така. Няма проблеми.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ton4o Posted March 13, 2018 Share Posted March 13, 2018 - И само от документа за закупуване и товарителница, ще ми признаят стоката, ако се наложи сервиз!? Странно.. Иначе на гаранционните книжки прочетох, че гаранцията започва да важи от момента на закупуване на уреда и не прочетох, дали сервиз трябва да ми върже бойлера и прочее. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted March 13, 2018 Share Posted March 13, 2018 Мдам, защото е купена по интернет. Примерно емаг имат електронна гаранция и фактура. Няма хартии и печати. Пази се опаковката и съответните документи, които доказват дата на купуване и име на ползвателя. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted March 13, 2018 Share Posted March 13, 2018 - И само от документа за закупуване и товарителница, ще ми признаят стоката, ако се наложи сервиз!? Странно.. Не ти ли се е случвало да купуваш нещо с гаранция от Метро, Кауфланд или друга търговска верига и на касата да ти кажат, че относно гаранцията на еди кой си уред важи само касовата бележка и затова да си я пазиш. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted March 14, 2018 Share Posted March 14, 2018 Къде в Пловдив могат да ми направят копие на ключ с чип за кола на горе-долу смислена цена? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted March 14, 2018 Share Posted March 14, 2018 (edited) Къде в Пловдив могат да ми направят копие на ключ с чип за кола на горе-долу смислена цена? Зависи от вида на чипа. На моята астра Г се оказа, че е от по-лошите и искаха 150лв+ след като не си знам кода на колата. Провери при първия съвестен е и ще даде най-разумния и евтин вариант. Единия е на ул.Преслав41 знам го като доктора https://www.google.bg/maps/place/%D1%83%D0%BB.+%E2%80%9E%D0%9F%D1%80%D0%B5%D1%81%D0%BB%D0%B0%D0%B2%E2%80%9C+41,+4000+%D0%A6%D0%B5%D0%BD%D1%82%D1%8A%D1%80,+%D0%9F%D0%BB%D0%BE%D0%B2%D0%B4%D0%B8%D0%B2/@42.1470939,24.7412409,18z/data=!3m1!4b1!4m5!3m4!1s0x14acd1b922aa32ff:0x29aab70a35ee964a!8m2!3d42.1470928!4d24.7418391 Другия вариант са тези на Христо Ботев 103. https://www.google.bg/maps/place/%D0%9A%D0%BB%D1%8E%D1%87%D0%B0%D1%80,+%D0%BA%D0%BB%D1%8E%D1%87%D0%B0%D1%80%D1%81%D0%BA%D0%B8+%D1%83%D1%81%D0%BB%D1%83%D0%B3%D0%B8+-+%D0%94%D0%B6%D0%B8+%D0%92%D0%B8+%D0%A2%D0%B8+%D0%95%D0%9E%D0%9E%D0%94./@42.1360973,24.7592599,19.29z/data=!4m5!3m4!1s0x14acd1a9bbdcbab9:0x7486227730380eb9!8m2!3d42.1363669!4d24.7598791 http://www.antalis.bg/business/home.htm Тук трябва да има. @XMD, Благодаря! Edited March 14, 2018 by UzITo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
deus_pld Posted March 14, 2018 Share Posted March 14, 2018 Къде в Пловдив могат да ми направят копие на ключ с чип за кола на горе-долу смислена цена? На кръстовището на Авксенти Велешки и Цанко Дюстабанов има един автоключар (на 10м след кръстовището, по Ц.Дюстабанов в посока автогара Юг., от дясно). Добър майстор е и се занимава с чипове, не пречи да го провериш. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted March 14, 2018 Share Posted March 14, 2018 На Ц. Дюстабанов е скъпар. Най-добри цени са на ХоумМакс. Но не мисля, че драстично ще се различават от другите. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted March 14, 2018 Share Posted March 14, 2018 На Ц. Дюстабанов е скъпар. Най-добри цени са на ХоумМакс. Но не мисля, че драстично ще се различават от другите. Точно там бях свършиха работата за най-малко пари,благодаря на всички писали :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted March 14, 2018 Share Posted March 14, 2018 Кажете някъв магазин за мъжко бельо, че като гледам съм останал само с 3 чифта гащи? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted March 14, 2018 Share Posted March 14, 2018 На кръстовището на Авксенти Велешки и Цанко Дюстабанов има един автоключар (на 10м след кръстовището, по Ц.Дюстабанов в посока автогара Юг., от дясно). Добър майстор е и се занимава с чипове, не пречи да го провериш. Супер мърляч е тоя. Не го препоръчвам. Те са двама все пак, но няма как да се знае кой от двамата ще се падне. Трябваше да ми оправя ключалката на вратата на колата, защото не можеше да се отключи с ключ. Каза ми 45-50лв като отидох да питам за цена и се уговорихме. "Ами да, ще я направим, то лесно става." "Не трябва ли да се сваля цялата кора на вратата, заедно с механизмите за стъклото? Ще успеете ли да я сглобите после без проблем?" "Не, не, само ей тука това се маха и тя ключалката излиза." Закарах колата. Каза ми да ида 3-4 часа след това да я взема. Отидох - не беше готов. Каза ми да ида по-късно. Отидох след 4 часа. Каза ми 90лв, защото много повече работа било и трябвало да се сваля цялата кора с механизмите и стъклото. Нещо, което му казах още като му закарах колата. Платих му 90-те лв. Взех си ключа. Вкарвам го в патрона да пробвам - патрона ми остана на ключа. Забравили да сложат нещо си вътре, което закрепяло патрона. Единия викна нещо на другия, че не е направил, обърна се ядосан и си влезна. Другото момче дойде и каза "Ами объркали сме я в бързането. Ела утре и ще я оправим, че сега вече няма за кога." Нямам гараж, а шофьорската врата не се заключва. Бутал съм я на 5-10см от друга кола за през нощта, за да няма достъп до шофьорската врата. На следващия ден я закарах - оправиха ключалката. Вътре кожата по кората мръсна. Вратата дрънчи и скърца. Уплътненията не бяха сложени както трябва и духаше. Стъклото не стигаше до горе и седеше 2мм извън уплътнението на купето, което от своя страна създаваше виене при страничен вятър в движение. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted March 14, 2018 Share Posted March 14, 2018 Супер мърляч е тоя. Не го препоръчвам. Те са двама все пак, но няма как да се знае кой от двамата... Тия ми казха цена с 30% над тая на момчетата от Баумакс-а.Значи освен скъпари и мърлячи.Ей това е комбинация... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 14, 2018 Share Posted March 14, 2018 Ангеле, не че нещо ама как не ги преби тия? Аз щях да ги разпилея по всички възможни параграфи!!! Дано повече хора прочетат и да не стъпват при такива боклуци. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts