Grimjaur Posted February 24, 2018 Share Posted February 24, 2018 Сушилните имат ли транспортни планки/болтове? Не откривам инфо... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 24, 2018 Share Posted February 24, 2018 Сушилните имат ли транспортни планки/болтове? Не откривам инфо... Ако имат някъде трябва да го пише с много големи букви, а мисир като тебе би следвало и сам да може да ги намери ако случайно някой е бил тотално умопомрачен и не е оставил поне 3 предупреждения по опаковки и упътвания... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted February 24, 2018 Share Posted February 24, 2018 (edited) Почти съм сигурен, че нямат. Да не кажа, че съм си направо 100% сигурен. На моята барабана не можеш да го помръднеш с ръка. Edited February 24, 2018 by Mockingbird Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted February 24, 2018 Share Posted February 24, 2018 Ако са на принципа "барабан с амортисьори", би трябвало да имат. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted February 25, 2018 Share Posted February 25, 2018 Колеги, насока за фирма в Пловдив за ремонт на инсталация с термопомпа? По първоначална информация топлообменика е за почистване или подмяна. Някой мил човечец е обърнал филтъра на входа :-( Драсни ми на лично с повече подробности. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferante Posted February 26, 2018 Share Posted February 26, 2018 (edited) Любопитно ми е какви са ви ръстовете на увеличение на заплатите през последните 2 години? Моля пишете в проценти, а не в абсолютни стойности. Edited February 26, 2018 by Ferante Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted February 26, 2018 Share Posted February 26, 2018 Последните колко? Че и това има значение? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ton4o Posted February 26, 2018 Share Posted February 26, 2018 Знаете от къде в Пловдив, мога да купя сушен, ненарязан Ориенталски тютюн, както е на листа. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted February 27, 2018 Share Posted February 27, 2018 Любопитно ми е какви са ви ръстовете на увеличение на заплатите през последните 2 години? Моля пишете в проценти, а не в абсолютни стойности.65 процента. Сега започва трудното за следващите 50 процента. Трябва се учи... Пак Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted February 27, 2018 Share Posted February 27, 2018 -45% Ама туй щото реших да сменям сферата, върнах се в Пловдив, а в момента съм без работа и май не се престаравам в търсенето на нова. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted February 27, 2018 Share Posted February 27, 2018 Любопитно ми е какви са ви ръстовете на увеличение на заплатите през последните 2 години? Моля пишете в проценти, а не в абсолютни стойности. Със 2 смени на работата от март миналата година до сега 900лв. но и позицията се смени от Junior на Senior. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
evropata Posted March 1, 2018 Share Posted March 1, 2018 Искам пак да попитам, къде мога да занеса за ремонт телефон за смяна на заден панел, стъкло? Държа да е доказан и доверен сервиз. Благоадря! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted March 1, 2018 Share Posted March 1, 2018 Искам пак да попитам, къде мога да занеса за ремонт телефон за смяна на заден панел, стъкло? Държа да е доказан и доверен сервиз. Благоадря! Присъединявам се към питането. За предно стъкло става дума. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted March 1, 2018 Share Posted March 1, 2018 Не казвай, че си счупила Шиомито! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted March 1, 2018 Share Posted March 1, 2018 Хах, не аз, Ваня Ще сменим дисплея, надявам се, и е като нов. Кога ще ти е удобно да минем за онези неща? Утре вечер към 19-19,30 ч.? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted March 1, 2018 Share Posted March 1, 2018 Жорката да звънне по някое време и ще се разберем. Предполагам, че към 19:30 ще сме тук. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted March 1, 2018 Share Posted March 1, 2018 Жорката да звънне по някое време и ще се разберем. Предполагам, че към 19:30 ще сме тук.Оки, ще се чуем тогава. Поздрави и до скоро Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted March 1, 2018 Share Posted March 1, 2018 Някаква сладкарница в Пловдив или друго място, от което мога да си взема за вкъщи италиански десерти и по-специално каноли? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 1, 2018 Share Posted March 1, 2018 Срещу Пожарната на площадчето има някаква бутикова сладкарница - виж там. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
slay Posted March 2, 2018 Share Posted March 2, 2018 Някаква сладкарница в Пловдив или друго място, от което мога да си взема за вкъщи италиански десерти и по-специално каноли? Точно в момента мисля има италианска седмица в Лидл, ако не се лъжа имаше и каноли. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted March 2, 2018 Share Posted March 2, 2018 (edited) Dolce felinni ? Ама не знам дали имат каноли. Edited March 2, 2018 by kotora Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted March 2, 2018 Share Posted March 2, 2018 (edited) Присъединявам се към питането. За предно стъкло става дума. Някой с читав сервиз за телефони в Пловдив? Edited March 2, 2018 by gal4enceto Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted March 2, 2018 Share Posted March 2, 2018 (edited) Някой случаааааайно да ходим към ИКЕА тоя уикенд? Че искам да си купя 2 калъфки за възглавница, а ми искат 7.50 за доставка, пък не знам кога ще имам път към София. Edited March 2, 2018 by w00x Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stasio Posted March 2, 2018 Share Posted March 2, 2018 Някой случаааааайно да ходим към ИКЕА тоя уикенд? Че искам да си купя 2 калъфки за възглавница, а ми искат 7.50 за доставка, пък не знам кога ще имам път към София. Казвай ги тези работи по - рано За съжаление след малко паля към Пловдив и няма да минавам от там Ако не са ти спешни ми напомни другата седмица и ще ти ги взема Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted March 2, 2018 Share Posted March 2, 2018 Казвай ги тези работи по - рано За съжаление след малко паля към Пловдив и няма да минавам от там Ако не са ти спешни ми напомни другата седмица и ще ти ги взема Аааа, не не. Не е спешно, но и не искам някой специално за това да си губи времето, че обиколката из тоя магазин е поне 30 минути. Просто някой ако има път нататък, да вземе и 2 калъфки. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts