RaptoR Posted February 20, 2018 Share Posted February 20, 2018 Почти ги изядоха! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasshko Posted February 21, 2018 Share Posted February 21, 2018 w00x, мерси https://imgur.com/a/WGN0R Има ли умници тук? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 21, 2018 Share Posted February 21, 2018 Даже не са един и двама Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted February 21, 2018 Share Posted February 21, 2018 Автостъкла втора употреба в Пловдив?Издирва се задно и триъгълно/малко задно дясно за Авенсис Т22 2003 комби. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted February 21, 2018 Share Posted February 21, 2018 iPhone 6. Не съм съгласен, че работи без лаг, особено ако си му направил ъпдейтите... Даже 7ци на мои приятели взеха да забавят и бъгват Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted February 21, 2018 Share Posted February 21, 2018 Почти ги изядоха! Хахахахах, молодец! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasshko Posted February 21, 2018 Share Posted February 21, 2018 Даже не са един и двама Ако ми кажете каква е логика в упражнението от снимката ще повервам :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted February 21, 2018 Share Posted February 21, 2018 Не съм съгласен, че работи без лаг, особено ако си му направил ъпдейтите... Даже 7ци на мои приятели взеха да забавят и бъгват Ами на един колега си му работи окей. Бъговете и забиванията са си проблем на операционната система. Въпросът беше за бързодействие. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted February 21, 2018 Share Posted February 21, 2018 (edited) Някой да знае къде се продават по нашите ширини бонбони с лакриц? В Холандия били много популярни, но на вкус били ужасни? Хей така изглеждат: Оказа се, че има такива в Икея. Някой ако е мераклия да ги пробва, мога да го почерпя. От 2 дни ги опитваме в офиса, трудно повечето хора ги изтрайват повече от 5 секунди, преди да ги изплюят. Някой да има телефон или друг контакт на сериозен фаянсаджия? Не искам да влизам във филма да ме лъжат всеки ден... Edited February 21, 2018 by jozo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ton4o Posted February 21, 2018 Share Posted February 21, 2018 (edited) Здравейте, Добрият стар Тони, ще ви запита този път, каква пералня да си купи, без тези скъпите като Miele, Bosch, AEG Благодаря edit: Най доброто като качество в рамките на 500лв. и малко отгоре. Може да ме ориентирате и като марка )бикновена пералня, която не се вгражда и с нормални класически размери, не държа да е slim, но да е А++ като енергоразход, гаранция минимум 5г, добър сервиз и лесно намиране на части като подръжка. Не ме плаши шумът. За центрофуга са ми акзвали, че не е за предпочитане над 1000об. Не държа на дигитални дисплеи и глезотии, а да ми върши работа, да ми е икономична като разход и да се вместя в горепосочения бюджет. Edited February 21, 2018 by Ton4o Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferante Posted February 21, 2018 Share Posted February 21, 2018 (edited) Какъв е бюджета и какви са ти изискванията като размери, шум, сушилня, врата отгоре или стандартно, консумация на ток/вода/препарат, мощност на цинтеофугата, кг пране, големина на отвора, за вграждане или не, възможност да се връзва към облака, гласови команди, ергономичен дисплей, екологичност, цвят на корпуса, тегло, тип материали, продължителност на гаранцията и т.н. Edited February 21, 2018 by Ferante Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ton4o Posted February 21, 2018 Share Posted February 21, 2018 Какъв е бюджета и какви са ти изискванията като размери, шум, сушилня, врата отгоре или стандартно, консумация на ток/вода/препарат, мощност на цинтеофугата, кг пране, големина на отвора, за вграждане или не, възможност да се връзва към облака, гласови команди, ергономичен дисплей, екологичност, цвят на корпуса, тегло, тип материали, продължителност на гаранцията и т.н. Благодаря за забележката. Коригирах си въпроса Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted February 22, 2018 Share Posted February 22, 2018 За 500лв можеш да си вземеш 2ра ръка Миеле, която ще е по-добра от чисто нова за 500лв Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted February 22, 2018 Share Posted February 22, 2018 Здравейте, Добрият стар Тони, ще ви запита този път, каква пералня да си купи, без тези скъпите като Miele, Bosch, AEG Благодаря edit: Най доброто като качество в рамките на 500лв. и малко отгоре. Може да ме ориентирате и като марка )бикновена пералня, която не се вгражда и с нормални класически размери, не държа да е slim, но да е А++ като енергоразход, гаранция минимум 5г, добър сервиз и лесно намиране на части като подръжка. Не ме плаши шумът. За центрофуга са ми акзвали, че не е за предпочитане над 1000об. Не държа на дигитални дисплеи и глезотии, а да ми върши работа, да ми е икономична като разход и да се вместя в горепосочения бюджет. Hotpoint Ariston. Имаха удължена гаранция, но не помня докога. Преди НГ мой познат взе, но имаше период на промото за тази удължена гаранция. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djaba Posted February 22, 2018 Share Posted February 22, 2018 (edited) . Edited April 26, 2022 by djaba Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
slay Posted February 22, 2018 Share Posted February 22, 2018 Преди 3-4 години си взех Беко с 5 години гаранция, и засега съм много доволен, но пък и пера 4-5 пъти в месеца. Аз да попитам,продадох си колата днес, нотариуса каза че вече автоматично се отписвам от данъчното, ама да съм проверил след месец за всеки случай, ама не ми е ясно сега трябва ли да ходя да я отписвам от КАТ или и там става автоматично? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 22, 2018 Share Posted February 22, 2018 Всичко става там, споко. Но все пак провери за всеки случай дали не ти се води, че още стават такива дебилизми. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stasio Posted February 22, 2018 Share Posted February 22, 2018 (edited) Аз да попитам,продадох си колата днес, нотариуса каза че вече автоматично се отписвам от данъчното, ама да съм проверил след месец за всеки случай, ама не ми е ясно сега трябва ли да ходя да я отписвам от КАТ или и там става автоматично? Един приятел си продаде колата преди 3-4 месеца и му казаха същото Тази година, като отиде да си плаща данъка на новата му кола искали да плати и данъка на старата. Дори са го питали защо не я бил оптисал. Edited February 22, 2018 by Stasio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted February 22, 2018 Share Posted February 22, 2018 (edited) Кола от КАТ никога не съм отписвал, но винаги от данъчното.Има промяна. Сега всичко се случва при нотариуса и в КАТ, но възможността за някакъв шитсторм от страна на "многоуважаемите" ни институции е винаги налице. Edited February 22, 2018 by Mockingbird Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferante Posted February 22, 2018 Share Posted February 22, 2018 Hotpoint Ariston. Имаха удължена гаранция, но не помня докога. Преди НГ мой познат взе, но имаше период на промото за тази удължена гаранция. На времето Candy ги даваха с 5 годишна гаранция. Иначе за тези пари може да погледнеш и Gorenije http://www.gorenje.bg/za-klienti/bezplatna-promotsionalna-5-godishna-garantsiya-za-opredeleni-uredi-gorenje Общо взето и Зануси да вземеш няма да е зле. Може също да погледнеш кои от марките имат свестен сервиз в твоя район. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 22, 2018 Share Posted February 22, 2018 Аз да попитам някой казал ли колко още ще ни люлее и изобщо нещо съществено съобщено ли е от някого, извън тъпотии като паднали комини и прочее? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted February 22, 2018 Share Posted February 22, 2018 Аз да попитам някой казал ли колко още ще ни люлее и изобщо нещо съществено съобщено ли е от някого, извън тъпотии като паднали комини и прочее? То това май няма кой и как да ни го каже - колко още ще люлее Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 23, 2018 Share Posted February 23, 2018 Виж сега, аз далеч не очаквам да сме японци, нито дори поне малко германци, но все си мисля, че има хора дето това им е работата и е редно да могат да кажат нещо смислено. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted February 23, 2018 Share Posted February 23, 2018 Били вторични, на спиране са. Трусът от онази вечер, бил от добрите, освобождавал напрежение между пластовете и не бил опасен. Такива трусове помагали да се предотвратят по-силни. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted February 23, 2018 Share Posted February 23, 2018 Да, като бежанците, дето изнасилват. Така освобождават напрежението и се предотвратяват по-сериозни проблеми... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts