w00x Posted January 30, 2018 Share Posted January 30, 2018 Уловката е, че ще си оскубеш косата, докато си настроиш източниците за телевизията в Kodi. Ако изобщо успееш. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaiconDogg Posted January 30, 2018 Share Posted January 30, 2018 Уловката е, че ще си оскубеш косата, докато си настроиш източниците за телевизията в Kodi. Ако изобщо успееш. Гледам , че има добавка 8 лв за някви настройки , незнам обаче дали тях визираш . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 30, 2018 Share Posted January 30, 2018 Не съм видял добавката, но най-вероятно точно това правят.Не са споменали най-вероятно обаче, че тия източници за телевизията са нелегални в голямата си част и никой не ти дава гаранция, че 20 минути след като го пуснеш за първи път, все още ще има какво да гледаш. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasshko Posted February 5, 2018 Share Posted February 5, 2018 IP - 185.148.145.91 От това IP е влизано в акаунт на приятел с цел кражба на пари. Може ли да ми подскажете на кой доставчик. Аз успях само да видя, че е БГ ??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted February 5, 2018 Share Posted February 5, 2018 IP - 185.148.145.91 От това IP е влизано в акаунт на приятел с цел кражба на пари. Може ли да ми подскажете на кой доставчик. Аз успях само да видя, че е БГ ??? BelCloud Hosting Corporation Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasshko Posted February 5, 2018 Share Posted February 5, 2018 То този адрес няма тракване. Аз се надявах да е нещо друго Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted February 5, 2018 Share Posted February 5, 2018 То този адрес няма тракване. Аз се надявах да е нещо друго ...има...чисто теоретично. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted February 5, 2018 Share Posted February 5, 2018 На всичкото отгоре, най-вероятно е ползвано Proxy/VPN и това е неговото IP. Абсурд е да се провери без да се намесва полицията. Къде е правен опит за влизане с това IP? Твоят приятел да си помисли къде си е писал информацията и да си смени паролата с по-трудна, защото може тази да е leak-нала някъде. https://haveibeenpwned.com Една от лесните пароли, които използвам, беше лийкната в една от всичките тези атаки и после я бяха използвали да влезнат в iCloud акаунта ми. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasshko Posted February 5, 2018 Share Posted February 5, 2018 (edited) Едим приятел държи валута в binance(crypto борса), но не е много компютърно грамотен. И получава мейл че 4:37 му е влизано през това IP. После му е премахнат SMS AUTH и му е включен Google AUTH.Днеска му блокирахме акаунта, за да може да си го върне Edited February 5, 2018 by sasshko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaiconDogg Posted February 5, 2018 Share Posted February 5, 2018 Някой ползвал ли е сим карта на булсатком ? Гледах им днес офертите и видях , че за 14 на месец предлагат 4000 МБ и 1000 минути към всички оператори , което е в пъти по добре от това което ми предлагат Виваком за преподписване , но ме притеснява покритието им което имат . Дали е добро или ще липсва на много места . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted February 6, 2018 Share Posted February 6, 2018 Имам един малък проблем - точно аз, дето уж се занимавам основно с аудио. По принцип имам всякакви аудио конвертори, от всеки на всеки формат без изключение. Да, обаче сега ударих на камък когато се опитах да конвертирам един албум във FLAC формат, файловете на който са 24 bit/ 96kHz. С каквото и да се опитах да ги конвертирам в WAV, крайните файлове по никакъв начин не искат да останат 24-битови, а конверторите ми ги смачкват до 16 бита. Знаете ли някой конвертор, дето да обръща битовете 1:1 без да прави разни импровизации? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
plameni Posted February 6, 2018 Share Posted February 6, 2018 (edited) foobar2000, разбира се. Edited February 6, 2018 by plameni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted February 6, 2018 Share Posted February 6, 2018 Ще запази ли оригиналната семплираща честота и оригиналните битове...и от коя версия нататък (ако знаеш)? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
plameni Posted February 6, 2018 Share Posted February 6, 2018 (edited) Токущо пробвах с 1.3 при конверсията избрах WAV и Auto за bit depht Edited February 6, 2018 by plameni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted February 6, 2018 Share Posted February 6, 2018 (edited) Мерси, сега ще го пробвам...навремето (преди доста години) си го държах като плеър (някоя от старите му версии), но от много време съм го махнал. И понеже много смътно си спомням как изглеждаше, ако не те затруднява, пусни едно ЛС с няколко указания как точно конвертира, трябва ли да се ровя плъгините му и да му пренасочвам аудио потока или вече са му добавили някакъв модул специално за конвертиране... Едит: Всъщност не си губи времето - разбрах как става. Edited February 6, 2018 by Midex Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
plameni Posted February 6, 2018 Share Posted February 6, 2018 Десен бутон в/у парчето -> Convert -> Quick convert -> WAV + Auto bit depth -> Convert Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted February 6, 2018 Share Posted February 6, 2018 Готово - целият албум вече е с 24 бита. Разбира се Бруно Марс и той се е олял с RMS около -11 dB, но това определено не е по вина на foobar-а. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hardcore_united Posted February 7, 2018 Share Posted February 7, 2018 Здравейте! Може ли да ми помогнете с контактите на морга, от която могат да дойдат до адрес да вземат колата за скрап? И ориентировъчно, колко дават за тон? Благодаря! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted February 7, 2018 Share Posted February 7, 2018 (edited) megaparts май изкупуват коли. Виж им в сайта. Edited February 7, 2018 by Antares Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted February 7, 2018 Share Posted February 7, 2018 (edited) Здравейте! Може ли да ми помогнете с контактите на морга, от която могат да дойдат до адрес да вземат колата за скрап? И ориентировъчно, колко дават за тон? Благодаря! http://nadin.bg/?page=dei&id=2 За цена се обади. http://skrapmetal.net/?page_id=173 megaparts май изкупуват коли. Виж им в сайта. Да изупуват, но се иска сам да си я закараш до София. Те могат да я отпишат от КАТ само попълваш декларация, че с колата не е имало ПТП. Edited February 7, 2018 by UzITo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted February 7, 2018 Share Posted February 7, 2018 От кои български сайтове си купувате телефони? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted February 7, 2018 Share Posted February 7, 2018 От тия, които предлагат най-добрите цени. Моя го взех от емага на черен петък. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted February 7, 2018 Share Posted February 7, 2018 Съвсем принципно, това е ясно, но.... Има различни оплаквания, от различни сайтове. Относно гаранции, връщане на продукти, връщане на пари и т.н. За емаг, като цяло лично аз нямам никакви забележки. Връщал съм продукт, върнали са ми парите, винаги са били точни, но пък не винаги имат най-добрите цени. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted February 7, 2018 Share Posted February 7, 2018 Само и единствено от tmobibg.com Много точен пич, Тихомир се казва, телефоните са на нормални цени. Купували сме поне 10 телефона от него, без забележка. Всичките ни познати купуват от него. Първия си го купих аз 2008 година, Sony G900, беше 630 лв. Нямаше го в България мисля. Оттогава Тихомир не го сменям Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted February 7, 2018 Share Posted February 7, 2018 Само и единствено от tmobibg.com Много точен пич, Тихомир се казва, телефоните са на нормални цени. Купували сме поне 10 телефона от него, без забележка. Всичките ни познати купуват от него. Първия си го купих аз 2008 година, Sony G900, беше 630 лв. Нямаше го в България мисля. Оттогава Тихомир не го сменям Гаранция налагало ли ти се е да ползваш обаче? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts