w00x Posted October 9, 2006 Share Posted October 9, 2006 айде бе никой ли незнае не може да няма такова чудо Настроил си в опциите да ти Randomize-ва листата като добавяш песните. Махни отметката (незнам къде е точно) и ще се оправи. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted October 9, 2006 Share Posted October 9, 2006 някой знае ли някакъв онлайн сайт за продажба на имоти , принципно ми трябва да разгледам как вървят къщите в с.ягодово понеже на там сме се насочили http://www.imot.bg/ Днеска четох виц за думата " такова" и немоаг да го намеря къде във форума го четох моля помощ. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted October 9, 2006 Share Posted October 9, 2006 някой знае ли някакъв онлайн сайт за продажба на имоти , принципно ми трябва да разгледам как вървят къщите в с.ягодово понеже на там сме се насочилиНай-популярните са imoti.net и imot.bg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted October 9, 2006 Share Posted October 9, 2006 мерси много Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted October 10, 2006 Share Posted October 10, 2006 истински абсент от къде... и изобщо възможно ли е да се намери тук дори и цената да е голяма ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 10, 2006 Share Posted October 10, 2006 истински абсент от къде... и изобщо възможно ли е да се намери тук дори и цената да е голяма ? Не. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted October 12, 2006 Share Posted October 12, 2006 Как се отварят файловете от арена.бг с разширение APE? Би трябвало да е музика с FLAC формат, но не знам какво точно да го правя. Идеи? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted October 12, 2006 Share Posted October 12, 2006 Как мога да направя две снимки да сливат една в друга, като начупени или пъзел... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
borum Posted October 12, 2006 Share Posted October 12, 2006 В Метро подменяли картите за пазаруване с нови.Освен снимка някой знае ли какво друго е необходимо? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 12, 2006 Share Posted October 12, 2006 Съответни документи от фирмата - или за собственост , или генерално пълномощно Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
3dfx Posted October 12, 2006 Share Posted October 12, 2006 Съответни документи от фирмата - или за собственост , или генерално пълномощно Това е само за първата сменена карта... Освен това те снимат на място. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vartkes Posted October 12, 2006 Share Posted October 12, 2006 (edited) В Метро подменяли картите за пазаруване с нови.Освен снимка някой знае ли какво друго е необходимо? Снимка не е необходимо да носиш ти. Те ти я правят на място едит:Изпревари ме Edited October 12, 2006 by Vartkes Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 12, 2006 Share Posted October 12, 2006 Понякога ме изнервят разни вятърничави постове та извадих брошурата на МЕТРО: 1. Вашата стара МЕТРО карта 2. Вашата лична карта 3. Подписване на новите условия за покупка За НЕсобственици - пълномощно, съдържащо: - данни на фирмата - изрично пълномощно на името на приносителя за подписване на новите общи условия - пълномощно с петте избрани лица за пазаруване /вкл. имената им/ в МЕТРО за нуждите на фирмата - подпис и фирмен печат Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakatak_zick Posted October 12, 2006 Share Posted October 12, 2006 Колко пари струва да ми принтнат цветна снимка зависи от формата бе,ако е със стандартния формат 20-30 стотинки Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted October 13, 2006 Share Posted October 13, 2006 Откъде мога да намеря кварцов пясък? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
capone Posted October 14, 2006 Share Posted October 14, 2006 Как се отварят файловете от арена.бг с разширение APE? Би трябвало да е музика с FLAC формат, но не знам какво точно да го правя. Идеи? С това ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted October 14, 2006 Share Posted October 14, 2006 Е то във всеки торент, който съдържа флакове има линк към описания що е то флак и има ли почва у нас. С големи букви и цветно. Как може да се пропусне? Или никой не чете описанията на торентите вече? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted October 14, 2006 Share Posted October 14, 2006 Направих нова инсталация на Уиндоус и съответно нова на скайп. Само че когато си влязох в акаунта ми се заредиха само част от контактите в листа. Останалите трябва да ги добавям отново ли и ако да, как става? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted October 14, 2006 Share Posted October 14, 2006 Направих нова инсталация на Уиндоус и съответно нова на скайп. Само че когато си влязох в акаунта ми се заредиха само част от контактите в листа. Останалите трябва да ги добавям отново ли и ако да, как става? Всички ще ти се появят. Аз много се притеснявах да не загубя контакт-листата и си записах щателно всички никове. Оказа се излишно. Единственото, което може да се загуби са чат-логовете, но има си начин да се запазят и пренесат след пре-инсталацията. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted October 14, 2006 Share Posted October 14, 2006 zlobil kvo naprai s qketo 4e i az tiq dni poobikalqh ama ni6ot ne mi haresa a durja da e razli4no ot qketata koito stavat hit sred vsi4ki i ti stava sme6no kato vidi6 100 4oveka s ednakvo qke ta i ti turse6e ne6to takova za tva pitam ? az si haresa edno oba4e to e za zimata :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted October 14, 2006 Share Posted October 14, 2006 Пак да попитам Откъде мога да намеря кварцов пясък? И кой е този филм Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted October 14, 2006 Share Posted October 14, 2006 ченгета Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bratmito Posted October 15, 2006 Share Posted October 15, 2006 Всички ще ти се появят. Аз много се притеснявах да не загубя контакт-листата и си записах щателно всички никове. Оказа се излишно. Единственото, което може да се загуби са чат-логовете, но има си начин да се запазят и пренесат след пре-инсталацията. И писането е било иузлишно.Скайп има опция "резервиране във файл" на контактите.Просто го местиш на партишъна който няма да форматираш,или ако нямаш такъв го слагаш на една дискета и си готов. Аз да питам от къде мога да намеря рекламата на Кока-кола "Жажда за музика"(онази с "За първия урок по китара не ти трябва учител......").Някой знае ли сайтове с рекламни видеоклипове,или направо изпалнителя на музиката от рекламта(но ме съмнява,че е правена специално за Кока Кола).Търсих адски мнгоо време в гугъл,но не я намерих.Или търся не каквото трябва или просто я няма. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted October 15, 2006 Share Posted October 15, 2006 Пак да попитамИ кой е този филм Прати ЛС на ZGAN. Преди работеше в една фирма която използваха кварцов пясък. Той най - добре ще ти обясни къде се намира. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jijane Posted October 15, 2006 Share Posted October 15, 2006 Пак да попитамИ кой е този филм За какви количества става на въпрос? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts