dubo Posted January 7, 2018 Share Posted January 7, 2018 Някой да препоръча фирма за ремонт на обратни води в мазето на жилищен блок ? Няколко ВиК-аджии са 'много заети' или ' не работим с обратни води".... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted January 7, 2018 Share Posted January 7, 2018 Някой да препоръча фирма за ремонт на обратни води в мазето на жилищен блок ? Няколко ВиК-аджии са 'много заети' или ' не работим с обратни води".... Работят, работят... ама на частно. С бригада и техника от дружеството. Нашия блок я играхме сагата мминалата година. Стана грандиозен скандал, намесиха се партийни деятели (нали е общинска, демек партийна)... чудо. С хиляда разправии и предплата го направиха по официалния ред, фактура и т.н. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubo Posted January 7, 2018 Share Posted January 7, 2018 Работят, работят... ама на частно. С бригада и техника от дружеството. Нашия блок я играхме сагата мминалата година. Стана грандиозен скандал, намесиха се партийни деятели (нали е общинска, демек партийна)... чудо. С хиляда разправии и предплата го направиха по официалния ред, фактура и т.н. коя е таз фирма? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted January 8, 2018 Share Posted January 8, 2018 (edited) Същото това "ВиК". Там е една мътна... Ако имаш време, иди на място и се пробвай да говориш с директора. Колкото по-надолу отиваш, толкова по-уклончиво те мотат. Edited January 8, 2018 by alchemy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
evropata Posted January 8, 2018 Share Posted January 8, 2018 Имам Huawei p10 Lite на който за съжаление след падане му се разпука стъклото на задния панел. Знаете ли къде мога да отида да го сменят? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaiconDogg Posted January 9, 2018 Share Posted January 9, 2018 Тия дни ми подариха арт пано за стената ( тези от 5 части ) но самите картини са направени сякаш върху картон и без рамка . Та нямам идея как е най добре да се сложат на стената , с някакви специално лепило ли и аз незнам , ако някой има идея да казва . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 9, 2018 Share Posted January 9, 2018 Тия дни ми подариха арт пано за стената ( тези от 5 части ) но самите картини са направени сякаш върху картон и без рамка . Та нямам идея как е най добре да се сложат на стената , с някакви специално лепило ли и аз незнам , ако някой има идея да казва . Ако не искаш да фиксираш за постоянно - двойно лепещо тиксо на 3М супер тънко, има една субстанция като пластилин, с която лепят снимки и прочее по стени... Ако не - директно монтажно лепило, но с него лепим плотове за стената - сеш'са? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubo Posted January 11, 2018 Share Posted January 11, 2018 Какво са направили с Google Maps - няма сателитен изглед, няма Street view ??? С три браузъра , на 2 компютъра ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
plameni Posted January 11, 2018 Share Posted January 11, 2018 В момента има всичко. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted January 11, 2018 Share Posted January 11, 2018 (edited) Нещо при теб е сгънало. Има си всичко. Едит: plameni ме изпревари Едит2: Видене, напълно е възможно. Edited January 11, 2018 by alchemy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 11, 2018 Share Posted January 11, 2018 Нещо при теб е сгънало. Има си всичко. Едит: plameni ме изпревари Саше, когато прочетох запитването проверих - наистина нищо не работеше. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ton4o Posted January 14, 2018 Share Posted January 14, 2018 (edited) Здравейте, благодаря за коментарите Ви, но имам нова питанка. -Да речем, че ме поканят в Украйна на гости за няколко месеца... А работата ми позволява, да я работя от всяка точка на земята, стига да имам интернет и компютър... Можете ли да ме насочите, до колкото е възможно, какво ще ми костват документите като пари и главоболие и как ще си тегля заплатата от въпросната държава. Също ако реша да тръгна с личния си автомобил, какви ще са документите преди и след това. Маршрут на пътуване, понеже съм слушал, че пътищата им са ужас... -Въобще, каквото ви хрумне като съвет, ще съм ви Благодарен! Edited January 14, 2018 by Ton4o Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARPAnet Posted January 15, 2018 Share Posted January 15, 2018 Здравейте, благодаря за коментарите Ви, но имам нова питанка. -Да речем, че ме поканят в Украйна на гости за няколко месеца... А работата ми позволява, да я работя от всяка точка на земята, стига да имам интернет и компютър... Можете ли да ме насочите, до колкото е възможно, какво ще ми костват документите като пари и главоболие и как ще си тегля заплатата от въпросната държава. Също ако реша да тръгна с личния си автомобил, какви ще са документите преди и след това. Маршрут на пътуване, понеже съм слушал, че пътищата им са ужас... -Въобще, каквото ви хрумне като съвет, ще съм ви Благодарен! За престой до 90 дни ти трябва просто валиден паспорт. За автомобили с чужда регистрация ограничението е 60 дни. Провери дали застраховката на колата ти е валидна там. Заплатата през всеки нормален банкомат. Можеш да си провериш банката дали има някакви такси при теглене на пари от чужди банкомати. Аз отдавна нямам такива. С техните граничари до сега не съм имал проблеми. Обикновено по-досадните са словаците/унгарците на връщане в ЕС. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
evropata Posted January 15, 2018 Share Posted January 15, 2018 Освен отнова да попитам за доверен сервиз за ремонт на телефони. Искам да попитам имаа ли шанс някуде в града по това време на годината да се намери диня? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted January 15, 2018 Share Posted January 15, 2018 Освен отнова да попитам за доверен сервиз за ремонт на телефони. Искам да попитам имаа ли шанс някуде в града по това време на годината да се намери диня? В кварталния плод-зеленчук преди няколко дни видях диня. Ама нещо не ми вдъхна доверие... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
deus_pld Posted January 16, 2018 Share Posted January 16, 2018 (edited) В събота на четвъртък-пазара, на голямата сергия за плодове до централния вход откъм 6-ти септември също имаше дини и пъпеши. Edited January 16, 2018 by deus_pld Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
evropata Posted January 16, 2018 Share Posted January 16, 2018 Благодаря, ще проверя. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted January 16, 2018 Share Posted January 16, 2018 (edited) Някой да знае къде се продават по нашите ширини бонбони с лакриц? В Холандия били много популярни, но на вкус били ужасни? Хей така изглеждат: Оказа се, че в Икея продават такива, някой ако е мераклия мога да го почерпя. От няколко дни ги пробваме в офиса. Повечето хора не мога да ги изтърпят и 5 секунди. Да питам и тук. Някой да има номер или друг контакт на сериозен фаянсаджия? Влезнах пак във филма да ме лъжат всеки ден... Edited February 21, 2018 by jozo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted January 16, 2018 Share Posted January 16, 2018 Не, ама знам къде правят торта от моркови Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 16, 2018 Share Posted January 16, 2018 Някой да знае къде се продават по нашите ширини бонбони с лакриц? В Холандия били много популярни, но на вкус били ужасни? Хей така изглеждат: Ако са ужасни на вкус, за чий чеп са ти? :laugh: Не, ама знам къде правят торта от моркови Ти ще учиш ли, ще бачкаш ли, кабели ще ми носиш ли ====================================== Кой малоумник беше решил днес сутринта да курдиса посред Руски багер на ОП ПИГ с трима циганина и да ми копаят храстите в островното, така щото баш навреме и когато е нужно да задръстят кръстовището с 6-ти? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted January 16, 2018 Share Posted January 16, 2018 Аз такова... Взех си една топло пушена рибка и от вълнение забравИх да мина днес. Утре ще звънна! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted January 17, 2018 Share Posted January 17, 2018 Не, ама знам къде правят торта от моркови To и аз знам, в Колекцията има торта от моркови. Ако са ужасни на вкус, за чий чеп са ти? :laugh: Щото ми казаха, че нямало да мога 1 да изям и искам да ги пробвам. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ton4o Posted January 17, 2018 Share Posted January 17, 2018 След 5-6г. решавам да си запаля наргилето и не мога да намеря никъде в никой магазин, тютюните на AL Faker и Nakhla, а само някакъв боклук в синя опаковка... а в следващия момент, са отворени сумати магазини в които продават само наргилета, но не и тютюни!! Какво става!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
slay Posted January 18, 2018 Share Posted January 18, 2018 То и тоя боклук вече е нелегално да се продава. От 1 януари тази година, трябва да има бандерол и на тези тютюни, та една кутийка ще струва 18 лв. Така че ако смяташ да пушиш се запасявай. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted January 20, 2018 Share Posted January 20, 2018 (edited) Някой от форума ли е това или греша? Edit: Коригирах линка! Edited January 20, 2018 by Lucky Luciano Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts