AssassiN Posted December 19, 2005 Share Posted December 19, 2005 Къде мога да намеря рекламни тениски (Sobieski например) ? При мене правят... Само си взимаш тениската и определяш какво да се напечата на нея. Ако обаче е амо една тениска ще легне скъпо... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pi4aga Posted December 19, 2005 Share Posted December 19, 2005 Някой може ли да ми каже колко горе-долу струва да ми извадят снимка върху календарче? малко календарче ли?щото преди около година като си вадих снимки за документи от онова фото до нео на малката главна,ми дадоха календарче като бонусче Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Salida Posted December 19, 2005 Share Posted December 19, 2005 (edited) Малко календарче, да. А дали могат да ми извадят специално календарче и според теб колко ще струва? EDIT: 3-5 лева... Май така беше... Благодаря, tankis, да не ставам нахална, ама къде ги правят за толкова знаеш ли? EDIT: Пак много благодаря!!! Иначе дано това да ти помогне: клик Пак edit: Мерси, breakneck!!! Edited December 19, 2005 by Salida Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankis Posted December 19, 2005 Author Share Posted December 19, 2005 (edited) Ами в някое фото... До "НЕО"-то със сигурност (ФОТО ПИНК), и ако подлеза на "ТРИМОНЦИУМ" имаше едно фото там - със сигурност пак А пък може и по-евтино да ти излезе Има ли някъде онлайн програма за телевизията? Edited December 19, 2005 by tankis Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
juji Posted December 19, 2005 Share Posted December 19, 2005 (edited) извинете... Edited December 19, 2005 by juji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted December 19, 2005 Share Posted December 19, 2005 Малко календарче, да. А дали могат да ми извадят специално календарче и според теб колко ще струва?EDIT: Благодаря, tankis, да не ставам нахална, ама къде ги правят за толкова знаеш ли? Във фотото на спирката до първо районно (от страната, където беше "тухлата") правят такива календарчета. 5 лева за 25 бройки. Даже ако искаш може да ти вкара някакви коледни мотиви. Наскоро направихме такива на племеницата там и излезнаха много добри. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted December 19, 2005 Share Posted December 19, 2005 За колко време и пари се подновява международен паспорт? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted December 19, 2005 Share Posted December 19, 2005 За информатика, програмиране и такива софтуерни специялности кои са балообразуващите оценки от училище? Само математиката ли? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flooder40 Posted December 19, 2005 Share Posted December 19, 2005 Мхм...зависи какво искаш да кандидастваш в справочниците пише... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
juji Posted December 19, 2005 Share Posted December 19, 2005 За колко време и пари се подновява международен паспорт? Лятото за месец беше 30 + нещо(такси, попълване на документите). До колкото си спомням за седмица беше 50лв, а експресната към стотина май. Но определено те съветвам да се въоръжиш с много търпение и да знаеш, че работното време е от 10ч. В 12 до 13 има обедна почивка, а от 16 до 16.30 следобедна почивка. В 17ч вече са затварят. Въпросът е да се въоръжиш с търпение. Моето се беше изчерпало, защото ме върнаха заради неактуална снимка(отпреди една година) и колкото и очевадна да беше приликата, учтивата леличка ми каза :НЕ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted December 20, 2005 Share Posted December 20, 2005 (edited) Къде се продават или къде да търся кутийки Става въпрос за малки кутийки за подарък , малка по-голяма по-по-голяма ... за да може 1-вата най-малката да се вкара в следващата и т.н. ... (като матрьошка ) До сега на 2 места питах и имаха по два размера само , а аз искам малко повече . Ако някой може да ме насочи в какъв магазин да ги търся тези кутийки ще е много добре ! Edit => 10x ! Edited December 20, 2005 by Fibaman Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted December 20, 2005 Share Posted December 20, 2005 Има специален магазин за кутийки за подаръци. Като тръгнеш от градинката на джумаята по уличката, на която е Верди (не и знам името), малко преди или след Тилия-та ще го видиш. Много вероятно е обаче цените да са високи. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted December 21, 2005 Share Posted December 21, 2005 Свалих си едно нещо което би трябвало да е филмче, ама ми го дава в формат .nrg отварям го с нерото и ми дава да записвам диск... Как да си го пусна??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted December 21, 2005 Share Posted December 21, 2005 Свалих си едно нещо което би трябвало да е филмче, ама ми го дава в формат .nrg отварям го с нерото и ми дава да записвам диск... Как да си го пусна??? май с quick time Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted December 21, 2005 Share Posted December 21, 2005 май с quick time Не стаа... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted December 21, 2005 Share Posted December 21, 2005 Свалих си едно нещо което би трябвало да е филмче, ама ми го дава в формат .nrg отварям го с нерото и ми дава да записвам диск... Как да си го пусна??? *.nrg е форматът на Nero Image... Отваря се с Nero (каква изненада) или някаква програма за virtual CD, която си отваря image file-ове. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankis Posted December 21, 2005 Author Share Posted December 21, 2005 (edited) От какъв форум се нуждаете? Ама да не е в евроком.инфо... Колко е дълъго разстоянието от земната повърхност до Космоса? Edited December 21, 2005 by tankis Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted December 21, 2005 Share Posted December 21, 2005 Колко е дълъг слоят от земната повърхност до Космоса? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Vain Posted December 21, 2005 Share Posted December 21, 2005 От какъв форум се нуждаете? Ама да не е в евроком.инфо...Колко е дълъго разстоянието от земната повърхност до Космоса? 100км, въпреки че няма точно определена граница за край на атмосферата, простира се и на 1000км. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopche Posted December 22, 2005 Share Posted December 22, 2005 (edited) Edited May 25, 2007 by kopche Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted December 22, 2005 Share Posted December 22, 2005 Ако има някой с КСТ в техническия или с информатика в Пловдивския да каже как се образува бала, моля Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Vain Posted December 22, 2005 Share Posted December 22, 2005 (edited) Ами... кхм... някой може ли да ми каже какво точно значи думичката "ПЕРГИШИН"? Пиргишин - противен, омразен старец; дъртак. Edited December 22, 2005 by Mr_Vain Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE-AGENT Posted December 22, 2005 Share Posted December 22, 2005 Искам да ви питам къде се намира Петното че сега искаха да обесня ...пък аз не се сещам ..помня че съм ходил ..ама къде е не помня Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Vain Posted December 22, 2005 Share Posted December 22, 2005 Искам да ви питам къде се намира Петното че сега искаха да обесня ...пък аз не се сещам ..помня че съм ходил ..ама къде е не помня Адският клуб Пловдив, ул. "Йоаким Груев "36, Капана, срещу Съдебната палата www.petnoto.com Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted December 22, 2005 Share Posted December 22, 2005 Ако има някой с КСТ в техническия или с информатика в Пловдивския да каже как се образува бала, моля Когато кандидатствах беше така: математика+физика+диплома+2 х изпитна(или 1.5 х тест) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts